Terr_y Terr_y komentáře u knih

☰ menu

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Mě se kniha velmi dobře četla a dej jsem si užívala. Už tak v půli knihy mi došlo par věci a postupně se mi moje teorie potvrdili, takže mě to moc nepřekvapilo, ale na celkovém dojmu mi to neubralo. Za mě super fantasy oddechovka :) Hned jdu číst druhy díl.

19.11.2023 5 z 5


Ela a noční světýlka Ela a noční světýlka Lucy Fleming

Ilustrace jsou opravdu kouzelné, ale příběh mi moc nesedl, přišlo mi to trochu odbyté oproti ilustracím.

24.10.2023 3 z 5


Mrtví se někdy vracejí Mrtví se někdy vracejí Stephen King

Moje první kniha S. Kinga a musím říct, že se tyto povídky četli velice dobře.

19.09.2023 5 z 5


Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

to byla prostě zase síla...

21.08.2023 5 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

U paní Colleen nemusím ani uvažovat jaké bude hodnocení. I když je čtení jednoduché a tím, že už vím jakým stylem píše, úplně mě to nepřekvapí ale její knihy prostě miluju! Vždy přečteno jedním dechem!

07.02.2022 5 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Musím říct že tato kniha se velice dobře četla. Dej ubíhá rychle, postavy jsou zajímavé a svět, ač se muže zdát zmatený, je za mě super, dodává to tomu takovou správnou atmosféru. Je to pojato zase jinak a originálně. Rozhodne mohu doporučit a už se těším na pokračování.

13.03.2019 5 z 5


O princezně, která se zachránila sama O princezně, která se zachránila sama Amanda Lovelace

Kniha se mi do ruk dostala v dobu, kdy jsem ji opravdu ocenila. Kdybych ji četla jindy možná bych nehodnotila tak kladně ale i když to není pro mě nějak zvlášť veledílo, nakonec se mi to opravdu líbilo.

11.01.2019 4 z 5


Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Asi takhle, kniha nebyla špatná. Je to krásný a dojemný příběh o velké lásce dvou lidí, a zároveň nese poselství toho, že život je vzácný. Bohužel v některých pasážích jsem se trochu nudila a epilog mi ke knize moc nesedl, to už bylo trochu moc. Kdyby byla kniha ukončena poslední kapitolou, za mě by to bylo určitě lepší.
Pokud ale chcete šíleně romantický příběh, neváhejte ukápne vám i slza. Dávám 3,5*

19.11.2018 3 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tak vám pěkně děkuji paní Colleen! Znova se vám povedlo mi zlomit srdce. Naštěstí víte jak ho zase aspoň trochu dát dokupy. Opět jsem plná emocí a musím to rozdýchat ale tleskám, tahle kniha je výborná!

13.11.2018 5 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Tohle je podle mě prostě světové!
Já nemám slov...Svět který paní Stehlíková stvořila je prostě bomba! Faja se čte sama, hltáte stránku za stránkou, odhalujete spolu s Ilan další tajemství, prožíváte s ní dobrodružství, zklamaní, naději, štěstí, strach a to všechno a najednou zjistíte že je konec? Hlava vám to nebere a hledáte další stránky...
Tenhle Svět, místa, postavy, nová slova, tohle vše je prostě úžasné a já zoufale potřebuji další díl..

12.11.2018 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Pane bože! O téhle knize jsem věděla dlouho a upřímně mě odradilo to, že je to od české autorky. Potom, co si ale tuto knihu přečetla má kamarádka a řekla mi že je skvělá, neváhala jsem a hned si ji koupila a přečetla, protože jsem věděla ze máme stejný vkus. No a musím říct že už nikdy nebudu soudit knihu podle autora!! Tohle byla naprostá pecka a jsem šťastná že i v Česku dokáže stvořit někdo tak naprosto skvělý svět a příběh celkově! Děkuji!!!

07.10.2018 5 z 5


Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

No nevím. Po dočteni druhého dílu jsem si musela nechat pořádně uležet v hlavě jak tento díl ohodnotím. Musím říct že jsem se do čtení trochu nutila a nevěděla jsem zda vůbec dočtu. Eden mě oproti prvnímu dílu strašně rozčilovala. Její zbytečně přehnaná žárlivost..ty její scény. To že vyčitala Tylerovi ze se nějakým způsobem rozptyloval, ale přitom ona udělala to samé když začla chodit s Deanem. Potřebovala se zozptylit aby nemyslela na Tylera. A nakonec mi bylo Deana hodně líto protože se k nemu nezachovala vůbec hezky a to mě naštvalo. Závěr knihy mě samozřejmě navnadil na 3. Díl tak uvidíme co mi přinese a jak to cele dopadne. 2,5* za druhy díl...bohužel.

18.09.2018 2 z 5


Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

A mě se to líbilo. Jasně není to nic nového a je to hodně lehké a oddechové čtení ale prostě na letní dny jako dělané!
Možné spoilery..
Líblo se mi že Eden byla/je tak trochu tvrdohlavá a prostě šla si za tím že odhalí Tylerova tajemství. Ke konci knihy mi je trochu líto Deana protože je mi jasné že s ním nezůstane, i když se mi od začátku knihy hodně líbil a fandila bych mu. Doufám že to pro něj dopadne dobře. Určitě se vrhám na další díly.
Doporučuji

31.08.2018 4 z 5


Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Mě to prostě baví..:)

21.08.2018 4 z 5


Dospělost je mýtus Dospělost je mýtus Sarah Andersen

U toho se člověk tak pousměje a ještě víc když se v tom najde :)
Určitě stojí za to se tím prolistovat.

20.08.2018 4 z 5


Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

No, musím říct že ze začátku jsem si myslela, že to ani nedočtu. Za boha jsem se nemohla začíst a zvyknout si na autorčin styl psaní. Za půlkou už jsem byla ráda že jsem odolala a vydržela to dočíst! I když příběh není nic nového v tomto žánru, mě to bavilo. Mám tyto knihy ráda a nakonec hodnotím kladně. Doufám že druhý díl se bude číst lépe a že nezklame. První díl mohu ale doporučit, vydržte stojí za to :)

15.08.2018 4 z 5


Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Skvělý příběh! Nic moc extra přeslazeného ale bylo to takové milé. Super oddechovka u které jsem se i dost nasmála. :)

25.07.2018 5 z 5


Mafiosa Mafiosa Catherine Doyle

Tato série je prostě bomba! Od prvního dílu do posledního mě děj pohltil a nepustil. S každou knihou napětí stoupalo. Nic mi tam zbytečně nepřekáželo a děj ubíhal svižně. A Postavy si prostě zamilujete!

09.07.2018 5 z 5


Inferno Inferno Catherine Doyle

Druhý díl super, ta zápletka se mi moc líbí a jsem natěšená na poslední díl kdy se dozvíme jak to se Sof bude dál! .)

18.06.2018 5 z 5


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Co dodat...Příběh ze strany Holdera byl stejně skvělý i když jsme už věděli, jaký bude příběh. Ale ten konec....ten dopis....

13.06.2018 5 z 5