O knize Námi to končí
Občas právě ten, kdo nás nejvíc miluje, dovede nejvíc ublížit. Lily to neměla v životě vždycky jednoduché. Ušla ale dlouhou cestu a teď žije v Bostonu a rozjíždí vlastní business. K tomu se ještě seznámila s dokonalým a neskutečně přitažlivým neurochirurgem Rylem. Vypadá to, že jí všechno vychází na jedničku. Ryle je do Lily blázen, pronásledují ho ale traumata z minulosti, kvůli kterým se jejich vztah komplikuje. Když se navíc do Lilyina života vrátí její láska z dětství Atlas, všechno, co si tak důkladně budovala, se začíná rozpadat…
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Námi to končí" přináší silný a emotivní příběh, který se dotýká vážných témat. Zpočátku se zdá, že jde o romantický příběh, ale postupně se odhalují temnější stránky, jako je domácí násilí. Autorka bravurně zachycuje pocity a myšlení postav, což čtenáře hluboce zasáhne. Mnozí čtenáři vyzdvihují, jak je příběh poutavý a jak se s ním snadno ztotožňují. Kniha je doporučována pro svou hloubku a schopnost vyvolat silné emoce. Více v komentářích.
Komu by se kniha Námi to končí mohla líbit?
- Čtenáři, kteří mají rádi emotivní příběhy
- Milovníci literatury s vážnými tématy
- Fanoušci Colleen Hooverové
- Osoby hledající inspiraci a porozumění
- Ti, kdo se zajímají o psychologii vztahů
Kniha Námi to končí v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 63x |
| v Přečtených | 5 819x |
| ve Čtenářské výzvě | 910x |
| v Doporučených | 511x |
| v Mé knihovně | 1 227x |
| v Chystám se číst | 1 394x |
| v Chci si koupit | 453x |
| v dalších seznamech | 45x |
„Možná, že láska vždycky neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí, tak jako někteří lidé v našem životě. Lily“
„Mám pocit, že všichni předstírají nebo jinýho, než jsou, i když uvnitř jsme všichni stejně pokřivení. Jenom to někdo umí fingovat líp než jiny“
všech 5 citátů najdete u autoraOcenění knihy (1)
2016 -
Goodreads Choice Awards
(Best Romance)
Námi to končí film
Námi to končí (2024)
Související novinka - Námi to končí
Žebříček nejprodávanějších knih (38. týden)
25.09.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
láska zfilmováno bezdomovci vzpomínky Boston první láska nemocnice, špitály těhotenství květiny romantika domácí násilí vztahy neurochirurgie štěstí psychické problémy zahrádkářství, zahradničení matky a dcery vyrovnání se s minulostí květinářství sušenkyColleen Hoover také napsal(a)
| 2018 | Námi to končí |
| 2016 | Odvrácená tvář lásky |