Vzpomínky na něj přehled

Vzpomínky na něj
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509688/bmid_vzpominky-na-nej-f8X-509688.jpg 5 1120 1120

Kenna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Teď se vrací zpět do města, kde k tomu všemu došlo, a doufá, že se setká se svou malou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za sebou tehdy spálila, už není možné obnovit. Nikdo nevěří, že se změnila. Dostat se k dceři je proto téměř nadlidský úkol. Jediný, kdo ji ještě úplně neodsoudil, je Ledger Ward, majitel místního baru. Kdyby ale vyšlo najevo, že k sobě tihle dva mají blízko, mohlo by to ohrozit důvěru všech, na nichž Ledgerovi záleží. Najde Kenna způsob, jak dát do pořádku minulé chyby, aby si mohla vybudovat novou, lepší budoucnost?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Reminders of Him , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínky na něj. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (295)

Kristýnka_28
včera 5 z 5

(SPOILER) Tak tohle byla jízda od první stránky. Musím přiznat, ze málokdy narazím na knihu, která me baví od první stránky do poslední- a to doslova . Byla jsem smutná , zmatená, ale i stastna. A to vše jsem zažila při čtení jedné knihy. Co se tyče Kenny, vlastně ani doteď poradně nevím, co si o ni vlastně myslet. Rozhodne o tom budu ještě hooodne dlouho uvažovat. Každopádně U Patrika a grace jsem chápala jejich chování , ale byla jsem rada ze nakonec dali na radu Ledgera a dali Kenne šanci. Protože preci jenom každý ma právo na druhou šanci, bez ohledu na to jak velké chyby se dopustil. Což je něco, co by si měl každý z nás uvědomit a už jenom kvůli tomu moc doporučuji tuto knihu vsem. Za me je to Rozhodne jedna z nejlepších knížek, které jsem od Collen kdy četla.

Leona333
včera 4 z 5

Colleen se i tentokrát předvedla v tom hřejivě zářivém světle. Nezklamala. Vzpomínky na něj, beru za sebe jako velice povedený román, převážně pro ženy, který emocemi opravdu nešetří, nešetřil...
Nakonec, proto je tahle autorka tolik populární, že si vždy dokáže vybrat téma, které se může týkat kohokoliv z nás, na jakémkoliv místě této planety a dát mu hořko - sladký nádech.
A protože je letní čas, tedy čas na takové příběhy jak dělaný..., ráda se pustím do další autorčiny knihy. ; )


Zuzaa
22.07.2024 3 z 5

Velmi, ale velmi předvídatelné. Po prvních 40 stranách jsem věděla přesně jak to bude pokračovat - a ano, přesně tak to i pokračovalo.

Neuvěřitelné a taky neuvěřitelně sladké.

všechny komentáře

Související novinky (12)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

01.09.2023


10 nejčtenějších knih (srpen)

15.08.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (5)

Měl oči, co už v životě něco viděly, a ruce, co už rozdaly pár ran.


Štěstí není něco trvalého, čeho v životě dosáhneme, je to prostě jen něco, co se tu a tam objeví. Někdy v miniaturních dávkách, které ale stačí na to, aby nás udržely na nohou.


Pořád mi chybíš, dokonce i když jsme spolu.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Vzpomínky na něj v seznamech

v Právě čtených17x
v Přečtených1 430x
ve Čtenářské výzvě202x
v Doporučených111x
v Knihotéce475x
v Chystám se číst619x
v Chci si koupit186x
v dalších seznamech6x