Vzpomínky na něj
přehled
Kenna Rowanová si odseděla pět let ve vězení za tragický omyl. Teď se vrací zpět do města, kde k tomu všemu došlo, a doufá, že se setká se svou malou dcerkou. Ukazuje se však, že mosty, které za sebou tehdy spálila, už není možné obnovit. Nikdo nevěří, že se změnila. Dostat se k dceři je proto téměř nadlidský úkol. Jediný, kdo ji ještě úplně neodsoudil, je Ledger Ward, majitel místního baru. Kdyby ale vyšlo najevo, že k sobě tihle dva mají blízko, mohlo by to ohrozit důvěru všech, na nichž Ledgerovi záleží. Najde Kenna způsob, jak dát do pořádku minulé chyby, aby si mohla vybudovat novou, lepší budoucnost?... celý text
Originální název: Reminders of Him, 2022
Co říkají o knize uživatelé?
Tento příběh je plný emocí a silných momentů. Čtenáři se setkávají s tématy jako ztráta, odpuštění a láska. Mnozí byli dojati a doporučují knihu dalším. I když někteří postavy považovali za povrchní, většina čtenářů oceňuje autorčin styl a schopnost vyvolat silné pocity. Kniha je čtivá a mnozí si připravili kapesníky pro závěr. Více v komentářích.
Komu by se kniha Vzpomínky na něj mohla líbit?
- Fanoušci emocionálních příběhů
- Čtenáři hledající inspiraci a útěchu
- Ženy, které mají rády romantiku
- Milovníci knih s hlubokými tématy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínky na něj. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 376 komentářůSouvisející novinky - Vzpomínky na něj (14)
Dokonalá výzva, Obávaná a další knižní novinky (10. týden)
01.03.2026
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Měl oči, co už v životě něco viděly, a ruce, co už rozdaly pár ran.“
„Štěstí není něco trvalého, čeho v životě dosáhneme, je to prostě jen něco, co se tu a tam objeví. Někdy v miniaturních dávkách, které ale stačí na to, aby nás udržely na nohou.“
všech 8 citátů najdete u autoraKniha Vzpomínky na něj v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 22x |
| v Přečtených | 2 055x |
| ve Čtenářské výzvě | 282x |
| v Doporučených | 167x |
| v Mé knihovně | 622x |
| v Chystám se číst | 698x |
| v Chci si koupit | 214x |
| v dalších seznamech | 23x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Colleen Hoover také napsal(a)
| 2018 | Námi to končí |
| 2016 | Odvrácená tvář lásky |
| 2020 | Pravda, nebo lež |
| 2014 | Bez naděje |
| 2014 | Život jedna báseň |

85 %

(SPOILER) 3.5
Jako toto by se mohlo klidně jmenovat vina a trest. Nevím, co jsem čekala, asi zas nějakou romanťárnu, ale ne knihu plnou výčitek a zamýšlení se nad problematikou odpuštění.
Kenna si to podle mě vyžrala až do dna. Tam nemám vůbec nic co dodat. Ale co si mysleli rodiče Scottyho? Že až bude Diem 8,9,10let..nebude chtít mámu poznat? Že by jim to později nevyčítala? Doufali, že ji bude společně s nimi nenávidět do konce života? Asi se nad tím nezamysleli? Nevím.
A pořád přemýšlím, zda je Ledger uvěřitelná postava nebo ne. Jestli se opravdu může stát, že někdo bude milovat cizí dítě jako svoje vlastní, když v jeho životě už není ani jeden z rodičů toho dítěte. Že kvůli tomu dítěti opustí jednu ženu, podřídí mu svůj život a téměř pak zvolí opět dítě než další lásku k ženě. Protože to by se stalo, kdyby Landrisovi Kenně neodpustili, sám to řekl, že by si vybral Diem.
Poslední kapitoly o odpuštění mi přišly příliš uspěchané. Nepopírám, že by k tomu mělo dojít, ale nemyslím si, že by si přečetli dopis a vyřešilo by se vše během 24h.