Víš, že tě miluju? přehled

Estelle Maskame

DIMILY série

Na léto v Kalifornii se Eden vůbec netěší. Strávit ho má totiž v nové rodině svého otce, kterého už tři roky neviděla. Prázdniny by měla prožít s třemi nevlastními bratry a novou „matkou“ – lidmi, které vůbec nezná a ani netouží poznat. Na největší komunikační problémy naráží s Tylerem, nejstarším z bratrů. Nevyzná se v jeho divoké povaze, nemůže vystát jeho drzý pohled a ego vyšší než kopce v Beverly Hills. Pořád na něj ale někde naráží a čím víc poznává jeho svět nekonečných večírků a her, při kterých se porušují pravidla, tím víc jí zajímá. Začíná ztrácet hlavu pro lásku, která je zakázaná… DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskameová má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , Fragment (CZ)
Originální název: Did I Mention I Love You?, 2015

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává rozporuplné pocity. Někteří čtenáři se neshodují na kvalitě postav a příběhu. Zatímco někteří byli příběhem nadšeni, jiní ho považují za plochý a nelogický. Hlavní hrdinové často působí jako stereotypní mladí lidé, což může odradit starší publikum. Přesto se najdou i ti, kteří si užívají atmosféru a romantiku, kterou kniha nabízí. Zajímavé je, že i při kritice se mnozí těší na pokračování příběhu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Víš, že tě miluju? mohla líbit?

• Čtenáři young adult literatury
  • Fanoušci zakázaných románků
  • Ti, kteří hledají oddechové čtení
  • Milovníci příběhů o dospívání

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víš, že tě miluju?. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Majuš333
dnes

'Nenávist je silné slovo, ale lhostejnost je ještě horší.'

'Někdy prostě potkáte někoho, kdo vám obrátí svět vzhůru nohama, a vy s tím nemůžete dělat vůbec nic. I když víte, že byste neměli.'

'Víš, že tě miluju?' je ideálna kniha do tohoto sychravého počasia, pretože je to oddychovečka nabitá emóciami a zaliata slnečnými lúčmi Kalifornie. A to, že patrí skôr tínedžerom s prvými láskami mi vôbec nevadí, rada som sa k tejto sérií po niekoľkých rokoch opäť vrátila :)

'Lidé se často chovají nejhůř právě tehdy, když se cítí nejhůř.'

'Minulost tě nedefinuje, ale rozhodně vysvětluje, proč jsi takový, jaký jsi dnes.'

všech 255 komentářů

Související novinky - Víš, že tě miluju? (1)

Knižní novinky (29.5. - 9.6.)

30.05.2017

Kniha Víš, že tě miluju? v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 784x
v Mé knihovně539x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi