Cinder & Ella přehled
Cinder & Ella série
1. díl >
Ellin život není žádná pohádka. Před necelým rokem ztratila matku při autonehodě, z níž sama vyvázla vážně zraněná. Svého otce léta neviděla a teď se musí přestěhovat k jeho nové rodině. Jediný, kdo jí rozumí, je Cinder, s nímž se už roky přátelí přes internet, ale s kterým se nikdy nesetkala. Ví, že je vtipný, chytrý a stejný knihomol jako ona. Netuší však, že Cinder je jeden z nejslavnějších hollywoodských herců, který navíc hraje prince v jejím nejoblíbenějším filmu. Změní se teď konečně Ellin život v pohádku? Kelly Oram přináší emotivní převyprávění nesmrtelné pohádky o Popelce.... celý text
Originální název: Cinder & Ella, 2014
Co říkají o knize uživatelé?
Příběh Elly a Cindera je moderní pohádka, která zaujme čtenáře emocemi a napětím. Ella čelí mnoha překážkám a bolestem, ale její síla a odhodlání ji dělají výjimečnou. Cinder, jako hollywoodský herec, se ukazuje jako její opora, i když se jejich vztah vyvíjí pomalu. Kniha se vyhýbá běžným klišé a nabízí originální zpracování známého příběhu. Čtenáři ocení nejen romantiku, ale i vážná témata, která příběh provází. Celkově jde o dojemný a poutavý příběh, který si získá srdce mnoha čtenářů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Cinder & Ella mohla líbit?
- Milovníci romantických příběhů
- Čtenáři hledající emotivní příběhy
- Fanoušci moderních pohádek
- Teenagery a mladé dospělé
- Ti, kteří ocení silné ženské postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cinder & Ella. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 197 komentářůSouvisející novinky - Cinder & Ella (0)
Kniha Cinder & Ella v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 922x |
| ve Čtenářské výzvě | 177x |
| v Doporučených | 101x |
| v Mé knihovně | 371x |
| v Chystám se číst | 252x |
| v Chci si koupit | 57x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství láska rodinné vztahy internet šikana herci dopravní nehody, autonehody Popelka tělesné postižení pohádkové příběhy nevlastní sourozenci převyprávění, literární adaptaceKelly Oram také napsal(a)
| 2018 | Cinder & Ella |
| 2018 | Šťastně až navěky |
| 2019 | Jako ve filmu |

83 %
77 %
Cinder & Ella
Rozhodně nejsem cílovkou této knížky, vlastně jsem ji začala číst při čtenářských dílnách u mě ve třídě, abych se zabavila, ale musím rozhodně říct, že i mě to chytlo a po dočtení jsem si sama pro sebe řekla: "Jako jo, tohle bylo fakt dobře napsané. " Většinou mě románky pro náctileté nelákají, ale po tomhle bych klidně za nějakou dobu sáhla znovu a pro náctileté holky je to určitě super četba.