Klaaarka Klaaarka komentáře u knih

☰ menu

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Moje první kniha od této autorky...jako Carter to není,ale čte se to dobře,líbilo se mi to. Postavy jsem chvílemi trochu lovila,kdo je kdo,ale to nutně nemusí být chyba autorky. Přečtu i další.

05.04.2021 4 z 5


Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Mě se kniha líbila moc. I když souhlasím,že poslední čtvrtka byla taková jako moc hrr.

31.03.2021 5 z 5


Přísně tajné Přísně tajné Elle Kennedy

Tyhle dvě autorky mám ráda,knihy jsou čtivé,příjemné a obvykle nejsou prehlcene sexuálními popisy za každou cenu. Tahle není výjimkou. Nicméně ačkoliv se mi kniha líbila,nemohla jsem se celou dobu zbavit pocitu,že disharmonie v tom,co hlavní postavy dělají a říkají,jsou v rozporu s tím,jak vyznivaji a jsou popisovany. Prostě mi to tady nějak vadilo. Az jsem měla občas pocit,že se vyměňují ???? ale ke čtení doporučuji a těším se na další názory.

21.03.2021 4 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Upřímně....nečte se to vůbec špatně,celkem mě to i bavilo,ale hlavní hrdinka mi k srdci neprirostla a vlastně mě místy dost iritovala. Tucker byl kladas každým coulem,ale to mi ani nevadilo. Přesto bych to považovala za nejslabší díl série.

13.03.2021 4 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Po opuštění knih Lenky Lanczove (takže krátce po pubertě),jsem četla především detektivky, thrillery atd. Nicméně v posledním roce jsem na to nějak neměla chuť a sílu. Knihy a la červená knihovna mi přišly k odpočinku vhodnější. A tato autorka píše velmi dobře. Její knihy se mi líbí a třetí díl této série stojí za to. Stejně jako dva předchozí. Těším se na závěrečný díl.

25.02.2021 5 z 5


Omyl Omyl Elle Kennedy

Já tuhle autorku fakt žeru. Abych to shrnula....

22.02.2021 5 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Když jsem začala číst,tak jsem si říkala,jestli mě bude bavit příběh lidi o 15 let mladších....ale vážně mě to bavilo a moc. Líbila se mi série him a tohle není o nic horší. Musím říct,že autorka je za mě v tomto žánru top.

17.02.2021 5 z 5


Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Prima čtení.

10.02.2021 4 z 5


Bez závazků Bez závazků Vi Keeland

Stoji za přečtení i plný počet .

06.02.2021 5 z 5


Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Fajn oddechovka. Mam i oblibenejsí,ale zklamana nejsem

06.02.2021 3 z 5


Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Mám pocity jako mnoho z vás. Ústřední dvojice mi seděla víc než v případě Hodného kluka. Nicméně za mě vede pořád On&My. Každopádně kniha se čte víc než dobře,určitě to není slapnuti vedle,pokud chcete knihu tohoto žánru, Doporučuji.

04.02.2021 5 z 5


Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Knihy ON a MY se mi líbily víc. Přiznávám,že jsem se jen nerada srovnavala s tím,že z oblíbených hlavních postav,jsou postavy vedlejsi. Knížka se četla dobře,ale neměla takový spád a prostě mě bavila méně než obě výše zmíněné.

01.02.2021 4 z 5


My My Elle Kennedy

Nevím,která z knih série je lepší. Obě jsou čtivé,úsměvné a místy smutné. Nicméně jsem okouzlena a nadšená z autorky,která se pustila do červené knihovny a jako hlavní postavy použila dva muže. Pochybuji,že po přečtení bude někdo litovat času s touhle knihou. Mě se líbila. Moc.

31.01.2021 5 z 5


On On Elle Kennedy

Nechte stranou případné obavy, tohle je povedený román. Knih je (ne)obvyklou dvojici o to zajímavější. Rozhodně doporučuji. Čte se v podstatě sama.... I do 5hodin ráno ????

30.01.2021 5 z 5


Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Čtivé,pěkně. V rámci žánru rozhodně doporučuji.

27.01.2021 5 z 5


Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Cetla jsem uz temer vsechny knihy dua Keeland- Ward. Tahle je jedna ze dvou,ktera mi chybela - vzhledem k nizsimu hodnoceni nez maji knihy techto autorek. Nicmene se mi vlastne strasne libila. Je trochu jina nez ostatni a prijde mi,ze ma vetsi presah nez klasicka “jednohubka” na jeden vecer. Za me plny pocet a doporuceni.

16.01.2021 5 z 5


Mister Mister E. L. James (p)

Chvílemi trochu krkolomne,ale čtivé a celkem příjemné. Nicméně už jsem četla i lepší.

10.01.2021 3 z 5


Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě Vi Keeland

Kniha se čte dobře jako ostatne vsechny knihy od techto autorek. Jen si obcas rikam,jestli by byly ty knihy horsi a pribehy mene atraktivni ,kdyby hlavni hrdina nemel mimoradne vyvynuty ...... ????

06.01.2021 4 z 5


Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Musím říct,že kniha nezklamala a jako bonus jsem se zasmála. Některé pasáže byly vážně vtipné. Jiné zase mimořádně smutné. Konec mi přišel možná trochu moc zrychleny. Myslím,že by si emocionální rovina smíření bývala zasloužila ještě dvě,tři kapitoly. Doporučuji!

23.11.2020 5 z 5


Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Pokud chcete jít brzy spát a přečíst si oddychovku,tak s touhle knihou ani nezacinejte.
Je to děsivé,je to šílené a je to Carter. Hunter je jeden z mých TOP knižních hrdinů a nezklamal. Kniha je místy tak brutální,že se mi o tom i zdálo. Přesto jsem se nemohla odtrhnout. Doporučuji všemi deseti a zároveň se bojím další knihy...zase půjdu strašně pozdě spát a budu se možná i trochu bát,ale stojí to za to.

21.11.2020 5 z 5