On přehled

On
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413417/bmid_on-LfE-413417.png 5 1103 1103

Him (Baronet) série

1. díl >

Jamie a Ryan bývali nejlepší přátelé. Léto, které spolu strávili na hokejovém táboře, patřilo k nejzábavnějším, jaké kdy zažili. A pak Ryan svého kamaráda bez vysvětlení odstřihl. No a co, že se poslední noc opili a uzavřeli sázku? Nic se přece nestalo, tak proč z toho dělat vědu? Ryan Wesley té hloupé sázky, z níž se stala zkouška jejich přátelství, i po čtyřech letech lituje. Uzavřel ji jenom proto, že byl do Jamieho zamilovaný. Když proti sobě budou jejich univerzitní týmy hrát, má konečně šanci se kamarádovi omluvit. Stačí však jeden jediný pohled na Jamieho a Wes po něm touží víc než kdy dřív. A teď spolu ještě mají trénovat mladé hokejisty. Během šesti týdnů na hokejovém táboře se Jamie o dávném kamarádovi dozví několik věcí a jednu významnou zjistí i sám o sobě. Varování: Obsahuje milostné scény, koupání na Adama a důkaz, že oznámit své rodině přes sociální sítě, že jste gay, je docela ošemetný nápad.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Him, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize On. Přihlašte se a napište ho.

Svana
dnes 4 z 5

(SPOILER) Toto bolo romantické, sexy a zábavné, takže som veľmi spokojná.

Trochu som sa strácala v tom, kto je práve rozprávač príbehu, a niektoré poznámky týkajúce sa sexu už mi prišli trochu zbytočné, ale inak to bolo dobre napísané (aj keď v takej hovorovej reči, že moja angličtina dostala do zubov a často som si len domýšľala, čo ktoré frázy znamenajú - neviem ako v tomto obstál preklad). Príbeh, aj keď jednoduchý, mal logiku aj vývoj, a hlavne dynamiku, takže sa zbytočne nechodilo okolo horúcej kaše. Postavy boli sympatické, aj keď Wesovi by som za tú jeho domýšľavosť asi dala facku :D. Ale páčil sa mi aj humor, aj romantické scény, ktoré boli opísané naturalisticky, ale citlivo. A scéna s hrnčekmi na konci ma fakt rozosmiala.

Celé to bolo také milé oddychové čítanie. Počas knihy sa vo mne vystriedalo viacero emócií a po prečítaní mi zostal dobrý pocit, takže za mňa odporúčam.

cabalenka
07.06.2025 5 z 5

Vzhledem k momentálnímu naladění jsem nutně potřebovala nějaký fluff, který mi bude rychle utíkat, bude zábavný a bude v tom láska jako trám (a že si láska nevybírá, tak je zrovna toto o dvou klucích, no a co :)). "On" mé požadavky splnil dokonale; knihu jsem dala na jeden zátah a plynule přecházím na druhý díl.

EvaKvai
05.06.2025 5 z 5

Moje první gay romance. A vím jistě, že ne poslední! Já vůbec netušila, že mě to bude bavit.. až tak moc! Proč jsem o tom nevěděla dřív? :D
Okamžitě se chci pustit do druhého dílu - My. Jsem zvědavá, jak bude příběh pokračovat.
Stejně jako většina z vás, jsem si oba kluky totálně zamilovala. Baví mě, jak jsou rozdílní a přitom si tak podobní. To pouto mezi nimi. Fakt krásnej romantickej příběh dvou kluků, ale o žhavé scény tady opravdu není nouze!
A epilog? Bože! Já jsem velká milovnice epilogů a tenhle se opravdu povedl! Jak přišla na scénu paní Canningová, bulela jsem jak želva. Dokonalej konec!
Noo a já si jdu vyhledat, jaké další gay romance existují a já je nutně potřebuju!

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019

Kniha On v seznamech

v Přečtených1 465x
v Mé knihovně501x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)