Návrh přehled

Návrh
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286616/bmid_navrh-MAQ-286616.jpg 5 2076 2076

Off-Campus série

1. díl >

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu. Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám na svůj sen nedosáhne. Proto své spolužačce předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka. Stačil ale jediný polibek, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Deal , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (403)

JaAnička
11.07.2024 4 z 5

Tohle je asi poprvé, co dávám "lacině" romantickému příběhu se špetkou erotiky 4 hvězdičky, protože....páni...Garett je fakt skvělej kluk, je tak strašně dokonalej a uvědomělej...až je prostě fikční.

Ale na druhou stranu...jen příběh je neskutečný, není tedy nijak originalní (to ale ani nemůžete očekávat), ale je úžasný, vtipný a svižný. A hlavně je skutečně ze sportovního prostředí. Taky prostě cítíte to napětí, ten tlak na vrcholného hráče (uvítala bych tam toho klidně ještě víc), cítíte ten sport a tu lásku k němu...a to je něco, co dělá tu knihu výjimečnou. Ústřední dvojice má krásnou chemii, a i když je to všechno strašně rychlé (vážně všechno za 1 měsíc?), královsky jsem se u té knihy bavila. Ten konec měl sice takové to klišé drama, které se teda ale upřímně vyřešilo lusknutím prstu (aneb další důkaz, že stačí prostě otevřeně mluvit), ale mělo své, ikdyž trochu trapné, opodstatnění.

Jediné mínus je hrdinka, nějak mi nesedla. To, co prožila, bylo sice hrozné, ale způsob, jakým to podávala, se mi nelíbil. Nelíbilo se mi ani to, jak z ní jako "obyčejné holky" udělali najednou prvotřídní krásku a úžasnou děvušku, do které jsou všichni zamilovaní. A vyřešení jejího sexuálního problému bylo ... *povzdech*. Ale Garrett je prostě top kluk, takže vyvážil i nudnou hlavní hrdinku.

Prostě a jednoduše...nečekala jsem nic a dočkala jsem se nečeho...něčeho hezkého, plynulého a milého. Takže chápu ten hype kolem série a těším se na další díl. Snad nezklame a snad si ho taky užiju.

P.rochazka
11.07.2024 2 z 5

Připadám si jako čtrnáctiletá holka, která čte romantické knihy na wattpadu. Tato kniha mi "nesedla" (varování, negativní názor dopředu). Dlouho jsem přemýšlela, jak mám hodnotit a recenzovat, takže dát této knize tak nízké hodnocení rozhodně není z mé strany impulzivní rozhodnutí.
I když byla Hannah sarkastická vypravěčka, nestačilo mi to k tomu, abych se s ní sžila. Byla odsuzující a mnohem snobštější než ostatní lidé, které opakovaně obviňovala z narcismu. Opravdu jsem jí nefandila.

Navíc byla kniha plná klišé, která byla náhodně poskládaná dohromady. Tato kniha nebyla ničím výjimečná a pro mě jako čtenáře nepřinesla žádnou přidanou hodnotu. Naštěstí drzý hrdina a vtípky mě udržely u čtení až do konce.

Komu bych tuto knihu doporučila? Pokud vám nevadí všechna ta nadužívaná klišé a là Krásná katastrofa, sáhněte po tomto románu. V opačném případě si raději vyberte něco jiného.


renefer
08.07.2024 3 z 5

Ze začátku to fakt bylo dobrý. Za plný počet. Hanna je pěkně hubatá a dává to Garetovi sežrat jen co je pravda. To, že se do sebe zamilují, se dalo čekat. Ale že z ní najednou udělá spisovatelka hvězdu školy a neodolatelnou krásku, to už mi přišlo přitažené za vlasy. Korunu tomu nasadit Garetův otec a to, jak hubatá Hanna najednou stáhla ocas a místo, aby jej usadila, začala vymýšlet nesmysly a shazovat nejen sebe ale i druhé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

A jak ho mám krucinál přesvědčit, že sním už nechci být, když nedokážu přesvědčit ani sebe?


Někdy se k vám lidi přikradou a najednou ani netušíte, jak jste kdy mohli být bez nich.


Zfilmováno

Návrh (2002)


Kniha Návrh v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených3 023x
ve Čtenářské výzvě124x
v Doporučených245x
v Knihotéce680x
v Chystám se číst555x
v Chci si koupit177x
v dalších seznamech11x