Hodnej kluk přehled

Hodnej kluk
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357612/bmid_hodnej-kluk-iuy-357612.jpg 4 1306 1306

WAGs série

1. díl >

Zorganizování bratrovy svatby je pro Jess Canningovou největší výzvou jejího života. Černá ovce rodiny si nemůže selhání dovolit. A nikdo (absolutně nikdo!) se nesmí dozvědět o té obrovské chybě, kterou udělala o jedné slabé chvilce s ženichovým svědkem. Chybě, která se nebude opakovat. Rozhodně ne. Přestože je to ten nejrajcovnější chlap na světě. Pro Blakea Rileyho je chystaná svatba jako dar z nebes. Jess je hlavní družička a on ženichův svědek. Tak ať hra započne. No a co, že bude muset čelit troše (no tak dobře, spoustě) vzdoru? Jen potřebuje přesvědčit jednu tvrdohlavou blondýnu, že je ve skutečnosti hodnej kluk, i když se špatnou pověstí. Naštěstí jako každý hokejista ví, že když chcete skórovat, musíte se snažit. Jess má všeho až nad hlavu i bez jednoho hodně sexy a trochu dětinského chlapa. Začne obřad včas i navzdory tomu, že někdo opil babičku? Patří vůbec na svatbu třpytky? A nevadilo by, kdyby družička zavraždila ženichova svědka?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Good Boy, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodnej kluk. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (256)

alnovka82
08.10.2024 4 z 5

Blakea miluju už ze série Him, je boží, takový přerostlý dítě. Jess mě často štvala, ale spolu byli úžasní. Kniha je vtipná a má spád. Příběh je vyprávěn z pohledu obou a obzvlášt Blakeovi kapitoliy jsem si fakt užila. Už jen jeho ,,Žíši" mi navždy utkvělo.
Jen bych brala, kdyby kniha byla o kousek delší. Jejich příběh jsem četla už několikrát a určitě se k němu ještě mockrát vrátím.

Books_by_Dee
03.10.2024 4 z 5

4.5 hvězd 3 plameny

sportovní romance (hokej) | sestra mého nejlepšího kamaráda | od nepřátelství k lásce | láska na první pohled

Kdo milujete On a My, tak zbystřete, protože víte, že existuje spin-offová série Wags? Já strávila pár dní právě s prvním dílem série s názvem Hodnej kluk. V tomhle díle se podíváme na pár Blake Riley (nejlepší kámoš a soused Wesmieho z On/My) a Jess Canningovou (sestru Jamieho).

„Bláznivého“ Blakea jsem si oblíbila už právě v sérii On/My a jsem neskutečně ráda, že i on dostal svůj a příběh a s kým jiným než s Jess, se kterou se setkal v knize My při pečování o nemocného Jamieho (ale lze číst tuto knihu i bez čtení předchozího On a My ). A tak nějak už tam ve vzduchu lítala jasná chemie a tak trochu jsem předpokládala, že mezi nimi něco bylo..ale.

V téhle knize je pro Jess Blake jedno velké NE. Ale Blake se tak snadno nevzdává a její jedno NE vlastně bere jako pozvánku k tomu, aby se snažil víc a víc a dostal své ANO.

Tohle byla skvělá a vtipná oddychovka. Navíc jsem zase dostala malou dávku Wesmieho. A tihle dva spolu byli prostě dokonalí. Milovala jsem jejich hašteření.


stacy1638
02.08.2024 5 z 5

Prostě paráda, spisovatelka nezklamala.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

05.03.2018


10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)

15.02.2018


Citáty z knihy (1)

Žádnej člověk není ale ostrov sám pro sebe. Ty jsi ten typ, co se stará o svoji rodinu. O přátele. O spoluhráče. Kdo se ale stará o tebe? Takže tvrdíš, že muži jsou spíš poloostrovy? Tak ženský jsou pak rušný části centra měst. Plný jednosměrek a mraků aut. Člověk je z toho akorát zmatenej.


Kniha Hodnej kluk v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 919x
ve Čtenářské výzvě223x
v Doporučených96x
v Knihotéce525x
v Chystám se číst377x
v Chci si koupit99x
v dalších seznamech10x