Zůstaň

Zůstaň https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357614/mid_zustan-E0T-357614.jpg 4 1057 175

WAGs série

< 2. díl

Může se člověk zamilovat do někoho, koho nikdy nepotkal? Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří. Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář. Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Stay , 2017


více info...

Přidat komentář

Majuš333
03.03.2024 5 z 5

"Bouráku?" zeptá se Blake. "Co ty a opera?"
Zvedne si láhev piva ke rtům. "Hele, Blakeu, jsem bisexuál, takže ji mám rád jen napůl jako Wes."
"Ne, zlato," namítne Wes. „To znamená, že ji máš rád dvakrát tolik."
Blake se zachechtá, až mu pivo vylítne nosem, a to už smíchem všichni umíráme.

"Víte moc dobře, že do tý zatracený opery musíme všichni," zabručím. "Každý rok musíme majiteli lízt do prdele na jeho nejoblíbenějším místě."
"Já ne," zakření se Jamie a postrčí žetony doprostřed stolu.
"Ale jo, jdeš," zavrčí Wes.
"Moje děti mají ten večer zápas." "Vydrž." Jeho manžel vzhlédne. "Víš vůbec, co je to za datum?"
"Ne. Ale mám moc práce."


Matta a Hailey mám veľmi rada a 'Zůstaň' je vždy také sladké pohladenie srdca i duše :)

PS: Stále neviem pochopiť, prečo Elle a Sarina v sérii 'WAGs' nepokračovali, keď to na konci vyzeralo, že je na rade OConnor???
A Lemming čo???
PS1: Dúfam, že 'Baronet nás so sériou 'Campus Diaries' nesklame a dočkáme sa českého vydania s výborným prekladom (ako inak) od Zuzky Ľalíkovej :)


"Že jo, AutoMattíku?" zeptá se Blake a šťouchne mě do žeber. Pořád mluví, ale já ho už neposlouchám.
"Všichni sklapněte," syknu. "Už je tady. Předstírejte, že jste normální."
"S tím teda hodně štěstí," uchechtne se Wes.
"Mamma mia," zamumlá Lemming tiše. "Tohle nemůže být tvoje holka, Erikssone. Na tebe je moc sexy."

Dasa1313
15.02.2024 4 z 5

Elle Kennedy je prostě jistota.
Příběh HTE a Snipera je krásný, milý, oddychový, čtivý. Romantika jako blázen, ale vtipná a sympatická. Líbí se mi, že příběh ve Vás nevyvolá žádné negativní emoce. Je to prostě příjemné čtení.
Propletení příběhů i s ostatních knih mě na tom moc baví, jen mě mrzí, že WAGs nemá víc dílů, adeptů je tam ještě spoustu a hlavně po tom nakousnutí příběhu na ledě..
Snad se to změní.


0197
02.01.2024 5 z 5

Miluju spojení těchto dvou autorek. Škoda, že spolu dlouho už nic nenapsali. Tuto knihu jsem četla minimálně už čtyřikrát. Je zkrátka skvělá, jen mohla mít hezčí obálku.

Hailey byla totální hokejový fanda. Rozkošný, jak byla z Matta nervózní i když, kdo by taky z něho nervózní nebyl :-). Trochu ji kleslo sebevědomí, ale naštěstí měla po boku nejlepší kámošku. Matt nějak poslední rok a půl přežíval, dával si za vinu rozpadnutý vztah. Jeho bývalá byla totální kráva. To se jen tak nevidí.

Oba jsou krátce rozvedení. Matt má navíc dvojčátka a Hailey pracuje se svým bývalým manželem. Oproti předchozím dílům o dost dospělejší, ale vůbec mi to nevadilo, právě naopak. Moc se mi líbil nápad se službou Aport a to, že se tu mihli jak Ryan a Jamie, ale i Jess a Blake. Zkrátka tomu nelze nic vytknout. Byl to mix čtivé, vtipné romantiky s hokejovým prostředím. Není tu žádné velké drama, jen lehčí pár stránkové nedorozumění. Což mi maximálně vyhovuje.

aquaver
08.11.2023 5 z 5

Další skvělá knížka od autorky. Mě osobně tento díl asi bavil i o trošku víc jak ten předchozí (oba jsou ale skvělý). Jen škoda, že to tak rychle skončilo. Podle mě by to mohlo být klidně i delší.

Ála1968
08.09.2023 5 z 5

Úžasný,prostě tyhle dvě holky umí psát.Co román,to perla.A kluci na ledě-to nemá chybu-miluju je

Senza Jenka
07.09.2023 4 z 5

Matt Eriksson je prostě k pomilování. To první setkání v kuchyni... asi bych vyskočila leknutím z kůže. Naopak jejich poprvé v ložnici bylo jak ze špatného porna.
Jax je super.
Ale autor obálky je ňouma - proč je tam černovlasý chlap, když hlavní hrdina je severský typ? Redakční práce opět velké nedostatky. Chjo.

Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Ha, už v polovině knihy jsem věděla, že to bude pecka s velkým P. Absolutně skvělá kniha, kterou jsem si maximálně vychutnala. V předchozích knihách jsem Erikssona nějak zvlášť nevnímala a teď mám chuť si všechny ty knihy přečíst znovu a zkoumat, kde tam na něj narazím. Jeho příběh je fantastický.
Celá tahle série knih On, My, Hodnej kluk a teď Zůstaň mě absolutně dostala. Autorky dokázaly postavy tak dokonale vykreslit i s jejich životy, že se nechce ani věřit, že nejsou skuteční. Páč kdyby byli, tak sednu do prvního letadla do Toronta, objednám si pivo U zlomené hokejky a vyhlížím tam ty svoje hrdiny, dokud je neuvidím. Husťárna!

Siwan
05.06.2023 3 z 5

Klasika, nijak výjímečné, ale jde to.

petraj30
29.05.2023 4 z 5

Musím přiznat, že jsem od tohoto románu moc neočekávala a stále jsem ho odsouvala na neurčito. Ale musím napsat, že tohle byl po velmi dlouhé době fakt povedený románek. Už jsem ani nepočítala, že mě ještě něco takového dokáže potěšit.
Haily byla nezávislá se smyslem pro humor a podařilo se jí dostat Matta, který měl trochu pocuchané sebevědomí. Moc mě bavily Mattovy dcery a jeho pes, zasmála jsem se i když se tam objevili i hrdinové z minulého dílu, ani trochu jsem se nenudila.
Opravdu jsem si to užila a dokonce mě mrzí, že není více dílů, protože adepti by se určitě našli a ta zápletka na ledě...

Misshell1
19.05.2023 5 z 5

Aaa tady se znovu setkáváme s tolik známým Blakeem. Popravdě jsem ani nevěděla, že obě knihy jsou nějak propojené. Moc příjemný příběh, s originálními vtipy, láskou a porozuměním. Až tak skvěle, že by mi nevadilo, kdyby kniha pokračovala o jejich svatbě a dětech. Matt byl neuveritelny sympaťák a Hottie se dala dokupy se svojí tajnou láskou vlastne. A zase ten hokej, prostě hokejisti, wagsky a daiquiri :)

Jita160
25.04.2023 5 z 5

Moc příjemná odpočinková knížka.
Rozhodně originální nápad na seznámení. Nečekejte žádné velké zvraty jen dva dospělé,kterým to poprvé v manželství nevyšlo.
Matta jsem si okamžitě oblíbila je to velký sympaťák se smyslem pro humor a romantiku.
Hailey se splnil sen potkala a získala svého oblíbeného hokejisty.
Tentokrát ale musím připsat kladné body i vedlejším postavám z předchozích dílech ,kteři daly tomuto příběhu tu pomyslnou třešinkou na dortu... Skvělé!!!

LibraryGirl
29.01.2023 5 z 5

Úchvatná kniha a celá jejich parta:-D Blake je naprosto skvělý a ty jeho přezdívky a mluva, to co z něho vypadne je vždycky perla. S Mattovou manželkou bych udělala rychlý proces, to byla fakt postava na dvě věci. Rosnička byla dobře stvořená holka a k Mattovi se prostě hodila:-) Škoda, že byl příběh tak krátký. Doporučuji a hotovo!

Laf
12.01.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Je to pěkně napsané a rychle to utíkalo. Také nechybí humor, takže o to je kniha ještě poutavější. Za mne velká spokojenost a vřele mohu jen a jen doporučit :)

Sarka14
27.11.2022 5 z 5

Knížka se čte se krásně. Příběh je zajímavý, vtipný a má spád. Ty erotické scény jsou trochu klišé, ale není jich tam zas tolik, aby to vadilo. Rozhodně si přečtu od autorky něco dalšího.

Ráčkajda
31.10.2022 5 z 5

Obě série byla parádní jízda, moc se mi to líbilo... klidně bych brala další příběhy dalších spoluhráčů.

Rapeh
03.10.2022 4 z 5

Romantický, nenáročný, odpočinkový, trocha erotiky, četlo se jedním dechem. Na podzimní únavu ta pravá kniha.

Nermal
21.09.2022 4 z 5

Opět pěkný, čtivý, nenáročný příběh. Dokonce si říkám, že se série čte ještě líp než Briar. Postavy Matta a Hottie byly velmi sympatické a jako bonus tam byla kamarádka Jenny, jejíž dějovou linku jsem si moc užíval, takhle si představuju správnou kámošku. Spousta komických situací samozřejmostí, i dětičky byly skvělé.

MAU256
19.08.2022 5 z 5

Krásné romantické oddechové čtení z hokejového prostředí. Tyhle dvě autorky opravdu umí psát.

Matt, který se stále trápí, že svým přístupem způsobil rozpad své rodiny, se pomocí Hailey, která je spolumajitelkou služby Aport, vrátí k životu. Neboť tentokrát je to ta pravá. Bylo to krásně čtivé, mohu jen doporučit.

princesse
17.06.2022 5 z 5

Skvěle jsem si početla. Oddechovka jak má být. Jsem spokojená.

Olga8480
02.05.2022 5 z 5

Spojení těchto dvou autorek je prostě krása. Píšou naprosto neuvěřitelné příběhy, které vás pohltí a pobaví. Hned u první knihy jsem vadela, že si přečtu vše co tyto dvě autorky napíšou.