Skóre přehled

Skóre
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324263/bmid_skore-mYP-324263.jpg 5 1517 1517

Off-Campus série

< 3. díl >

Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu DiLaurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc. Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Prostě si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou. Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Score , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skóre. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (250)

elle.horacova
28.06.2024 5 z 5

Skóre je třetí díl ze série Off-Campus. Po přečtení prvního dílu jsem si myslela, že Garreta s Hannou už nemůže nic překonat. Jenže, bum a autorka mi naservívovala příběh Allie a Deana a to bylo naprosto boží.

Autorka píše neskutečně čtivě. A každou její knihu jsem přelouskala za jeden den, protože jsem se od toho nemohla odtrhnout. V knížce je spousta vtipných momentů, kdy jsem se smála opravdu nahlas a autorka píše tak skvělý spicy scény, že byste si s hlavní hrdinkou nejradši hned vyměnili místo.

Ta chemie mezi Deanem a Allie byla dokonalá a jsou officiálně mým nejoblíbenějším párem z celé série.

Jediné, co mi občas na knize vadilo byl překlad, protože přece jenom babydoll zní v angličtině mnohem líp, než když jí Dean pořád říkal panenko. Ale to na příběhu stejně ničemu neubralo.

Nevím, co víc k tomu mám napsat, než, že je to naprosto úžasný a pokud vás láká vysokoškolská romantika, máte rádi sexy chlapy a především hokejisty, honem si to utíkejte přečíst.

LucaM.
19.06.2024

Jooo, tak tenhle díl opět bavil. A Dean docela dost.
Bezstarostný krásný, bohatý sportovec, který svůj život dělí mezi školu, hokej a holky. Hodně holek. No a světe div se, on se vážně zamiluje. Do Allie. Ambiciózní talentované herečky ze stejné školy.
Opepřeno velkou dávkou sexu, sem tam nějaký problémek, který má řešení a na konci si říkáte, že to bylo celkem fajn čtení na odreagování. Na dovču ideál.


Niu
14.06.2024 odpad!

Je tam moc kundi*ek, tohle fakt nedám. Jako fakt? To se sakra nějaké ženě líbí?!

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (30. týden)

19.07.2020


Žebříček nejprodávanějších eknih (únor)

07.03.2017


Citáty z knihy (7)

To, že si mluvím pro sebe, neznamená, že jsem cvok!


Na střední ještě netušíš, o čem je skutečný život. Nevíš, o kolik ještě musíš doopravdy vyrůst.


Pouč se ze svých chyb a jdi dál.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Zfilmováno

Skóre (2002)


Kniha Skóre v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených2 222x
ve Čtenářské výzvě98x
v Doporučených146x
v Knihotéce581x
v Chystám se číst267x
v Chci si koupit81x
v dalších seznamech11x