Skóre

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu DiLaurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc. Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Prostě si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou. Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324263/big_skore-mYP-324263.jpg 4.51330
Série:

Komentáře (219)

Kniha Skóre

Dasa1313
17. února

Dean. Třetí kluk ze čtyř.
Kniha o Deanovi se mi líbila mnohem víc než o Loganovi. Příběh je reálnější. Ale stejně čtivý, baví mě tato čtveřice a postupně se rozrůstající vztahy. A také se mi moc líbí jak knihy na sebe navazují a dotváří se všechny příběhy.
Těším se na příběh Tuckera, ale na pátý díl s názvem Odkaz, kde se všechny příběhy propojí se těším víc jelikož už teď mě zajímá jak to se všemi dopadne.
Dean a Allie jsou oba moc sympatičtí a Deanovi trošku závidím jeho život:). Opět skvělá kniha plná sexu:).

Julia284
04. ledna

Za mě nejlepší díl z celé série. Určitě doporučuji.

Terka18
24.12.2022

Úžasný třetí díl série. Dean byl miláček. A věci které se děly Allie mi připomínali hodně věcí v mém životě. Měla jsem pocit, že čtu knihu o sobě. Protože se to tak náramně hodilo. Příběh byl spalující a nádherný. Plno romantiky a sem tam i humoru.

Kniholapka
24.12.2022

Tehle série se proste nejde nabazit. Opět se mohu těšit na další díl, protože zatím mě žádný nezklamal a troufám si říci, ze latka je stále velmi vysoko.

Pája699
16.12.2022

Peckovní pokračování této úžasné série, kterou si určitě nenechte ujít! Každý díl má něco do sebe a každý si najde to svoje! V komentářích tu bylo řečeno už vše a já mohu jen souhlasit. Hokejisty prostě žeru a Dean byl miláček již od prvního dílu. No a Allie….ta ho krásně doplňovala. Humor, sex, přátelství, děj….vše tu najdete a ručím za to, že se vám to bude líbit :-)

moma08
28.11.2022

Tak jo, mám za sebou další díl a pořád jsem toho názoru, že první je nejlepší.
Nemůžu si pomoct, ale už mi to nepříjde takové to wau.
Tato autorka to umí dobře se slovy, takže jsou její knihy čtivé, ale je to lehká romantiká s velkou erotikou.
Tady bych dala asi jen 3,5 hvězdičky.

Hatshepsut
05.11.2022

Je prostě zcela jasné proč je tato série tolik oblíbená. Všechny příběhy jsou čtivé a moc chytlavé. Elle Kennedy je skvělá. Rozhodně doporučuji číst celou sérii, jelikož s Deanem a Allie se rozhodně nudit nebudete!

Jita160
04.11.2022

Dean DiLaurenti byl ďáblík ,který si užíval (můj oblíbenec).
Holky mu sami lezly do postele na ledu byl úžasný,měl plno peněz...co vic si mohl přát? Jeho kamarádi a spolubydlící padaly do vztahu a on si je za to jen dobíral..
Až po propité noci skončí v posteli s Allie (holka měla kliku). To je úžasná bytustka stará se o nemocného otce a léčí si bolavé srdce po dlouholetém vztahu. Její od začátku jasné že šlo jenom o úžasný sex takže proč by nemohli být alespoň přáteli?
Jenže ejhle Dean je opačného názoru,chce Allie znovu a znovu.
Četlo se to úplně samo opět nechyběly humorné scény spousty sexu ale taky i bolesti ze ztráty kamaráda, laska prostě bomba!!!!

1 ...