monika0181 profil

☰ menu
monika0181

Monika Papežová

žena · Středočeský kraj · statistiky

Aktivní: 26.04.2024 16:10 (poprvé 28.12.2022)
Body:1 129
Palce za komentáře: 2 389 · 1 893 ostatním
Hodnocení v bazaru: 3/0

Nové knihy v seznamech

Konflikt
Konflikt
Michaela Brnková
Pokušení
Pokušení
Ivy Smoak
Už nikdy tvá
Už nikdy tvá
Merit Niemeitz
Sexy sázka
Sexy sázka
Lucia Braunová

Kdo jsem

Vždy jsem byla velkým čtenářem, ale bohužel dlouhou dobu jsem četla jen vzdělávací knihy. Nastal čas si odpočinout, a tak jsem se vrátila ke čtení beletrie. Největším podílem jsou romány pro ženy, u kterých jsem ráda, že současná literatura přesahuje i do jiných žánrů jako triler, detektivka, historie, fantazie, psychologie... takže čtu vlastně vše:) Nejčastěji najdete v komentářích knihy psané po roce 2010. A budu si zde odkládat myšlenky, které mě v knihách zaujaly a nechci, aby mi zapadly mezi citáty u autorů:
Poučila se, že odkládat něco na "jindy" znamená riskovat, že to člověk nikdy neprožije. (Karen Schaler - Jak si zamilovat Vánoce)
To nedorozumění jí změnilo život k lepšímu. Dokázalo jí, že odbočka někdy vede k pravé lásce. (Karen Schaler - Jak si zamilovat Vánoce)
Mám problém věřit lidem, ale nechci žít ve strachu nebo si něco vyčítat. Život je příliš krátký. (Karen Schaler - Vánoční přání)
Svůj obyčejný život si udržovala v dokonalosti Měla si čas na své milované. Nemarnila si ho s lidmi , kteří pro tebe nebyli důležití. (Sinéad Moriarty - Sedm dopisů z lásky)
Myšlenkový pochody ženskejch jsou přímý asi jako dráha pylem zfetovaného čmeláka.
Nedopusťte, abyste zůstali rozhádaní a šli večer naštvaní spát. Nesmíte se přestat snažit se to mezi sebou urovnávat. Protože, jakmile se přestanete snažit. Vzdáte to.