přehled
John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky. Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci. Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, tak se vážně plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Druhý díl série přináší opět zábavné a napínavé chvíle. Hlavní postavy, Logan a Grace, se vyvíjejí a procházejí různými situacemi. Příběh je protkán humorem a emocionálními momenty. Čtenáři se mohou těšit na další dobrodružství a vývoj vztahů mezi postavami. Více v komentářích.
Komu by se kniha Omyl mohla líbit?
- Fanoušci romantických příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi hokejovou tematiku
- Milovníci humoru a vtipných dialogů
- Ti, kdo hledají oddechové čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Omyl. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 292 komentářůSouvisející novinky - Omyl (3)
Když tě ztrácím, Plný dům a další knižní novinky (49. týden)
01.12.2025
Knižní novinky (33. týden)
11.08.2019
Žebříček nejprodávanějších eknih v červnu 2016
07.07.2016
„Nemarni čas přemýšlením nad tím, proč hloupí lidi dělají hlouposti.“
„Nejlepší kámoši trpí spolu, nebo vůbec.“
všech 5 citátů najdete u autoraKniha Omyl v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 2 895x |
| ve Čtenářské výzvě | 78x |
| v Doporučených | 170x |
| v Mé knihovně | 760x |
| v Chystám se číst | 294x |
| v Chci si koupit | 98x |
| v dalších seznamech | 21x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
sex sport romantika alkoholismus žárlivost lední hokej prostředí školy, studentské prostředí hokejistéElle Kennedy také napsal(a)
| 2018 | Hodnej kluk |
| 2016 | Omyl |
| 2019 | Lov |
| 2017 | Skóre |
| 2019 | On |

95 %
68 %

První díl mě bavil víc, ale na druhou stranu tady mi zase více sedl životní příběh hlavních postav. Logan je zlatej a na jeho příběh jsem se opravdu těšila. Možná bych ocenila více zvratů, protože oproti prvnímu dílu mi přišlo, že se toho moc neděje. Jsem zvědavá na další díly.