Omyl přehled

Omyl
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274201/bmid_omyl-d9g-274201.jpg 4 1699 1699

Off-Campus série

< 2. díl >

John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky. Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci. Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, tak se vážně plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Mistake , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Omyl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (254)

Lelaqu
07.07.2024 5 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem si už tuto sérii hned zamilovala. První díl se mi líbil, bavil mě, ale pořád to nebylo úplně ono, abych tomu mohla dát pět hvězd. O to víc jsem se těšila na tento díl, když jsem si přečetla anotaci. Už hned po prvních pár stranách jsem si byla jistá že tento díl bude o dost lepší než ten první. A to ten první nasadil docela vysokou laťku.
O proti prvnímu dílu zde bylo méně akce, méně děje tak nějak, ale díky autorčinému stylu psaní vám to ani nepřijde. A také vám to nepřijde, protože Grace a Logan mají prostě větší chemii než Garett a Hannah. Nevím proč to tak je, ale prostě to tak cítím. Přijde mi o dost reálnější než v prvním díle. Prostě Hannin a Garettův příběh byl tak nějak, předvídatelný, ohraný. Nejde říct, že tady by to tak nebylo, v takových knihách už tak nějak víte jak to dopadne, ale prostě my ti dva sedli o dost více. Na začátku má kniha větší spád, pak se to na chvíli pozastaví, ale hned se zase rozjede. Taktéž oceňuji větší dávku erotiky, asi není pro každého, ale pro mě tedy rozhodně ano:D
Knihu jsem si užila a jestli se vám líbil první díl, rozhodně doporučuji i tenhle. Vsadím se, že i vám se John Logan dostane na příčku oblíbených knižních milenců.

elle.horacova
28.06.2024 5 z 5

Omyl je druhým dílem ze série Off-Campus a já musím s klidem v srdci říct, že mě tahle série naprosto pohltila.

Strašně se mi líbí, že i když je každý díl o jiném páru, stejně se tu setkáte s postavami z ostatních knížek a všechno je tak hezky propletené a nenásilnou formou na sebe díly navazují, že každý díl vám dá impulz - o tomhle hokejistovi potřebuju vědět víc a bum dostanete celou knihu.

Je jasné, že Garrett s Hannou zůstanou mým nejoblíbenějším párem, ale i přesto jsem si díl s Loganem a Grace moc užila. Opět je knížka neskutečně čtivá a já jí stejně jako Návrh přelouskala za jeden den. Postavy mají mezi sebou skvělou chemii a Elle Kennedy prostě ty spicy scény umí psát tak dobře, že by jste si nejradši s hlavní hrdinkou vyměnili místo.

Také se stejně jako v prvním díle autorka zaměřila na další vážnější téma - a to sice alkoholismus, se kterým se potýkal Loganův otec. Myslím si, že je v knížkách důležitý určitý přesah - a to za mě určitě Omyl měl.

Miluju na téhle sérii všechno - romantiku, humor, hokejové a univerzitní prostředí a hlavní hrdiny.

Takže pokud vás láká vysokoškolská romantika, máte rádi sexy chlapy a především hokejisty, tak si určitě tuhle sérii nenechte ujít.


natalie-p6706
19.06.2024 4 z 5

Jako paradoxně větší erotická nálož než první díl, ale tak nějak mi tam asi něco chybělo trošku oproti tomu prvnímu... Ale jako jinak dobrý, tahle série je super

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (33. týden)

11.08.2019


Žebříček nejprodávanějších eknih v červnu 2016

07.07.2016


Citáty z knihy (3)

Nemarni čas přemýšlením nad tím, proč hloupí lidi dělají hlouposti.


Nejlepší kámoši trpí spolu, nebo vůbec.


Snahu porozumět ženám jsem už dávno vzdal.


Zfilmováno

Omyl (2002)


Kniha Omyl v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených2 498x
ve Čtenářské výzvě57x
v Doporučených145x
v Knihotéce616x
v Chystám se číst277x
v Chci si koupit91x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

romantika alkoholismus lední hokej vysoká škola hokejisté

Autorovy další knížky

Elle Kennedy
kanadská, 1982
2018  85%Hodnej kluk
2016  86%Omyl
2019  85%Lov
2019  90%On
2017  90%Skóre