Přísně tajné
HumříKraťasy, 21 let Sportovec. Potají magor do přírodních věd. Zatraceně sexy. HumříKraťasy: Tak. Je to tady. K narozeninám by moje přítelkyně ráda trojku. Hříšník3: Tak to jsi na tý správný seznamce. HumříKraťasy: Už jsi nad tím někdy přemýšlel? Že by sis užil s jiným klukem? Hříšník3: Pořád. Jsem za rovný příležitosti. Co ty? HumříKraťasy: Ehm… Hříšník3, 21 let Student oboru finance. Potají striptér. Zatraceně sexy. Hříšník3: Já bych to bral, jestli i ty. Můj život je teď tak trochu jeden velkej chaos. Škola, práce, stres s rodinou. Jo, a taky bydlím s tím nejotravnějším klukem na světě. Potřebuju rozptýlení. Určitě to tak chceš? HumříKraťasy: Možná to chci o něco víc, než by se mi chtělo přiznat. Hříšník3: Hele, posouvat hranice je fajn, na tom není nic špatnýho… HumříKraťasy:To říkej mýmu fotrovi, co potřebuje mít všechny pod palcem. A navíc co když bude ta trojka trapas? Hříšník3: Tak to bude trapas. Se přece pak už nikdy nemusíme vidět, ne? Hlavně mi slib, že se do mě nezamiluješ. HumříKraťasy: To by byla docela změna…... celý text
Originální název: Top Secret, 2019
Komentáře knihy Přísně tajné
Nebolo to zlé, ale ani ma to až tak neohúrilo. Možno mi chýbalo hokejové prostredie, alebo som sa len nevedela stotožniť s prostredím študentského spolku. Mám pocit, že autorky chceli viac deja a menej erotických scén, lebo tie viackrát tak nejak preskočili, čo by mi nevadilo, keby bol dej o niečo zaujímavejší, alebo keby sa viac zaoberali psychológiou postáv. Ale všetky tie aspekty mi prišli akési plytké a kľudne by som sa aspoň pri jednom ponorila viac do hĺbky.
Ale inak sa to čítalo dobre, bolo to vtipné aj dojímavé a ako vždy, je to fajn oddychové čítanie.
Tohle bylo skvělý. Opravdu nečekaný milostný trojúhelník. Úžasná chemie mezi postavami. Další skvělá kniha od autorek. Jen tak dál.
Hned na začátku poznáváme Keatona a jeho přítelkyni Anniku, která má jedno hodně neobvyklé přání k narozeninám – chce zkusit trojku. Keaton jako správný experimentální vědec a starostlivý partner stahuje aplikaci Kink a hledá toho pravého „parťáka“… jenže netuší, že zprávy, které si začne psát, se postupně změní na něco mnohem víc.
Na druhé straně je Luke – divoký, sebevědomý kluk, který miluje zábavu, ale nikomu nedůvěřuje. Vztahy jsou pro něj tabu, zato flirtování přes Kink mu jde dokonale. Jenže ani jeden z nich netuší, že si píšou se svým úhlavním nepřítelem a zároveň sousedem.
Co mě na téhle knize bavilo úplně nejvíc? To, jak rozdílní Keaton a Luke jsou. Každý má jinou povahu, jiné sny, jinou minulost – a ty třecí plochy mezi nimi byly fakt obrovské. Jenže právě díky tomu příběh působí tak uvěřitelně a napínavě. Autorky jsou mistryně ve vystavění charakterů – postavy jsou živé, mají své slabosti, obavy i důvody, proč jednají tak, jak jednají. Často jsem přemýšlela, komu fandím víc, a pokaždé mě to strhlo zase trochu jinam.
Do toho se přidávají vtipné a zároveň žhavé zprávy (Keatonovy zvířecí fun facts jsem prostě milovala), spousta emocí, a hlavně hlubší témata – coming out, hledání vlastní identity, toxické rodinné vztahy nebo rozdíly mezi chudobou a bohatstvím.
Celou knihu jsem doslova zhltla. Je to čtivé, návykové a strašně přirozeně napsané – otevřete první kapitolu a najednou zjistíte, že jste na konci. A ať už budete fandit romantickému Keatonovi nebo drsnému Lukovi… věřte mi, oba vám ukradnou srdce.
Pro mě opakované čtení po třech letech. V mezidobí jsem přečetla tolik knih, že jsem úplně zapomněla, o čem je.
Měla jsem možnost si to znovu užít a pěkně od začátku. Ano za chvíli jsem se chytla a na děj si vzpomněla, ale některé detaily mě velmi potěšily a znovu pobavily.
Příběh je vtipný, čtivý, hravý, lehce a rychle plyne.
Ocenila jsem jsem Keatonuvu přítelkyni Anniku, která si uvědomovala, že ona nu nedokáže dát, co potřebuje. I když to myslela jiným směrem.
Vše se odehrává jednoduše, optimisticky až pohádkově v klidu.
Nu což, je to kniha k odpočinku.
Pobavila, stejně jako ostatní od dua autorek.
Další naprosto dokonalá MM romance od této dvojice.
Nemám k tomu, co dodat - příběh byl prostě KRÁSNÝ!
Extrémně čtivá a návyková oddechovka! Knihu jsem nemohla odložit, dokud jsem ji nedočetla, takže jsem ji pokořila během jednoho odpoledne a večera. Autorky to opravdu umí - vystavět dokonale nedokonalé a uvěřitelné charaktery svých hrdinů a dokonce i v MM romanci napsat spicy scény citlivě a vkusně.
Tady není co moc dodat. Autorky tohle prostě umí. Bylo to milý, nenáročný, vtipný, oddechový, spicy... A vsadím se říct, že se mi tohle líbilo i o kapku víc než "On". Keatona i Luka si nejde neoblíbil tak to prostě je a čtení jsem si užila, děkuju... AMEN :)
Příběh od nenávisti k lásce.
Příjemný a vtipný příběh o tom, když si vaše holka přeje na narozeniny trojku a vy se jí rozhodnete vyhovět. Poté zjistíte, že toho třetího, které jste sbalili přes apku znáte a fakt ho nemusíte. Naopak si navzájem konkurujete při volbě prezidenta bratrstva.
Čas při čtení ubíhal jako splašený a opravdu jsem se místy nasmála.
Knížky těchto dvou autorek mám moc ráda, ani tato kniha opět nezklamala. Příběh byl super, hned jsem se začetla a nemohla se do konce odtrhnout. Opět se jedná o nenáročnou oddechovku :-)
Opravdu zajímavá situace, Keatonova přítelkyně Annica si přeje ke svým 21. narozeninám poměrně neobvyklý dárek, trojku. Jsou spolu od střední školy a Keaton jako vědec začne celou situaci analyzovat. A? Nevadilo by mu to, zní to jako experiment a nové výzvy ho zajímají. Přes aplikaci se seznámí s Lukem, tedy Humří kraťasy se seznámí s Hříšníkem. Jejich konverzace nabere značný spád a většinu času se opravdu nedomlouvají nad narozeninovým dárkem pro Annicu. V den D se Humří kraťasy a Hříšník poprvé setkají tváří v tvář a zjistí, že jsou členy stejného bratrstva, obývají stejné patro a nemůžou se vystát.
Přísně tajné“ mě naprosto uchvátila. Knihu jsem dostal jako vánoční dárek a od prvních stránek jsem ji nemohl odložit. Četl jsem ji vždy, kdykoliv jsem měl volnou chvíli, a příběh mě dokonale pohltil.
Jedná se o výjimečně zpracovaný romanticko-erotický příběh, který sleduje cestu od nepřátelství k lásce. Postavy jsou skvěle vykreslené a jejich vzájemná chemie je neuvěřitelně silná. Vztah mezi hlavními hrdiny se vyvíjí přirozeně a je plný emocí, vášně i překvapivých momentů.
Styl psaní je plynulý a čtivý, díky čemuž kniha rychle ubíhá. Romantické i erotické scény jsou napsané s vkusem a dovedností, což přidává příběhu na intenzitě.
„Přísně tajné“ je pro mě naprostým klenotem mezi LGBT romanticko-erotickými knihami. Doporučuji ji všem, kdo hledají silný, vášnivý a zároveň emotivní příběh, který vás nenechá chladnými
Sice má tahle dvojice autorek lepší knihy, ale ani tahle nebyla vůbec špatná. Na mě sice udělala dojem spíš druhá polovina, jakmile se to přeci jen víc začalo věnovat samotný klukům, ale i tak zasloužené 4 hvězdy. Jedna speciálně za Luka, o kterém si určitě budete chtít číst. Alespoň jsem zjistila že téma bisexuality mě zase tak moc neoslňuje, jako když se autorky čistě věnují gay tématice.
Příjemné počtení, nic náročného. Z postav mi víc seděl Luke, i když to přijetí lásky bylo hrozný, ale co už. Knížka na jeden den.
Potřebovala jsem oddechovku po smutných příbězích. A tyhle autorky jsou prostě jedničky, bylo to zábavné, žhavé a ideální pro nenáročnou četbu.
Autorky píšou přirozeně, netlačí na pilu a příběh mě vždycky vtáhne a je uvěřitelný.
Přidávám se na stranu těch, kteří píší, že se jedná o nejslabší kousek od autorského dua. Špatně vybudovaná atmosféra, plytký děj, nedodělané postavy.
Od těchto autorek jsem již přečetla knihu On. Styl vyprávění mě natolik nadchnul, že jsem si musela vyhledat další knihu a ani Přísně tajné nezklamala. Je to vtipné, je to provokativní, je to sexy. Zbožňuji to a nemůžu nic vytknout. HumříKraťasy je ťunťa a romantik, nad kterým jsem se rozplývala a Hříšník je naprosto k sežrání a chytí za srdce. Mám takové podezření, že si knížku přečtu s odstupem znovu.

93 %
69 %
Upřímně? Toto mě moc bavilo! A to se jedná o mé první ofiko čtení tohoto typu.
Velmi mě bavili textovky mezi postavami, často byly velmi vtipné, stejně jako některé dialogy. Studentské prostředí i obvyklý střed chudší vs bohatý tu dobře funguje. Styl psaní mi sedl, žádná z postav (ani vedlejších) mi nevadila a čtení mě tak moc bavilo, že jsem to přečetla za den.
Jasně, děj je předvídatelný, ale mě to vůbec nevadilo. Prostě jsem jen četla a četla a užívala si každou stránku.
Knihu tedy vřele doporučím všem, kterým nevadí LGBT a chtějí nějakou fajnovou a vtipnou oddechovku.