Přísně tajné

Přísně tajné https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460514/bmid_prisne-tajne-Fxj-460514.jpg 4 568 132

HumříKraťasy, 21 let Sportovec. Potají magor do přírodních věd. Zatraceně sexy. HumříKraťasy: Tak. Je to tady. K narozeninám by moje přítelkyně ráda trojku. Hříšník3: Tak to jsi na tý správný seznamce. HumříKraťasy: Už jsi nad tím někdy přemýšlel? Že by sis užil s jiným klukem? Hříšník3: Pořád. Jsem za rovný příležitosti. Co ty? HumříKraťasy: Ehm… Hříšník3, 21 let Student oboru finance. Potají striptér. Zatraceně sexy. Hříšník3: Já bych to bral, jestli i ty. Můj život je teď tak trochu jeden velkej chaos. Škola, práce, stres s rodinou. Jo, a taky bydlím s tím nejotravnějším klukem na světě. Potřebuju rozptýlení. Určitě to tak chceš? HumříKraťasy: Možná to chci o něco víc, než by se mi chtělo přiznat. Hříšník3: Hele, posouvat hranice je fajn, na tom není nic špatnýho… HumříKraťasy:To říkej mýmu fotrovi, co potřebuje mít všechny pod palcem. A navíc co když bude ta trojka trapas? Hříšník3: Tak to bude trapas. Se přece pak už nikdy nemusíme vidět, ne? Hlavně mi slib, že se do mě nezamiluješ. HumříKraťasy: To by byla docela změna…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Top Secret , 2019


více info...

Přidat komentář

pleybe
18.02.2024 5 z 5

Tak tohle byla bomba. Vůbec nechápu, proč jsem čtení této knížky tak dlouho odkládala. Asi mě odradil ten texting v anotaci? Ale nakonec ho tam ani nebylo, kolik jsem očekávala. Nebo se mi snad příčila myšlenka na to, že by v MM romanci mohlo dojít k trojce s holkou? Tak či onak, autorky opět nezklamaly a znovu mě překvapily. Do příběhu mě vtahovaly s každou další stránkou – stejně jako jsem to měla při čtení duologie ON a MY.

Příběh svižně odsýpal, ani jsem nevěděla jak a byla jsem na konci knihy. Nejprve jsem si říkala, že to mezi hlavními hrdiny ani nemůže fungovat, jak mi připadali odlišní, ale cestu k sobě si nakonec našli mnohem snadněji, než jsem čekala. V určitém ohledu mi ale přijde nedotažený samotný závěr knihy. Ne, že by snad byl konec špatný, ale možná přišel až příliš rychle... možná to chtělo ještě aspoň jednu kapitolu navíc, kde by kluci dostali trochu prostoru jako spokojený pár, a my tak měli pomyslnou tečku na závěr příběhu.

Každopádně, jako oddechové čtení to bylo dokonalé. Postavy byly naprosto uvěřitelné, příběh romantický i akční, nekonala se žádná nuda, ale ani srdcervoucí dramata. Je vidět, že kniha nepatří do ranku lgbt+ YA literatury, nýbrž že si zaslouží své místo mezi vyspělými gay romány.

terezaterka2000
13.02.2024 5 z 5

Kniha mě překvapovala snad každou stránkou.
Opravdu krásný příběh enemies to friends.
Luke i Keaton na mě působili oba mile, sympaticky. Autorky opravdu opět nezklamaly! Po knize On jsem si tohle prostě musela přečíst a jsem nadšená.
Příběh plyne krásně z nenávisti, k poznání se a lásce. Ale není to žádné slowburn!
Nejednou jsem se i zasmála a také slza ukápla.
Mohu jedině doporučit a těším se na další knihy od autorek.


Pája699
05.02.2024 5 z 5

Je to už nějaký ten pátek co jsem od těchto autorek něco četla....a říkám si, sakra proč jsem tak dlouho čekala na další knihu? Opravdu lituji, tohle duo je vážně pecka a jejich příběhy jsou neuvěřitelné a čtou se s lehkostí :-)

Humorné scénky, milostné zápletky, vzrušení a napětí.....tohle všechno v knize najdete .-)

Hříšník3 a Humříkraťasy vás o tom přesvědčí :-D Mě kniha neskutečně bavila a určo si musím přečíst další příběh autorek.

Pokud nejste puritáni a nevadí vám gay scény, tak po knize určitě sáhněte.

stolbice
16.01.2024 5 z 5

Začínám tuhle autorku mít fakt ráda :-) krásná romanťárna na oddech. Je to hravé, uvěřitelné, vtipné a sexy. Je to celkem hodně optimistické, ale o tom to má být, jinak už by to nebyla romantika ale drama :-) Takže za mě jo, super, bavila jsem se a ráda si přečtu něco dalšího.

Teddy2023
09.01.2024 4 z 5

V případě, že máte rádi LGBT, tak tahle kniha je pro Vás. V této knížce od Dariny Bowen a Elle Kennedy najdete opět vztah mezi dvěma mladými muži, kteří se náhodou setkají díky seznamce - vtipné komentáře, narážky na sexuální orientaci, poznání sebe samotného...dej plynul sám od sebe.

Doporučuju Vám - knihu "On" - dotisk vyjde letos v únoru

Nell92
26.11.2023 5 z 5

Skvělá, úžasná kniha. Přečteno jedním dechem, opět do brzkých ranních hodin. Miluju když mě postavy a příběh strhne.

ElizPetrova
18.11.2023 3 z 5

Začátek knihy byl hodně slibný, bohužel chemie, kterou mezi sebou hlavní hrdinové měli online, se nepřenesla do osobní roviny.. Konec byl docela uspěchaný... škoda. Ale nebylo to špatné.

MAU256
27.09.2023 4 z 5

Příběh Keatona, který své přítelkyni k narozeninám chce dát dárek, který si sama přála - trojku. Zapíše se tedy do seznamky Kink, ve které mu odpoví Luke. Jenže ani jeden z nich netuší, kdo ten druhý je, neboť jsou zde pod přezdívkami: HumříKraťasy a Hříšník 3. A začnou si textovat, posléze sextovat. Z přítelkyně se stane přítelkyně bývalá a z Luka? Jak to nakonec dopadne? Určitě knížka stojí za přečtení. Krásná gay romance.

jahex
15.08.2023 4 z 5

Fakt mě gay romance baví. O to víc, když jsou postavy uvěřitelné a vy jim můžete fandit. Palec nahoru.

Luciee113
26.06.2023 4 z 5

Kniha se čte dobře, ale ze začátku mě docela nudila. Začala mě bavit, až se kluci poznali. A pak konečně začal příběh na který jsem čekala... Za mě pěkný čtyři hvězdičky****

Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Ty dvě dámy prostě umí psát, a poklona patří i překladatelce. Příběh vás chytne a nepustí, vtáhne vás do děje, je fakt dobře vystavěn. Sice oddechovka - typická gay romance, ale člověk si to báječně užije, podobně jako další jejich knížky,

Miska9884
24.05.2023 3 z 5

Není to špatná kniha,naopak moc dobrá,ale ve srovnání s jinými knihami od autorek se stejnou tématikou byla tahle slabší. Nebylo to tak propracované, autorky to umí lépe. Série HIM je pro mě prostě nej

Vaiolet
16.05.2023 5 z 5

Přísně tajné se mi moc líbilo. Cením, že se autorky pouští do příběhů muže s mužem. Už knihy On a My se mi fakt líbili.
Homosexuální vztahy by neměly být tabu a rozhodně by se o nich mělo psát a knihy by se měly vydávat (minimálně alespoň z poloviny tolik jako se vydávají ty klasické kde je muž a žena) a my jako čtenáři bychom se neměli stydět si je pořídit a přečíst.
Tady u této knihy bych ráda vyzvedla příběh, který byl napsán moc dobře. Romatika, napětí, erotično, strach z neznáma a láska. Erotické scény nebyly do děje vecpány na sílu a prostě to spolu celé pěkně pracovalo.
Rozhodně jsem ráda, že jsem se k této knize dostala a doporučuji ji všem :-)

Erinien
15.05.2023 4 z 5

Cukala mi ruka k té páté hvězdě ale nakonec ji nedám. Konečně další Elle, která mě bavila. Přiznávám se že knihy kluk s klukem jsem zatím obcházela nedůvěřivým obloukem ale autorky tu ukázaly, že když umíte psát, můžete psát o všem. Hlavní hrdinové jsou roztomilé sympatičtí, jako obvykle pohlední a vyrýsovaní a hlavně ta komunikační chemie. To je to co mám na knihách od Elle Kennedy ráda a zdá se že od Sariny bych si měla také něco přečíst. I když klučičí hrátky mě nijaké nerajcujou, líbí se mi ta práce s postavami, že mají charakter, rodiny a důvody proč se chovají tak jak se chovají.

Ráčkajda
27.04.2023 5 z 5

Naprosto super, nešlo se odtrhnout, přečteno jedním dechem.

Nermal
14.04.2023 3 z 5

Tuto knížku autorek jsem si přečetl až na na úplný konec všeho, jako bych tušil, že se mi nebude tolik líbit.
Rozjezd vyprávění mi přišel dost nereálný a ani humří kraťasy mi nepřišly tak třeskutě legrační.
Možná je to jenom tím, že jsem měl zrovna blbou náladu, anebo se ten příběh zamlouvá holkám víc než chlapům.
Na druhou stranu souhlasím, že od druhé třetiny obsahu se to začalo rozjíždět a pak už se to četlo fajn. Konec byl až pohádkový.
Každopádně se mi zdá, že to byla nejslabší kniha od této autorské dvojice.

Wajny
11.03.2023 5 z 5

Elle Kennedy je už taková sázka na jistotu a já se na každou její knihu hrozně moc těším. A ještě když se spojí se Sarinou Bowen je to vždy pecka! Kniha je neuvěřitelně čtivá a já ji přečetla během jednoho večera....ehm noci.

Tahle kniha má snad úplně všechno - lásku, přátelství, porozumění, zradu, napětí ani erotika nechybí. Celý příběh se točí okolo vyvíjejícího vztahu dvou mladých mužů, vše je postupné a netlačí na sebe.

V knize je hodně vtipných momentů, ale zároveň se tu řeší i vážné a důležité věci. Nejsou tu žádná zbytečná drama a většina událostí je řešena v klidu. Opravdu se mi líbilo, jak k celkové situaci přistupovali rodiče "Humra", protože já jsem se trochu bála nějakého dramatu, ale takhle to za mě bylo perfektní!

Humří kraťasy i Hříšníka jsem si oblíbila. Líbilo se mi, jak k sobě přistupovali a jak řešili i své vlastní problémy. Je zde hodně vidět, jak se oba dva posunuli dál, přemohli svůj strach, prosadili si, co v životě chtějí a stali se z nich silnější osobnosti.

V příběhu není moc prostoru pro vedlejší postavy ani pasáže z "obyčejného okolního světa". Vše je zaměřena na ty dva a to se mi moc líbilo, protože se vše řešilo hned a zakončení mohlo být krásně pohádkové!

Instagram - Nikmakbooks

LibraryGirl
30.01.2023 5 z 5

To bylo úžasné! Vtipné, sexy, zamilované i s kapkou napětí... neskutečně čtivé, jak to ty holky dělají:-) Je to sázka na jistotu.
Miluju humří kraťasy a basta!:-D

roman9276
27.01.2023 5 z 5

Skvělá oddychovka, která mi dala přesně to, co jsem od knihy očekával. Zvedla mi náladu :) Příběh samozřejmě předvídatelný, ale se zajímavou zápletkou a konec mi udělal velkou radost. Autorky opravdu umí psát a se všemi knihami, které jsem od nich doposud četl, jsem byl hodně spokojen.

Rapeh
13.10.2022 5 z 5

Velmi čtivá kniha. Nemohla jsem se odtrhnout a knihu přečetla za den. Zajímavý příběh dvou kluků, kteří se do sebe zamilují.