Boháč z Park Avenue

Boháč z Park Avenue https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445385/bmid_bohac-z-park-avenue-EP5-445385.png 4 798 139

Drzý bastard série

< 5. díl

Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec. Pohádali jsme se, kdo za to může, a jak už to tak chodí, počastovali jsme se spoustou jmen. Nakonec přijela policie a my jsme se vydali každý svou cestou. Zbytek vyřídí pojišťovny. Spěchala jsem na pracovní pohovor — na toto místo jsem se těšila. Mé nadšení se změnilo ve zklamání v okamžiku, kdy se objevil člověk, který se mnou měl pohovor provádět. Byl to chlap od té nehody. A kruci! Jasně, takže to místo nedostanu. Jenže já jsem ho opravdu chtěla. Nechtěla, potřebovala. Potřebovala jsem cokoliv, co mě vytáhne z mého současného zaměstnání a zpět k práci s dětmi. A tak, přestože byl Hollis LaCroix stejně nepříjemný, jako byl pekelně hezký, šla jsem za ním a prosila, aby mi dal šanci. K mému překvapení mě pověřil péčí o svou problémovou neteř. Tak aspoň nebudu muset řešit jeho přitažlivost. Nehodlala jsem ohrozit svou práci ani silné pouto, které se mezi Hailey a mnou vytvořilo. Ale odolávat magnetismu mezi námi dvěma nebylo vůbec jednoduché. (A k tomu ta naše malá hra se spodním prádlem — neptejte se.) Začali jsme spolu nevinně flirtovat — až se to nakonec stalo. Takže zkrátka příběh, kdy jsme se do sebe zamilovali a žili šťastně až do smrti? Jenže život vás vede hodně křivolakými cestičkami. Tu naši jsem rozhodně nečekala.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Park Avenue Player , 2019


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
15.03.2024 3 z 5

Prakticky bych sem mohla obšlehnout, co jsem napsala k Panu pracháčovi, protože i zde platí, že to bylo to vtipné (tak zhruba do třetiny), dojemné (průběžně), nereálné (většinu času), s prvkem jak z telenovely a četlo se to víceméně samo.

Pokud bych měla hodnotit sérii jako celek tak:
a) čekala jsem větší propojení, než že se každým dílem v nějakém momentě projde Chance s kozlem,
b) můj osobní žebříček: Kravaťák, Bastard, Pilot, Pracháč/Boháč jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.

mina_harker
10.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Erotická oddechovka po většinu knihy - ovšem závěr zahraje na vážnou notu a já jsem si opravdu pobrečela.


Rapeh
21.01.2024 3 z 5

Trochu jinak pojatá romantika, štítek erotická bych knize nedala. Sladký příběh, který měl zápletku co čtenáře ke konci napadne a nutí číst dál aby se ujistil jestli měl pravdu nebo jestli autorka toto předvídatelné vynechala ( zpracovala jinak).

lucifess
03.08.2023 3 z 5

Spíše slabší kousek od autorek. Pár kousků jsem už přečetla - jsou jedny z mých oblíbených, když chci červenou knihovnu a žádnou složitou literaturu. Tohle už bylo ale trošku moc, takže jsem se občas spíš smála, jestli jako fakt?! Co musím ale zase uznat, čte je to velmi lehce a rychle, najednou je člověk na konci a ani neví jak...

pat4157
02.08.2023 5 z 5

Nemám ráda operu, tak ji neposlouchám. Nemám ráda suši, tak ho nejím. Proto mě vždy překvapí, když někdo píše negativní hodnocení u knih, které nejsou jejich žánrem. Kdo nemá rád sladké romance s dobrým koncem, tak ať takové knihy nečte. Kniha byla skvělá a hotovo. A ti, kteří si knihu chtějí přečíst jen prozradím, že ke konci knihy budou šokováni zápletkou. Super!

Janabib
19.07.2023 1 z 5

Tak tohle vážně ne. Na doporučení jsem zkusila červenou knihovnu, ale fakt ne. Deset stránek a stačilo. Vrátím se ke svým oblíbeným autorům.

LenkaVes
09.07.2023 3 z 5

Celkově jemný a citlivý příběh. Občas i vtipný. Překvapil, protože podle obalu a názvu knihy bych čekala něco jiného.
I s ponaučením: nemůžeme život odkládat a čekat, až začneme žít, ale žijme hned teď! ;-)

Čtenářka368
27.06.2023 4 z 5

Ale jo. Tohle bylo fakt příjemné. Zezačátku taková klasika, pak mě ale začala bavit hra s kalhotkama. No a ten dějový zvrat opravdu překvapil. Z mě velmi dobré čtení. Na 5 hvězd tomu ale ještě malinko chybělo.

ve.rena
25.03.2023 4 z 5

Příjemné, oddechové čtení, nic složitého na myšlení.

LucieVero
18.02.2023 5 z 5

Super kniha.Hollis je moc hodný,že se postaral o svoji neteř,když jeho nezodpovědný bratr skončil ve vězení.

Tirisa
15.02.2023 2 z 5

Já se nejdřív opravdu začetla, ale nějak postupně mě kniha začala pouštět...od autorek znám bohužel lepší...

katallinka
13.02.2023 4 z 5

Do půlky jsem si myslela, že to bude průměrná romantická oddechovka, vůbec jsem nečekala, že konec probrečím. Zase jednou platí, že není možné soudit knihu podle obalu.

Leído
02.01.2023 5 z 5

Podle názvu, obálky, autorek i anotace jsem čekala průměrnou knížku svého druhu. Ale byla jsem mile překvapená. Pro mě zatím nejlepší knížka autorek. Musím se přiznat, že zápletku jsem do poslední chvíle neodhadla.

MAU256
23.12.2022 5 z 5

Hezky čtivá romantická knížka, byla vtipná ale i smutná zároveň. Mrzelo mě, co se stalo Anně, ze začátku jsem na ni byla naštvaná, ale jak čas odhaloval, obdivovala jsem ji za její rozhodnutí, ačkoli jí to muselo zlomit srdce. U hlášek, které pronášela Hailey, jsem se neskutečně bavila. Chápu Hollise, že si vytvořil kolem svého srdce hradby. A když se dozvěděl po tolika letech pravdu, jak byl ukončen jeho vztah s milovanou osobu, kterou si chtěl vzít, že to vlastně byla lež, prostě se s tím nedokázal jen tak vyrovnat. Ale jelikož je to romantická knížka, nakonec vše dopadne tak, jak má. Knížku určitě doporučuji přečíst.

alzbeta2843
13.11.2022 5 z 5

Čo ste ochotný urobiť pre milovaného človeka?

To som vôbec nečakala, že sa táto kniha tak vyvinie, ale asi som sa opäť nechala milo prekvapiť od autoriek Penelope a Vi, ktoré vždy vsunú do romantického príbehu, nejakú silnú tému, ktorá vás úplne odpalí. Ja preto tieto knihy milujem, lebo ma to vždy pohltí a totálne rozdrtí na častice.

marie.kolarova
02.10.2022 5 z 5

Oddychovka, žádné složité čtení. Prostě takový povedený román pro ženy. Líbilo se mi, že kniha měla vtip a spád. Zároveň je kniha smutná a dojemná.
Je to kniha na dovolenou nebo dlouhé zimní večery :)

trynitrix
07.09.2022 5 z 5

Dám plný počet kniha si to zaslouží veselá, vtipná, emotivní a fakt jsem se bavila a ten konec opravdu nečekané.
Nejvíc mě teda pobavila hra kalhotek :-D

Marci_Vaj
20.08.2022 4 z 5

Pěkné, svým způsobem i trochu smutné, ale s dobrým koncem :)

Michelleee
11.08.2022 5 z 5

Tohle se tak hezky četlo ! Postavy skvělé, příběh dost zajímavý, střídání s minulostí a zábavné. Celému příběhu dodala korunu zápletka s Bree. Papoušek byl boží. Jediné co se mi nelíbí, je ta obálka. Určitě přečtu postupně všechny knihy od autorek.

krevetka79
01.07.2022 5 z 5

Tyhle autorky nezklamou...
Opět krásná oddechovka, která chytne za srdíčko.
Od začátku nechybí vtipné hlášky a vzájemné jiskření mezi hlavní hrdiny.
Pak děj nabere dost nečekaný směr. I slzičky ukáply.
Mohu jen doporučit.

Štítky knihy

láska pro ženy romantika

Autoři knihy

Penelope Ward
americká, 1975
Vi Keeland
americká

Kniha Boháč z Park Avenue je v

Právě čtených8x
Přečtených1 129x
Čtenářské výzvě30x
Doporučených36x
Knihotéce353x
Chystám se číst198x
Chci si koupit38x
dalších seznamech12x