5tužka
(SPOILER) Krásně načtena a obohacující audiokniha na českém rozhlase, nesouhlasím s paní Stránskou @p.stranska, hudební doprovod je naprosto fantastický, asi nepozná úryvek z Dona Giovanniho s hornovým sólem a dalších hudebních doprovodů, me tak ohromně bavili. Velmi mě zaujal i smutný příběh o pateru, který jsem neznala.
Úžasné, hravé a zábavné, krásně zprostředkováno samotnou autorkou jako rozhlasové čtení.
Famózní Dana Černá vypráví v Rozhlase příběh dvou sester, který vás pohltí svou opravdovostí a smutkem. Napínavý poslech, kde se dozvíte více.
Úžasná a dost šílená audio verze v rozhlasu
Luxusně natočeno v Rozhlasu s vynikajícím obsazením. Nádherné rýmy a úžasná čeština podpoří velmi vtipné příběhy.
Krásná četba na rozhlase, nicméně autorku považuju za poněkud nemocnou.
K audioknize jsem přistupovala dost skepticky, vzhledem k tomu, že podobných knih je celá řada. Doposlouchala jsem ale s nadšením a napjatá, jak vše dopadne.
Fantastický zážitek z poslechu audioknihy, Matouš Ruml uúžasně vystihl Petra Steina. Krasně napsané, chytlavé, smutné, ale plné naděje.
Přečetla jsem tuhle úžasnou knížku za jeden den, nedalo se od ní vůbec odpoutat. Vřele doporučuji!
Perfektní audiokniha na Rozhlase, krásná a zajímavá čeština. Moc mě to bavilo!
Tahle kniha byla v audioverzi naprostá SLAST. Dana Černá s Martou Vančurovou a např. Aloisem Švehlíkem byli mistrní, nemohla jsem se dočkat pokračování. Vřele doporučuji!
Slyšela jsem jako audioknihu v Rozhlasu a musím říct, že mě mrazí ještě teď, když si na ni vzpomenu. Silný příběh, často šokující. Ačkoliv všichni vědí, jak to asi chodí v KLDR, tohle jde na dřeň, do podstaty, a to navíc skvělým vypravěčským stylem. Přidávám Ninu Špitálníkovou ke svým oblíbeným českým autorům.
Knihu jsem přečetla, plynula dobře, ale na konci se vlastně sama sebe ptám: proč byla napsaná? K čemu? Nenacházím odpověď - taková nemastná, neslaná.
Neuvěřitelně smutná, ale mistrně vyprávěná audiokniha Jaroslavem Kepkou! Opravdu husina po těle a nelehký poslech! Jsem ráda, že jsem na to na Rozhlasu narazila.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: