Co by můj syn měl vědět o světě
O knize Co by můj syn měl vědět o světě
Fredrik Backman vtipně stírá všechny úzkosti a nedostatky rodičů jednadvacátého století v půvabné knize plné upřímných obav a nepodmíněných vyznání lásky, která zasáhnou čtenářovo srdce. Mému synovi. Už teď se ti omlouvám. Za všechno, co udělám špatně. Za všechno, k čemu se nedostanu. Za minibus. Za kraťasy. Za tričko s nápisem „Správní chlapi váží přes 90 kilo“. Za snahu dát si „high five“ s tvými kamarády. Za tuto knihu. Knihu o věcech, které bys měl podle mě vědět o světě. O fotbalu, IKEA, o tom, jaké to je být mužem, o Bohu a smažené snickersové zmrzlině. O tom, jaké to je ztratit klíčky od auta a proč musel táta zabít zpívající plastovou žirafu. Tato kniha je především o snaze být dobrým rodičem. Protože chci, abys věděl, že jsem se vážně snažil úplně nejvíc, jak jsem uměl. Nikdo negooglil tolik jako já.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Tato kniha je vtipným a dojemným vyznáním otce svému synovi. Autor, Fredrik Backman, se v ní dělí o své osobní zkušenosti s rodičovstvím. Čtenáři ocení jeho laskavý humor a upřímnost. Kniha je plná postřehů, které osloví nejen rodiče, ale i široké spektrum čtenářů, kteří si užívají jednoduchost a hloubku textu. Je to příjemné čtení, které zahřeje u srdce a přináší úsměv na tvář. Více v komentářích.
Komu by se kniha Co by můj syn měl vědět o světě mohla líbit?
- Rodiče malých dětí
- Milovníci humoru a laskavých příběhů
- Čtenáři, kteří ocení osobní vyznání
- Fanoušci Fredrika Backmana
- Lidé hledající oddechové čtení
Kniha Co by můj syn měl vědět o světě v seznamech uživatelů
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 15x |
| v Přečtených | 1 353x |
| ve Čtenářské výzvě | 247x |
| v Doporučených | 65x |
| v Mé knihovně | 362x |
| v Chystám se číst | 334x |
| v Chci si koupit | 80x |
| v dalších seznamech | 10x |
„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být.“
„Odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být.“
všech 4 citátů najdete u autoraSouvisející novinka - Co by můj syn měl vědět o světě
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Fredrik Backman také napsal(a)
| 2014 | Muž jménem Ove |
| 2017 | Medvědín |