Evka271 Evka271 komentáře u knih

☰ menu

Ztracené dívky z Willowbrooku Ztracené dívky z Willowbrooku Ellen Marie Wiseman

Wau ,velmi silné čtení . Krásně čtivé i když kruté čtení o to horší ,že se tohle opravdu dělo, skvěle napsané jako všechny knihy od Ellen Wisemanové. Už se těším na další knihy !!!

29.02.2024 5 z 5


Dívky od svaté Magdalény Dívky od svaté Magdalény V. S. Alexander

Velmi silný příběh plný emocí .O zradě odpuštění , utrpení i velkém přátelství a největší bolesti co žena může zažít. Pravdivé až neuvěřitelné co se můžu dít za zdmi, které ctí boha. Tři kamarády ukazují že v životě je důležité nebýt sám. Moc krásna kniha u které sem několikrát brečela ,už jen proto že se to doopravdy stalo.Človek se asi časem zvykne na všechno jako Magdalény.Doporučuji všem

23.10.2022 5 z 5


Nejšťastnější muž na Zemi Nejšťastnější muž na Zemi Eddie Jaku (p)

Kniha se četla opravdu sama , mám radá toto téma takže pár knih mám zasebou a musím uznat že tahle byla asi nejlepší. Odnaším si z ní spoustu myšlenek i když to bylo místy kruté.Za mě všem doporučuji !!!

30.01.2022 5 z 5


Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Koncert slov v popisu přírody ,nádherně popsané až dechberoucí.Nádherná kniha která má v sobě všechno lásku ,pochpopení , zklamání i odpuštění .Jedna z nejlepších knih co sem doposud četla.Všem doporučuji dala bych nejméně deset hvězdiček.

17.11.2021 5 z 5


Psáno s lítostí Psáno s lítostí Aly Martinez

Kniha mě vtáhla do děje od záčatku do konce .Velmi krásně se četla a nechyběly ani překvapivé momenty. Skoro sem jí zhtla najednou a to známená jediné -Nádherné čtení už se těsím na pokračování a další knihy autorky ,které na mě čekají v mojí knihovně.

13.11.2021 5 z 5


Modrý dům Modrý dům Táňa Keleová-Vasilková

Každý v životě se občas setká tak s negativním člověkem, jako byla právě dcera hlavní hrdinky.Tyto lidi většinou málokdy přiznání ,že mají problém hlavně samy že sebou .Bohužel i o tom je život . Když člověka milujeme musíme ho boužel přijímat jaký je obzvlášť pokud jde o vlastní krev.Kniha byla velmi čtivá a určitě k zamyšlení.

08.10.2021 5 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Nepřeslazené , uvěřitelné , skutečné čtení o velké lásce. Velmi kvalitně napsaný příběh ,kniha mě opravdu vzala za srdce.

30.09.2021 5 z 5


Pokračování příště… Pokračování příště… Taťána G. Brzobohatá

Kniha mě pobavila za mě super změna . Nejen že je autorka krásná ,ale je u vtipná a chytrá a úplně obyčejná a to i v jejím stylu psaní bylo cítit. Tak doufám že pokračovat příště bude . .... Určitě doporučuji přečíst .

14.09.2021 4 z 5


Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Krásný i když chvílemi drsný příběh ženy ,která bohužel musela zakusit mnoho krutosti .Jako příběh byla kniha nádhera velmi čtivá ,ale popravdě sem čekala že se dozvím víc o o samotném o člověku jenž páchal ty všechny hrůzy na lidech. Určitě všem doporučuji přečíst stojí za to mám ráda moc tohle téma .Asi bych dala jiný název.

02.09.2021 5 z 5


Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Tak to byl koncert .Ta hra slov a celý příběh , který je nádherně napsaný .Už sem četla všechny knihy této spisovatelky a musím říct že fakt umí.Kniha celá od začátku do konce velmi zajímavá ,napínavá ,překvapivá a dojemná .Měla jsem půjčeno z knihovny a velmi dlouho sem na ní čekala.Musela sem si jí koupit i po přečtení, ale sehnat jí nebylo vůbec lehké .Nakonec se mi to povedlo právě dnes kdy sem knihu úplně zlhtala.Určite všem doporučuji koupit !

07.07.2021 5 z 5


Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Krásně vybarvené a napsané dílo.Zajimavé od samého začátku a konec překvapující .Přesně tak co má každá kniha mít . Úžasná spisovatelka řadím mezi své velmi oblíbené. Četla sem už od paní Wisemanové Sběratelku sirotků a také nádherné. Těším se na další díla. Takových spisovatelů víc .....

17.06.2021 5 z 5


Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Přesně můj šálek kávy .Trochu sem se bála, ale kniha mě zcela pohltila. Paní Alena Mornštajnová opět nezklamala je to opravdu výborná spisovatelka. Čtivá dojemná a chvílemi krutá ,přesto nádherná kniha .

11.06.2021 5 z 5


V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Je těžko popsat pocity z této knihy .Velmi pěkně se četla i když byla o utrpení o kterém sem vůbec neměla tušení že se dělo . Čtu hodně knih z koncentračních táborů ,tohle bylo úplně jinak kruté .

10.06.2021 5 z 5


S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

Tak tohle mě bavilo. Přesně co má správná kniha mít slzy a smích.

06.06.2021 4 z 5


Sběratelka sirotků Sběratelka sirotků Ellen Marie Wiseman

Dva dny se skoro nedýchala jen se knihu lhtala . To bylo něco úžasného ,pokaždé mě vzrušením a napětím chvělo tělo. Od začátku až dokonce napínavé dokonale vykreslené krásné čtení. Pět hvězdiček je málo .Nelituji že sem si knihu koupila . Všem doporučuji !!! Už se těším na další knihy od paní Wisemanové .

30.05.2021 5 z 5


Milá Emmie Milá Emmie Lia Louis

Někdy to v životě je úplně jinak ,než si člověk myslí .Kniha byla moc hezká ,velmi pěkně se četla . Je o přátelství , lásce zradě i odpuštění o tom že když po něčem toužíme nemusí být vždy pro nás to nejlepší. Příběh dvou bratrů a jejich kamarádky se autorce velmi povedl.

28.05.2021 4 z 5


Život ve dvou Život ve dvou Nicholas Sparks

Kniha se četla velmi dobře .Musím přiznat že jsem u žádné knihy tolik slz nevypustila.Vztah sourozenců byl velmi silný .Že začátku sem si pořád říkala, že kniha je taková vztahová žádný pořádný zvrat a děj . Nakonec se mě líbila .Konec opravdu dojemný a krásné napsaný.

24.05.2021 4 z 5


Sen, který se naplnil Sen, který se naplnil Luca Di Fulvio

Kniha se mi líbila, byla čtivá a zajímavá. Některé popisné pasáže bych možná trošku zkrátila, ale i přes tuto výhradu hodnotím kladně. Líbil se mi příběh hlavních hrdinů, jak bojovali proti svému osudu, který chtěli změnit. Určitě budu číst další o tohoto autora.

20.05.2021 4 z 5


Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Wau. Tak musím říct, že do poloviny se knihou prokousávala vadil my styl strohých vět. Ale od půlky jsem knihu neodložila a dočetla během pár hodin . Příběh u kterého by čekala úplně jiný konec .Možná bych brala ještě pokračování. Velmi pěkný příběh kniha o utrpení v mnoha podobách o lásce a násilí . Určitě patří do každé knihovny .

20.05.2021 5 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Velmi čtivá kniha , příběh který vás zajímá od poloviny knihy vždycky dobré knihy lhtám a u této to tedy bylo doslova sem se nemohla odtrhnout. Možná bych vynechala ty krátké příběhy s upírem.Ale nic nemění na tom, že kniha i tak byla velmi napínavá a krásná. I slzy ukaply .

12.05.2021 5 z 5