Evelin2506 Evelin2506 komentáře u knih

Hloubka nenávisti Hloubka nenávisti Sharon J. Bolton

Hodně povedená a dobře napsaná kniha. Docela by mě zajímalo, jaké pocity mají čtenáři druhého pohlaví - jako žena vnímám toto téma velice intenzivně a se znepokojením. Téma v současné době velice aktuální k zamyšlení.

21.03.2023 4 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Vtipné, smutné a velmi lidské a dojemné. Myslím, že bych ve svém životě měla moc ráda "muže jménem Ove".

09.08.2021 4 z 5

Mizení Mizení Jiří Březina

Od tohoto autora moje první kniha. Hezký napsané, dobře se četlo. Zápletky děsivé a já doufám (spíše si přejí), že vymyšlené.

09.01.2022 4 z 5

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Jedná z mála knih, které čtu opakovaně.

14.02.2021 4 z 5

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Hezky napsané, zajímavé a překvapivé rozuzlení. Časová linie minulost - přítomnost se mi líbila.

22.06.2020 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Kniha mi silně připomínala příběhy z poloviny minulého století, jen odehrávající se v době nedávné . Smutné čtení.

25.11.2021 4 z 5

Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

Milé překvapení. Kniha se mi moc líbila, původně se mi do ní nechtělo, začala jsem číst kvůli výzvě a půjčila jsem si ji, ale určitě zakoupím - stojí za to ji mít doma.

07.11.2021 4 z 5

Vražedný rozsudek Vražedný rozsudek Andreas Gruber

Vůbec jsem nechápala, proč jsou v knize dva napohled nesouvisející případy, ale hezky do sebe zapadly. Hezké čtení a určitě si přečtu první knihu série.

09.07.2020 5 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

Od první kapitoly až do konce jsem se nemohla odtrhnout. Četla jsem všechny knihy ze série Harry Hole a jsem zvědavá, kde se Harryho boj s pitím zastaví. V každém pokračování je to horší a horší. Tak uvidíme...

17.02.2020 5 z 5

Tíha viny Tíha viny Hans Rosenfeldt (p)

Hodně povedená kniha. Když jsem dočetla poslední stránku, tak jsem si myslela, že mám nějaký vadný kus, protože tohle NEMUŽE být konec, musí mi chybět stránky. Takže netrpělivě čekám na pokračování.

12.06.2024 5 z 5

Stín ve dveřích Stín ve dveřích Tim Weaver

Hodně povedená kniha. Líbila se mi propojenost mezi jednotlivými příběhy i zmínky na minulé případy. Četla jsem všechny, takže jsem věděla "o čem je řeč".

07.06.2022 4 z 5

Inkoust Inkoust Alison Belsham

Líbilo se mi a jen škoda, že jsem četla až po Balzamovači. Inspektor Sullivan je velký sympaťák, jeho velitel křivák, tak jsem zvědavá, jak se spolu srovnají. Těším se na další pokračování.

31.03.2022 4 z 5

Hodná sestra Hodná sestra Sally Hepworth

Příběh se mi líbil, kniha se četla dobře. Fern jsem si od začátku oblíbila, Rose jsem v prví půlce litovala a fandila jsem sesterskému ochranitelskému vztahu. Jak říká klasik - všechno je jinak....

03.03.2022 4 z 5

Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Podařená detektivka, pořád jsem čekala, kdy se největší padouch objeví a několik tipů jsem během čtení měla, ale vše je jinak.... Těším se na další díl.

14.10.2021 4 z 5

Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

Knížka se mi líbila, četla jsem s pobavením a zároveň jsem jisté události probrečela...

26.07.2021 4 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Jsem nadšená. Četla jsem doslova dnem i nocí.

13.08.2020 5 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Přesně jak jsem očekávala - dobré čtení.

13.04.2020 5 z 5

Zrádná paměť Zrádná paměť Lisa Gray

Hezky napsaná detektivka. Děj nebyl zdlouhavý, konec překvapivý. Určitě sérii zařadím mezi oblíbené.

17.01.2023 4 z 5

Iluze Iluze Camilla Läckberg

Kniha se mi líbila - do konce napínavé. Na konci mi vadila změna chování Vincent - manželka. Problém s dcerou byl nedotažený. Nicméně hlavní linie příběhu Vincent/Mina dobrý. Těším se na další díl a doufám, že se poodkryje problém Miny.

01.08.2022 4 z 5

Rozsudek ráže 9 Rozsudek ráže 9 Michael Connelly

Hezky napsané a Connelly nezklamal ani v tomto příběhu. Haller je velmi sympatický, jeho práce, intuice a inteligence je obdivuhodná.
Jediné co mi vadí, je pořadí knih série Haller a Bosch v jakém je čtu, ale to jen těžko zazlívat panu Connellymu....

13.04.2022 4 z 5