Hloubka nenávisti přehled
Sharon J. Bolton
Lacey Flint série
< 5. díl
Jak málo stačí, aby se virtuální násilí zhmotnilo? Pátý případ Lacey Flintové. Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy. Situace se ještě vyhrotí, když tým detektiva Marka Joesburyho zjistí, že vůdci skupiny označili Lacey za svůj hlavní cíl. Spirála internetové nenávisti se roztáčí… a stačí jen málo, aby měla smrtící důsledky.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2023 , DominoOriginální název:
The Dark, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hloubka nenávisti. Přihlašte se a napište ho.

Oblíbená autorka, čtivá celá série. Téma neokoukané, i když nakonec zjistíte, že vše je trochu jinak, i když trošičku předvídatelné. Víc prozrazovat nebudu a k přečtení určitě doporučím.
Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)
19.02.2023
Kniha Hloubka nenávisti v seznamech
v Mé knihovně | 143x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2014 | ![]() |
2019 | ![]() |
Toto je za mňa asi najlepšia časť série (alebo aspoň narovnako s druhou časťou). Prišlo mi to veľmi znepokojivé, hlavne pre to, že by to skutočne mohlo byť reálne. Frustrovaní muži, ktorí naschvál ohrozujú ženy a vyvolávajú v nich strach. Ktorí si myslia, že ženy sú menejcenné. Bavilo ma aj vyšetrovanie. Príbeh sa odohrával v priebehu niekoľkých mesiacov, takže to nebolo také, že na všetko prišli hneď. Taktiež to dávalo zmysel, nebolo to až tak zamotané, ako ostatné prípady. Čo mi ale vadilo bolo to, že sa opäť niekto zameral na Lacey (piaty krát je už naozaj trochu priveľa) a tiež mi vadil jej vzťah s Joesburym, ten mi príde strašne deštruktívny. A Joesbury v tejto časti patrí medzi hlavné postavy, dosť mi liezol na nervy. Ostatné postavy sú celkom fajn. Dúfam, že sa niekedy dočkáme aj ďalších častí, zatiaľ vyskúšam nejaké ďalšie autorkine príbehy.