AnnaBa komentáře u knih
Po delší době jsem se vrátila k detektivkám a ani tento díl nezklamal. Jsem zvědavá na novou sérii s Kate Marshall.
Po přečtení některých recenzí jsem se bála do čtení pustit, abych nebyla zklamaná, protože série Znovu se mi moc líbila. Nakonec jsem ráda, knížka se mi moc líbila a už se nemůžu dočkat pokračování.
Druhý díl jsem přečetla několik let po dílu prvním a příběh mě opět dojal a knihu jsem zhltla během jednoho dne. Colleen píše krásné knížky a tahle patří mezi mé nejoblíbenější.
Další výborně napsána kniha této série. Konec vás přinutí se vrhnout hned na další díl. Autory jsem si zamilovala
Další knížka, která se mi moc líbila, není to tak super jako HH série, ale i tak to má něco do sebe.
Krásný díl, celá série byla skvělá a přirostla mi k srdci. Tohle se vážně povedlo, jen škoda, že pokazili film, ráda bych viděla všechny 4 díly i na plátně.
Skvělá knížka, za mě se rozhodně kvalitou blíží k sérii HH. Je to sice něco trochu jiného, ale i tak výborně zpracované. Že by bylo pokračování??
Krásná kniha, ještě krásnější příběh. Spolu s Než jsem tě poznala patří mezi nejlepší knihy Jojo Moyes. Doporučuji
Naposledy jsem s draky četla Odkaz dračích jezdců, a tak jsem se těšila na další. Příběh splnil veškerá má očekávání a ani jednu stránku jsem se nenudila. Hlavní postavy sympatické. Jen mi to nepřišlo až tak žhavé, jak je všude prezentováno.
Po delší době jsem přečetla knížku, která by zasloužila 11/10. Zajímavý, originální příběh, sympatické postavy.
Mrzí mě, že jsem šla do série s tím, že je celá napsaná a teď přijdu na to, že budou ještě tři díly a jak nemám ráda čekání.
Tohle byla naprostá bomba, zhltla jsem během dvou dnů. Druhý díl jsem si užila podstatně víc jak první. Rozhodně bych si ale přála víc Kivy a Jarena.
Příběh Bridget a Rhyse mi sedl podstatně víc jak Avy a Alexe. Kam se hrabe Alex, když je tu Rhys.
Čtení jsem si užila.
Stejně jako v prvním díle byly momenty, kdy jsem měla chuť přeskočit pár řádků. První část knihy mě bavila víc jak druhá.
Po knížce jsem nějakou dobu pokukovala, až jsem ji nakonec hodila do košíku a dobře udělala. Příběh se krásně četl. Originálně vykreslený svět, se kterým jsem se jinde nesetkala.
Řekla bych, že o této sérii neví až tolik čtenářů, což je škoda, rozhodně stojí za pozornost.
Další díly mám objednány a koukala jsem, že jich bude celkem 5, tak doufám, že zbytek přeloží.
Moje úplně první kniha s tématikou LGBT a moc se mi líbila.
Těším se na nadcházející film.
Tak tohle bylo skvělý! Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala v novém světě, ale pak už se kniha četla sama.
Teď by mě zajímalo, kdy bude přeložen druhý díl.
Nevěděla jsem, co očekávat a byla příjemně překvapená, i když začátek měl pro mě pomalejší rozjezd.
Ale ten konec?! Nutně potřebuju další díl.
Na knihu jsem se opravdu těšila a byla mírně zklamaná. Nemít tak vysoká očekávání, zklamaná bych nebyla. Ze začátku se mi nedařilo začíst. Naštěstí to druhá polovina vykompenzovala, kde se děj konečně rozjel a moc mě to bavilo.
Ještě bych vytkla neustále se opakující slova Panna, bohové, bagančata - pro mě rušivý efekt “už zase?”
Druhý díl se mi líbil mnohem víc. Opět jsem názoru, že mohly být oba díly spojeny do jednoho stejně jako u Biancy.
Trochu mi vadilo, že byla Sage děsně “broke”, ale zároveň si byla schopná kupovat jednu donášku za druhou, letenky, apod.