Hejno havranů

Hejno havranů https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475883/bmid_hejno-havranu-B2m-475883.png 4 466 99

Havraní bratrstvo série

1. díl >

Autorčin milostně laděný román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy. Hlavní protagonistkou fascinujícího příběhu je Cecílie Hornerová, dcera majitele továrny, která je nucena pracovat v otcově závodě v Triple Falls, a to ze dvou důvodů: aby nepřišla o jmění a aby mohla finančně podporovat svou matku, s níž se Cecíliin otec Roman Horner před mnoha lety rozvedl. Významnou roli v celém příběhu hrají její nejlepší kamarádka Christy a Sean s Dominikem. Milenecké vztahy mezi Cecílií a těmito muži se postupně začnou komplikovat. Navíc se dozvídá, že mají co do činění se spolkem havraního bratrstva. Je to tajné uskupení, o kterém se toho mnoho neví. Cecílie musí začít jednat. Chce dostat odpovědi na nezodpovězené otázky. Závěr první části je překvapivý, a tak jistě budete chtít vzít do ruky druhou část tohoto díla, abyste zjistili, jak vše dopadne.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: , Red
Originální název:

Flock , 2020


více info...

Přidat komentář

BarkaS
28.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Skvělý námět, který by mohl fungovat, kdyby hlavní hrdinové neměli IQ houpacích koníčků. Omlouvám se všem, které tato kniha okouzlila, ale když se nad tím zamyslíte, tak vám to jako fakt přijde ok? Hlavní hrdinka neustále své dva objekty označuje za muže, ale všichni se chovají jako čtrnáctiletí. Emocionálního nářezu jsem se nedočkala. Spíše velkého zklamání.

Cabelkab
19.03.2024 5 z 5

Tak tohle byl jeden velký emocialní nářez. Jinak to hodnotit ani nejde. Mám přečtenou celou sérii, tak to hodnotim jako celek. Díky bohu, jsem narazila na tuhle sérii až teď, kdy jsem si to dala všechno za sebou, protože čekat na další díly by pro mě bylo mučení.
Tolik bych k tomu chtěla napsat a vyjádřit se, ale na to by mi asi nestačila jedna recenze, ale slohová práce. Četlo se to opravdu samo. Prozijete si u toho tolik protichůdných emocí a je to dobře. Zamávalo to se mnou na hodně dlouhou dobu a určitě se k sérii někdy vrátím.
PS: Rozhodne team Seam


masul
25.01.2024 2 z 5

Hlavní hrdinka je extrémně iritující postava. Naivní, bez názoru, nechá sebou manipulovat. Už jen kvůli této dívčině to bylo celkem utrpení. Kdyby do podobného prostředí zasadili někoho, kdo by měl o 10 bodů IQ navíc, vlastní názor, mohla z toho být celkem zajímavá kniha.

Andrea996
25.01.2024 4 z 5

Tak tohle se mi líbí. Není to klasická slaďárna, ale to vůbec nevadí, tahle kniha má své kouzlo. Líbí se mi styl psaní, nenajdete tady žádné prázdné stránky o popisování detailů, autorka jde přímo na věc a to je super.
Kniha se točí kolem tajemství, spoustu otázek a žádné odpovědi, to vás nenechá v klidu. Určitě si přečtu druhý díl, jsem moc zvědavá jak tohle všechno dopadne.

renca106
28.12.2023 4 z 5

Kniha mě ze začátku moc nebavila, měla jsem problém se začíst. Ale pak začínal být příběh zajímavý a čtivý. Už se těším na další díly a jsem zvědavá jak to celé dopadne.

pavla.ctenarka
28.12.2023 3 z 5

Slušný rozjezd, napínavá a vzrušující první polovina, kdy teprve pomalu našlapujeme okolo. Ve druhá půlce už to začíná být moc divoká a nepravděpodobná jízda, kdy je upozaděna erotika a řeší se spíše úloha havraního bratrstva. Své čtenáře si to však jistě najde. I já se pouštím do dalšího dílu.

Mathiola8
04.12.2023 5 z 5

Tak já nevím co říct. Nic podobného jsem ještě nečetla. Chvílemi jsem byla fakt zmatená, no hlavně na konci a úplném konci úplně.
Asi to musím nechat doznit, než se rozhodnu si přečíst další dil.

ElizPetrova
03.11.2023 4 z 5

Co jsem to teď dočetla? :D Po dočtení mám pocit, že se vůbec nic v příběhu nestalo a zároveň se stalo všechno a ničemu nerozumím. Myslím, že právě to mě na knize frustruje a baví zároveň. Co se týče milostné dějové linky, musela jsem k ni přistupovat velmi otevřeně a nezaujatě, protože takové vztahy nedokážu vůbec na osobní rovině pochopit. Ohledně děje tak jsem absolutně zmatená a přijde mi, že jsme se nic moc nedozvěděli, ale to byl nejspíše záměr. Dom je úžasný, tajemný a miluju ho, Sean je na pěst, takže se to hezky vyváží. No nic, jdu na další díl.

Nuttelka
28.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Jednu hvězdičku si schovávám pro další díly, i když jako teda Havrani mě baví! Neotřelé téma, hodně tajností, zajímavé prostředí.. S Cecílií se ještě jakože sžívám, jelikož je mlaďoučká, tak mi občas leze na nervy :-)) Ale má to teda holka štěstí, co si budeme povídat.. Já tedy vůbec nejsem pohoršená, naopak, konečně je v knize zase pikantní vzrušení, kde nejsou ve vztahu jen dva.. A kapitola, ve které si vyrazili na člun? No fíííha, to mě teda vůbec nenechalo chladnou a úplně mi to nabudilo.. Sean a Dominik je teda dvojka k pohledání, sem s nimi!! :-) Hned se pouštím do pokračování a jen budu doufat, že nebudu zklamaná..

Knihomolka_176
09.10.2023 4 z 5

Na tuhle knížku jsem slyšela docela rozporuplné recenze a byla jsem strašně zvědavá, jaký názor si na ni udělám já.
Z toho, co zpočátku vypadalo jako milostný trojúhelník, se vyklubalo něco docela jiného a nevím, jak se k tomu vlastně stavím - chvílemi jsem myslela, že to chápu, chvílemi mi z toho vůbec nebylo dobře.
Co se týče dvou hlavních mužských protagonistů, rozhodně bych se přikláněla spíš na stranu Dominika, protože je přesně ten správný záporák (něco jako Damon v Upířích denících).
Knížce se rozhodně nedá upřít čtivost, protože jsem ji opravdu jen těžko dávala z ruky.
Co mě ale zklamalo, bylo tajemství ohledně celého Havraního bratrstva - celou knížku jsem hltala a čekala, kdy se to konečně dozvíme, ale mám pocit, že tomu moc nerozumím ani po dočtení.
Na knihu navazují další dvě (Exodus a Vysněný cíl) a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat a jestli si z toho sednu na zadek tak, jak jsem doufala.

dooky
04.10.2023 3 z 5

Čekala jsem trochu více. Kniha byla svého času všude chválená do nebes a já už se začínám podobných počinů tak trochu obávat. Za poslední dobu se mi stalo již poněkolikáté, že čekám pecku a nakonec jsem mírně zklamaná. Příběhem jsem proletěla aniž by u mě dokázal vyvolat nějaké emoce. Exodus zkusím a třeba mi zlepší mínění.

michaela0704
13.09.2023 3 z 5

Jako první, proč se kniha jmenuje Hejno havranů a ne Havraní bratrstvo nebo Bratrstvo Havranů? Tak nějak by mi to ke knize sedělo více. Jinak jsem ke knize měla vysoká očekávání, která se úplně nenaplnila, hodnotím 3,5/5.

V Předmluvě se 26tiletá Cecílie vrací do Triple Falls, na místo, kde to všechno začalo. Tam, kde zažila tu nemocnou lásku.

Pak máme skok do minulosti, Tenkrát, kdy je Cecílii téměř 19 let a stěhuje se právě do Triple Falls ke svému otci, protože její matka se o ni teď nemůže starat. Cecílie se svým otcem nemá žádný vztah, ale je tu domluva, že až dosáhne věku 20ti let, zdědí nějaké peníze a akcie ve firmě. Teď bude pracovat u něj v továrně a začne studovat vysokou školu.

Hned první den v novém zaměstnání se seznamuje s nádherným Seanem, který ji představí také svým tajemným kamarádům. Parta kluků, co mají na těle vytetované havrany. Jeden z nich, Dominik, ale u nich Cecílii nechce, není plnoletá a navíc kvůli jejímu otci. Je na ni hodně nepříjemný. Sean se s ní ale i tak schází, velmi rychle se sbližují. Sean má ale mnoho tajemství, na které nechce Cecílii odpovědět.

Cecílie byla vždycky hodná holka, starala se o svou mámu a nedělala žádné hlouposti. Teď si ale řekla, že je načase žít a trochu více se uvolnit. Přesně to bude dělat se Seanem a partou.

V práci to měla těžké jako dcera šéfa.

Postupně se nám vztahy trochu zamotávají, ale nebudu spoilerovat, a Cecílie se v tom začne plácat. Do toho se dozvídá nějaká ta tajemství a pravdu o tom, co kluci vlastně doopravdy dělají.

Do 3/4 knihy jsem z knihy byla trochu nešťastná, protože mi prostě neseděla naivní Cecílie a na konci se ukázalo, že byla doopravdy moc, moc naivní a měla o sobě moc vysoké mínění. Ukousla si větší kus, než byla schopná spolknout.

Otevřený konec mi nevadil a vím, že si přečtu i druhý díl Exodus, ale teď to proložím jinou četbou. Čekala jsem ale rozhodně více.

P.S.: Byla jsem od samého začátku tým Sean, a jsem pořád.

Kat9
31.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Tato kniha mě příjemně překvapila. Podle mě se tu objevilo několik zajímavých myšlenek o životě. Nikdy jsem nechápala vztahy s více než dvěma lidmi, ale překvapivě to v této knize tak nějak sedělo a podle mě to bylo dobře zpracované a možná se na to i v realitě budu dívat trochu jinak. Řekla bych, že i úvahy hlavní hrdinky o této situaci byly realistické. Ačkoli jsem to u této knihy nečekala, našli se opravdu chvíle, kdy jsem se s Cecílií dokázala ztotožnit. Co se jejích kluků týče, dokážu pochopit, proč se do obou zamilovala. Mně by byl asi bližší Sean, ačkoli jí až moc často uděloval moudré přednášky, až by mě to i štvalo. Dominic naproti tomu je hodně komplikovaná osobnost.
Věc, kterou bych vytkla, jsou velmi časté milostné scény, popravdě už to bylo až otravné, myslím, že to autorka nemusela vždy tak dlouze popisovat, ačkoli to asi patří k žánru. Je pravda, že se tam z děje téměř nic nevyřešilo, pouze bylo vše naznačeno a na konci došlo náhle k velkému cliffhangeru, který nebyl možná úplně srozumitelný.
Přesto mě kniha jakýmsi způsobem dokázala zaujmout, což se odrazilo i v mém hodnocení. Možná se mi kniha jen trefila do nálady, ale opravdu se mi líbilo prožívat s Cecílií nezapomenutelné léto ve městečku se dvěma přitažlivými muži, protože to mě asi v životě nepotká :-D

dencazrnu
16.08.2023 3 z 5

První díl ze série Havraního bratrstva a já musím říci, že jsem relativně zklamaná. Po velké vlně, kdy všichni jásali nad touto knihou musím přiznat, že já půjdu proti proudu. Prvních 200 stran mi přišlo absolutně zbytečných a já se strašně musela přemlouvat, abych knihu četla dál. Pak tedy přišla trošku zajímavější část a knihu jsem už více méně bez problémů dočetla. Ale celkově musím říct, že příběh naší hlavní trojice mě moc nezaujal. Jedna větší pikantní scéna byla fajn, ale vše ostatní hodnotím jako průměr. Závěr knihy mi pak najednou přišel uspěchaný (částečně nepochopený, ale kvůli spoileru nemohu více rozepsat) a otevřený konec vlastně ani nepřekvapil. Na jednu stranu mám touhu číst dál, abych se teda dozvěděla rozuzlení, ale rozsah téměř 500 stran u druhého dílu mě fakt děsí. Takže to odkládám na dobu neurčitou a uvidíme, jestli na Exodus někdy dostanu chuť.

Jája92
15.08.2023 3 z 5

Knihu jsem přečetla na jeden zátah, o tom žádná, ale čekala jsem, že mě četba zasáhne o dost více...
Moc často se nestává, abych si oblíbila spíše mužské postavy, nežli hl. hrdinku.
Pořád jsem čekala, kdy přijde "to" něco, u čeho si řeknu pověstně wow, ale na konci knihy jsem zjistila, že tomu nebylo ani jednou.
Mnoho věcí tu bylo rozpracovaných velmi pěkně, ale pak vyšuměly do ztracena. Asi kdybych to četla třeba ve svých dvaceti, kniha by mě zasáhla mnohem více.
A kdyby se nestala situace v závěru knihy, asi bych ani neuvažovala o dalším díle.

knihomolkaJani
08.08.2023 3 z 5

"Mám na výběr. Ta volba je jen na mně."
.
Možná jsem měla jen přehnaná očekávání a nebo jsem jí četla mezi příliš dobrými knihami, ale asi jsem doufala ve víc.
Prvních 200 stran se nic moc nedělo a děj se táhnul velmi nezajímavým směrem. Naštěstí se poté něco stalo a konečně to mělo děj, spád a na čtení jsem se těšila.
.
Hlavní hrdinka Cecílie je zvláštní postava. Asi k ní mám velmi neutrální vztah.
Za to mužských hrdinů zde najdeme více.. a teď už vám nebudu moc prozrazovat, užijte si to sami.. " Tihle muži, se kterými se scházím, jsou přesně ty typy, před kterými vás máma varuje a které váš táta vítá u vchodových dveří s brokovnicí v ruce."
Je tu i postava, které opravdu fandím, ale nejsem si vlastně jistá zda je to hrdina nebo záporák.. "Postavili mě na nohy, zvedli mě tak vysoko, abych mohla létat, jen aby se mohli dívat, jak padám."

Co knize opravdu nemohu upřít jsou velmi dobře napsané erotické scény.
"Je to zatraceně nejžhavější okamžik mého života a já nechci, aby to skončilo."
Zajímavý nápad, který kdyby měl o 100 stran méně, dopadl by u mě lépe.
"Každý má tajemství, ale jen málokdo si je dokáže uchovat."
"V určitém okamžiku svého života máme na výběr, zda se neustále něčím trápit, nebo vše nechat jen tak volně plynout."

Za mě kniha neurazí, nenadchne.. Nenechte se ale odradit, každá kniha má své čtenáře, musíte to jen zkusit. (A když jí koupíte v akci, nebude Vás to ani tak moc bolet.)
Do pokračování se pustím, protože doufám, že mi vysvětlí otazníky v mé hlavě..

Wewe111
05.08.2023 5 z 5

Ty vado, zpočátku mi čtení přišlo dost "těžké", ale po pár kapitolách sem jela non-stop, ty bláho:-))) Tajuplný příběh s velkou dávkou erotiky (autorka s toho nebojí) a zajímavým koncem.... To jako fakt? Hned jsem musela stáhnout druhý díl e-knihy. Super čtení, doporučuju si obstarat s prvním dílem hned druhý, jinak zesilite:-D

Kristy.Seb
26.07.2023 4 z 5

Je v pořádku o sobě pochybovat, ale ne v těchto pochybách setrvávat navždy.

Samotný čas je jen neviditelná čára, kterou si lidé vymysleli. I když je dobrý pro naši orientaci, je to také velký problém, protože se jím necháváme stresovat a ovdládat.

Teď je teď, později bude nakonec taky teď. Nebuď otrokem dodržování času a držení kroku. Teď je to jediné, nad čím máš kontrolu a i tak je to jen iluze.

Tak tohle bylo tajemné od začátku a později čím dál víc. Nemůže se dočkat dalšího dílu. Čte se to samo.

KajinaH722
24.07.2023 5 z 5

Přesně tento typ knih miluju. Mám ráda,když v tom je něco tajemného, erotického a i temného. Ta touha, která se tam šíří je obrovská. Jsem ráda,že hned můžu číst druhý díl a pokračovat ve čtení, protože počítejte s tím,že se nebudete chtít od knihy odtrhnout. Je to napínavé :-)

Lauriy
23.07.2023 3 z 5

Já vůbec nevím, jak to hodnotit. Jako bylo to neuvěřitelně čtivé, když pomineme tu předmluvu, ta byla hrozná. Myslela jsem, že se přes ní ani nepřekoušu. Kdyby takhle byla napsaná celá kniha, vzdám to.

Myslím, že hlavní kámen úrazu je, že nejsem už asi úplně cílovka, ale ten velký hype mě nalákal. Cecílie na facku (jako vzhledem k věku asi ok, ale rozčilovala mě hrozně), Dominik na facku (pan tajemný ?), nejlepší asi Sean, ale taky žádný zázrak. Sexuální scény skvělý, žádný infantilní názvy (a možná o to právě jde? Možná jsem v tom hledala zbytečně něco víc). Na mě teda ani to obrovské tajemství havranů nějak úplně nezapůsobilo, že bych se nutně potřebovala pustit do druhého dílu. Ale asi mě láká, co se z toho ještě vyklube, ale na eroťárnu je to fakt tlustá bichle.

Objektivně chápu to nadšení, je to zase něco trochu jiného, jen jsem to možná četla v blbou dobu, prostě jsme se úplně nepotkaly s knihou, ale rozhodně to není žádný průšvih.

Štítky knihy

pro ženy erotika tajemství pravda a lež pomsta erotické romány

Autorovy další knížky

Kate Stewart
americká
2021  83%Hejno havranů
2022  88%Exodus
2022  79%Kluk napravo
2023  83%Vysněný cíl

Kniha Hejno havranů je v

Právě čtených12x
Přečtených610x
Čtenářské výzvě51x
Doporučených41x
Knihotéce368x
Chystám se číst342x
Chci si koupit54x
dalších seznamech8x