Hejno havranů

Kate Stewart

Havraní bratrstvo série

1. díl >

Autorčin milostně laděný román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy. Hlavní protagonistkou fascinujícího příběhu je Cecílie Hornerová, dcera majitele továrny, která je nucena pracovat v otcově závodě v Triple Falls, a to ze dvou důvodů: aby nepřišla o jmění a aby mohla finančně podporovat svou matku, s níž se Cecíliin otec Roman Horner před mnoha lety rozvedl. Významnou roli v celém příběhu hrají její nejlepší kamarádka Christy a Sean s Dominikem. Milenecké vztahy mezi Cecílií a těmito muži se postupně začnou komplikovat. Navíc se dozvídá, že mají co do činění se spolkem havraního bratrstva. Je to tajné uskupení, o kterém se toho mnoho neví. Cecílie musí začít jednat. Chce dostat odpovědi na nezodpovězené otázky. Závěr první části je překvapivý, a tak jistě budete chtít vzít do ruky druhou část tohoto díla, abyste zjistili, jak vše dopadne.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2021 , Red
Originální název: Flock, 2020

Komentáře knihy Hejno havranů

Kvetonka
30.12.2025

Moje okoli knizku moc chvalilo, tak jsem se do ni pustila. Ale asi jsem divna, mne se nelibila. Erotika v knizkach mi nevadi, ale tady ji bylo tolik, ze jsem mela pocit, ze se dej nikam neposouva. Hlavni hrdinka se mi nelibila, je takova, jak to napsat: da kazdymu, kdo se na ni pekne podiva. Nuda. Dalsi dil si uz urcite neprectu.

kopeceli
20.12.2025

Já jsem bohužel, přehlédla žánr erotika a všimla si jen pochvalných komentářů. Každý někdy udělá chybu. Mě se to vymstilo, kniha mě nebavila, děj mizerný, holka je hloupá, moc pracovitá kromě postele taky není. Kluci pobrali o něco víc rozumu a tak si s ní užili. Samozřejmost drog v partě mi vadí, mám děti. Popravdě bych přivítala vtip, uvěřitelnost, více inteligence u postav a trochu šťávy do děje. Tady mají šťávu jen sexuální scény, ale to je málo, navíc jsou přehnané, aby kniha vůbec zaujala.
Prostě jsem se spletla, nikdy jsem nebyla puberťák, který kouká dveřmi do ložnice druhým. Nechci, aby tuhle slátaninu četla dcera, kniha jde do knihobudky.

HankaJosefiova
03.11.2025

Ty brďo, nečekaně dobré... Sprosté, syrové a sakra překvapivé. Cecílie byla místy prostě mladá koza a vlastně moc nechápu proč se do ní zamilovali, ale co už. Je to hlavní postava. Ale jinak bych to asi využila stejně jako ona

marie2577
20.10.2025

To byla jízda za hranice nemravnosti, tak tady to jiskri spise vybuchuje.. napinave, vzrušující, a ..dle mravního zasad velmi laskyplne..:-D

Marta86
15.10.2025

Jedna z nejlepsich knih po dlouhe dobe!Pecka! Knihu nectete, prostě letite ocima v textu. Stranky ubyhaji sami. Je psana tak ctive, napinave, je tam tajemno, chtic.
Dostala jsem se jako prvni k tretimu dilu. A treti dil jsem ztrhala, byl zdlouhavy a o nicem. Ale zjistila jsem, ze jsem nemohla pochopit souvislosti a bolestivost vztahu, ktera zacina právě zde. a ted bych svoje hodnoceni urcite chtela vzit zpet.
Autorka Vas vtahla do vztahovych retezcu, do chlapskeho sveta, do sveta (ne)pravidel. Zvladne Vas rozurit a presto nechat v domnění,ze je vsechno , jak ma byt. Tu knihu si musite precist. Je tam vse

mskamila
22.08.2025

Ze začátku se to táhlo ale stale to bylo čtivé. Pak už se to hezky rozjelo a ja jsem rada ze jsem knihu dočetla do konce. Je to zajímave, tajemné a konec je nečekaný. Už se těším až budu číst další díl

Deniverse
12.08.2025

Dva naprosto odlišní kluci, Sean a Dominik, mezi nimi lehce na nervy jdoucí Cecílie. Ta se snaží mermomocí zjistit každý detail jejich ''podnikání''. Líbily se mi vztahy mezi postavami a hlavně naprostá oddanost kluků sobě navzájem. Intimní scény byly hodně pikantní a četlo se to samo.

Mikiem
10.08.2025

Ale jo jako dalo se to číst,ale žádná sláva to nebyla,četla jsem i lepší knížky,ten konec jsem vůbec takhle nečekala a ještē uvidim,jestli si přečtu další 2 díly,abych se dozvēdēla jak to dopadlo,ale i tak dávám plus

Pain
10.07.2025

Nedočteno. Nechytlo mě to. Možná jsem měla vydržet. Kvůli hodnocení dám příběhu další šanci.

Pája699
06.07.2025

(SPOILER) No, tohle byl hoodně zajímavý příběh, a to se řadím ke čtenářkám, co od této knihy čekaly úplně něco jiného :-)

Začátek sice trošičku rozvláčný a moc se toho neděje…za to druhá polovina dostane zajímavý směr plný tajemství, intrik, pomsty a erotiky.

Dom, Shean a Cecílie. Tahle trojka se vám dostane hluboko pod kůži.
Ani já bych nevěděla, kterého z nich si vybrat :-D
Styl psaní mé další oblíbené autorky je chytlavý. Jak lusknutím prstů vás v táhne do děje a těžko se ho pouštíte.
Díky otevřenému konci, po kterém vás napadají asi milion otázek, vám nezbývá nic jiného, než sáhnout po dalším díle :-)
Kdo je sakra teda francouz?! :-D

"Mojí největší touhou je prožít všepohlcující lásku. A mým největším strachem je - prožít všepohlcující lásku."

moonreader
02.07.2025

Původně jsem čekala, jak už tady bylo zmíněno, nějaký thriller, ale nakonec se z toho vyklubala moje srdcovka, příběh, který mě oslovil.
Na začátku by mě absolutně nenapadl vývoj knihy a pak i dalších dílů, líbilo se mi to. Vážně moc... a to, že tam ukáplo nemálo slz, je jedním z důvodů.
Jak už postavy, co mě oslovily, tak i místa tak živé a přitom jsem je nemohla vidět, popisy určitých věcí, situací, momentů. Lehce jsem se vžila do postav (nerada používám to slovo - kdo by si nepřál, aby Dom se Seanem a naším "francouzem" nebyly jen postavami).
Nakonec bych jen ráda řekla, že, mně osobně, tenhle příběh změnil pohled na svět a jsem za to neskutečně ráda.
Doporučuji.

LittleK
26.06.2025

Knížka je čtivá, má dobré tempo. Stránku za stránkou ale čtete jen úvahy a myšlenky dvacetileté holky, co si myslí, že spolkla všechnu moudrost světa a děsně se pere s vlastními emocemi, zatímco se nechá š***t dvěma sexy týpky. Kniha by mohla být klidně poloviční, protože kromě toho sexu se tam nic světoborného neděje. Až závěr dává slibovat, že se možná něco dít začne. Vzhledem k tomu, že mám koupenou celou sérii, jdu do toho, ale pokud bych měla jen tento díl, s největší pravděpodobností bych do dalšího nešla. Nejspíš "jsem už stará na tyhle srandy".

_wejunkaa_
10.06.2025

Velmi povedená love story s nádechem erotiky. Původně jsem si myslela, že kniha bude spíš thriller, ovšem realita byla lepší. Styl psaní autorky se mi velmi líbil a proto se kniha četla skoro sama. Zajímá mě, kam se samotný děj knižní série vyvine. Knize nemám co vytknout.

Tereza0107
16.04.2025

Knížka, kterou jsem dle obálky tipovala spíše na trhiller a ono ejhle, letní love story, protkaná s hodně erotiky. Ale asi to zafungovalo, knížka se četla dobře a docela mě i nalákala na další díly, které bych si ráda v budoucnu dosehnala.

HanWali
25.03.2025

musím uznat, že kniha se četla tak lehce, autorka ty scény umí podat a přitom to není nijak přehnané... určitě si přečtu další díl

Hana62
19.03.2025

Rozhodně zajímavé téma. Ale postavení a chování hlavní postavy dost neuvěřitelné. Nebo já jsem mimo mísu...

Lenya12
14.02.2025

Pro náctileté mozná dobré, dceři bych to teda nedoporučila... je to strašná kravina Po sto stranách posilám sérii dál... Romanťárnu čtu zřidka, takže nejsem cílová skupina, ale tohle je tak jednoduché, o ničem, bez přesahu

Tereza350
07.02.2025

Prvni dil,tedy Hejno havranu..neuveritelny.Musim rict,ze takhle zabavnou knihu od ktere se clovek jen tezko odtrhne jsem dlouho necetla.Pribeh me naprosto pohltil.Druhy dil,tedy Exodus,dalsi pecka od ktere se jen tezko odtrhnete.Treti dil,Vysneny cil dokonale uzavrel celou serii.Vrele doporucuji,jdete do toho!

ZáložkaMeziŘádk
01.02.2025

Hodnotím až po přečtení celé série.
První díl byl takový předkrm, kniha plná erotiky, mě osobně byly všechny postavy téměř okamžitě sympatické. A prakticky hned jsem věděla, že já budu team Dominik. Temnej, sexy, záhadnej kluk, co miluje deštivý dny a vydrží si celej den číst v posteli? Jo, můj typ :D Četlo se to dobře, i když místy mi to přišlo lehce zmatené, ale vzhledem k celé sérii musím dát 5/5. Miluju to. A rozhodně doporučuju přečíst všechny 3 díly, i když budete mít třeba u dvojky pocit, že tohle jako ne.. vydržte.. slibuju, že to stojí za to!

knihozroutka_il
26.01.2025

Po první knize jsem byla trochu zmatená. Nedá se jí upřít čtivost, autorka píše opravdu skvěle, nicméně bylo tam na mě moc tajností, tudíž jsme úplně nevěděla, co si o celém příběhu myslet. Navíc ten otevřený konec.. Recenzi však píšu po dočtení celé série, tudíž mám již ucelený pohled a musím uznat, že jsem si knihu i celou sérii zamilovala. Ano, Cecílie je naivní, kdo však v jejím věku nebyl? Přála bych jí více hrdosti, většinou mi jí ale bylo spíš líto, protože se prostě "jen zamilovala". Sice do dvou chlapů najednou, ale chápu, co na každém z nich viděla. Autorka skvěle popsala spicy scény i charaktery postav - rozdíl mezi Seanem a Dominikem, pohrála si s emocemi, nespočetněkrát mi zlomila srdce až ukápla slzička, aby ho zase slepila a opět nechala rozbít na kousky. Počet stran na tento žánr může působit hrozivě, ale čte se opravdu dobře, knihu jsem zhltla jak malinu a s chutí se pustila do dalšího dílu.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi