Exodus přehled
Havraní bratrstvo série
Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila. Pořád je všechny cítím, své letní kluky. Podvolila jsem se jim, přestože jsem vycítila nebezpečí. Nedbala jsem jediného varování. Nechala jsem se ovládnout svými city a láskou a nechala se jimi taky zničit. Hrála jsem svou roli, přestože jsem měla oči otevřené dokořán, a pokoušela osud, dokud mi to nedal sežrat. Nikdy nebylo úniku. Za to, co se stalo, můžeme všichni. Každý si odpykáváme vlastní trest. Byli jsme neopatrní a lehkomyslní. Mysleli jsme si, že nás naše mladí chrání a oprošťuje od hříchů, a všichni jsme za to zaplatili. Už nebudu dál předstírat, že jsem největší kus sebe nezanechala v těchto kopcích a údolích, mezi mořem stromů, které skrývá moje tajemství. Proto jsem se vrátila zpátky. Abych se smířila se svým osudem. A jestli během svého pobytu tady nebudu schopná truchlit natolik, abych se vyléčila, zůstanu nemocná. Takové bude moje prokletí. Chci se teď smířit s tím, kdo jsem, bez ohledu na to, jak to dopadne. Protože já už ve lži žít nemůžu.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Čtenáři mají smíšené pocity ohledně druhého dílu série. Někteří vyjadřují frustraci z pomalého rozjezdu a opakovaných scén, zatímco jiní oceňují emocionální hloubku a napětí. Postava Cecílie vyvolává rozporuplné reakce, přičemž někteří ji chválí za vývoj, zatímco jiní ji považují za přehnanou. Kniha však většinu čtenářů dokáže pohltit a zanechat silný dojem, což potvrzuje i touha po dalším díle. Více v komentářích.
Komu by se kniha Exodus mohla líbit?
- Fanoušci emocionálních příběhů
- Čtenáři, kteří hledají napětí a romantiku
- Milovníci komplexních postav a jejich vývoje
- Ti, kdo ocení tajemství a zvraty v ději
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Exodus. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 99 komentářůSouvisející novinky - Exodus (2)
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
10.11.2023
Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)
03.07.2022
„Za temných nocí živě sním o lásce pochované, když slunce na obzoru zřím, srdce mi to láme. Sen, Edgar Allan Poe“
Kniha Exodus v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 10x |
| v Přečtených | 655x |
| ve Čtenářské výzvě | 36x |
| v Doporučených | 56x |
| v Mé knihovně | 411x |
| v Chystám se číst | 176x |
| v Chci si koupit | 44x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
smrt pro ženy erotika americká literatura tajemství pomsta romantika střelba erotické rományKate Stewart také napsal(a)
| 2021 | Hejno havranů |
| 2022 | Exodus |
| 2023 | Vysněný cíl |
| 2022 | Kluk napravo |
| 2024 | Nadělení před Vánocemi |

75 %
81 %

Tahle kniha mě úplně rozložila! Jestli jsem si myslela, že u jiných knih „brečím“, tak Exodus mi ukázal, co to doopravdy znamená. Kate Stewart se s city čtenářů rozhodně nemazlí. Cecílie, Tobias, Sean a Dominic – jejich příběh je plný vášně, bolesti a rozhodnutí, která lámou srdce. A když se děj posune o několik let dopředu, návrat do Triple Falls bolí stejně jako vzpomínky, které s sebou přináší.
Připravte si kapesníky, protože tahle kniha vám nejen zlomí srdce, ale ještě ho pošlape, hodí do ohně a nechá vás v emocionálních troskách… a vy jí za to stejně poděkujete.