Twisted Games: Hry na ostří nože přehled

Ana Huang

Twisted série

Ta dívka mu nikdy nemůže patřit... to ho však nedokáže zastavit. Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys Larsen má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. Nikdy. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně tak tvrdohlavá jako on sám, se skrytým ohněm, který má tu moc proměnit jeho pravidla na popel. Není ničím, co očekával, a vším, o čem nikdy nevěděl, že potřebuje. Den po dni, centimetr po centimetru, boří ta žena jeho obranu, dokud není konfrontován s pravdou, kterou už nemůže popřít: přísahal, že ji bude chránit, ale jediné, co chce, je zničit ji. Vzít si ji. Protože ona musí být jeho. Jeho princezna. Jeho zakázané ovoce. Jeho zvrhlá fantazie.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , Baronet
Originální název: Twisted Games, 2021

Co říkají o knize uživatelé?

Tato kniha se nese v duchu klasického romantického příběhu o princezně a jejím bodyguardovi. Čtenáři si užijí kombinaci napětí a zakázané lásky, která je pro tento žánr typická. Příběh nabízí silné emoce a humor, i když se občas může zdát předvídatelný. Někteří čtenáři si stěžují na zdlouhavost a opakující se prvky, ale většina se shoduje, že kniha je příjemným oddechovým čtením. Atmosféra je plná romantiky a napětí, což z ní činí atraktivní volbu pro milovníky žánru. Více v komentářích.

Komu by se kniha Twisted Games: Hry na ostří nože mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři hledající oddechové čtení
  • Milovníci zakázaných lásek
  • Ti, kdo ocení pohádkové prvky
  • Čtenáři, kteří mají rádi silné emoce

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Twisted Games: Hry na ostří nože. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Ocásek
27.01.2026

Twisted Love byla za mě průměrná romantika. Ze všech stran jsem ale slyšela, že první díl je nejslabší a ten druhý naopak jeden z nejlepších, tak jsem se nechala nalákat. A měli jste pravdu - Twisted Games bylo skvělé! Já jsem po doposlouchání byla úplně v šoku jak moc, protože jsem to po prvním dílu fakt nečekala.
Opět jsem si vybrala audioknižní verzi a upřímně si asi ani neumím představí číst tuhle sérii jinak. Audiokniha je totiž neoprosto bravurně namluvená Ondřejem Dvořáčkem a Kristýnou Skružnou.
Tentokrát je tady hlavní hrdinkou Bridig, kterou jsem si už v minulém díle moc oblíbila a tady to nebylo jinak. Sice je princeznou, ale není to žádná namyšlená fiflena. Je chytrá, něžná a skromná mladá žena, která během příběhu projde velkým vývojem. Neskutečně jsem obdivovala.
Druhým hlavním hrdinou je Rhys. Bývalý mariňák a Brigitin bodyguard. Rhys je úplně jiná kapitola než Alex z Twisted Love. Alexe jsem si za celou knihu nedokázala oblíbit, to se mi u Rhyse rozhodně nestalo, ten si moje srdce neuvěřitelně získal.
Strašně moc se mi líbil ten vztah, jaký spolu Brigid a Rhys měli. Vytvořili si mezi sebou krásné přirozené pouto a mě nezbývalo nic jiného, než jim fandit, aby společně překonaly všechny překážky. Některé zvraty jsem očekávala a některé mě stejně překvapily, každopádně jsem se celý poslech nemohla odtrhnout.
Už mám doposlouchaný i třetí díl a začala jsem čtvrtý a říkám vám, že Brigid a Rhysovi už se nikdo nevyrovná. Tenhle díl mi ukázal, co na Twisted sérii všichni milují.
Jo a pozor nepřijdete ani o spicy scénku na trůnu.

všech 159 komentářů

Související novinky - Twisted Games: Hry na ostří nože (2)

Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)

26.03.2023

Letní příběh, Zásnubní prsten a další knižní novinky (12. týden)

19.03.2023

Láska byla tou nejuniverzálnější emocí. Ne každý ji prožíval, ale všichni po ní toužili - dokonce i ti, kteří tvrdili, že o ni nestojí.

Kniha Twisted Games: Hry na ostří nože v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 421x
v Mé knihovně496x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi