O knize Neopouštěj mě

Bojí se lásky. Ale ještě více se bojí, že by ho mohla ztratit… S Lucou byla Sage šťastná jako nikdy dřív. Ukázal jí, co znamená důvěřovat sobě samé i druhému. Co znamená žít. A milovat. Ale Sage znovu, tentokrát silněji než kdy jindy, dostihla její temná minulost – a zničila právě začínající štěstí ještě v základech. Ať se Sage snaží sebevíc, nemůže na Lucu zapomenout. Každý den bez něj je pro ni jako den bez části vlastního Já. Existuje pro oba ještě vůbec nějaká šance, když mezi nimi na základě nevyřčené pravdy a manipulací vyrostla tak obrovská zeď, že už se přes ni ani jeden nedostane?... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Druhý díl příběhu o Sage a Lucovi pokračuje v tématech lásky, traumatu a naděje. Hlavní postava se snaží vyrovnat s minulostí a najít klid v novém prostředí. Autorka se zaměřuje na psychologii postav, zejména na Sageinu úzkost a její cestu k důvěře. Kniha obsahuje silné emocionální momenty a jemné romantické prvky, přičemž se dotýká důležitých témat, jako je domácí násilí a sebepřijetí. Čtenáři oceňují plynulý styl psaní, který umožňuje snadné vcítění do příběhu a postav. I když se názory na kvalitu druhého dílu liší, většina čtenářů si příběh užila a těší se na další pokračování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Neopouštěj mě mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři, kteří hledají emocionální hloubku
  • Milovníci psychologických dramat
  • Ti, kdo ocení silné ženské postavy
  • Čtenáři, kteří mají rádi příběhy o překonávání překážek

Kniha Neopouštěj mě v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 205x
v Mé knihovně578x

Starosti jsou neužitečné pocity. Na věcech nic, ale vůbec nic nemění. Buď člověk vezme svůj život do vlastních rukou a snaží se něco změnit, nebo to nechá být a naučí se s tím žít. Nějakým ,děláním si starostí´se nikdy nic nezlepší.

Ale teď, když už jsem tento pocit důvěrně znala, jsem po Lucově něze toužila jako narkoman po další dávce.

všech 3 citátů najdete u autora

Související novinka - Neopouštěj mě

10 právě čtených knih podle uživatelů (duben)

15.04.2021

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi