Twisted Games: Hry na ostří nože

Twisted Games: Hry na ostří nože https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506775/bmid_twisted-games-hry-na-ostri-noze-LHb-506775.png 4 430 77

Twisted série

< 2. díl >

Ta dívka mu nikdy nemůže patřit... to ho však nedokáže zastavit. Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys Larsen má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. Nikdy. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně tak tvrdohlavá jako on sám, se skrytým ohněm, který má tu moc proměnit jeho pravidla na popel. Není ničím, co očekával, a vším, o čem nikdy nevěděl, že potřebuje. Den po dni, centimetr po centimetru, boří ta žena jeho obranu, dokud není konfrontován s pravdou, kterou už nemůže popřít: přísahal, že ji bude chránit, ale jediné, co chce, je zničit ji. Vzít si ji. Protože ona musí být jeho. Jeho princezna. Jeho zakázané ovoce. Jeho zvrhlá fantazie.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Twisted Games , 2021


více info...

Přidat komentář

nofreeusernames
19.04.2024 4 z 5

Aktuálně zase dost frčím na hot romantice z Baronetu. Někdy kolem roku 2015 jsem tohle četla ve velkém, pak si dala na chvíli pauzu a teď dočítám resty. No a jedním z nich je i série Twisted od Any Huang, kterou jsem teda slupla na jedno posezení. Ze všech čtyř dílů je tutově nejlepší Twisted Games, protože princezna a bodyguard a ultra hot scény.

To pak vysedáváte na TikToku a hledáte všechny ty edity a moodboardy se stoickým a arogantním Rhysem, myslíte na to, jakou nerealistickou pohádečku pro dospělé jste si právě přečetli a jak moc vás bavila! Já prostě miluju klišéčka a baronetky jsou jich plné. Kdekdo by ohrnul nos nad naprosto předvídatelným příběhem o nečekané následnici trůnu, která se zamiluje do svého bodyguarda, který je samozřejmě hrozně grumpy a uzavřený a hlavně je chuďas, takže si ji nemůže vzít, jenomže pak… Jakože přesně víte, co je pak, vlastně ani nevím, proč se obtěžuju s tím nespoilerováním. Anyway tohle je jedna z nej baronetek, fakt ji zkuste. Je to teda v sérii, ale každý díl je o jiných postavách, takže můžete bez problémů přeskakovat.

KajinaH722
16.04.2024 3 z 5

Musím říct, že první díl mě bavil o maličko víc. V tomto díle mě zvlášť nebavili momenty, kdy se řešila politika a věci ohledně královny. Zachránil to vždy moment, když Briget byla s Rhysem, kde jsem se nechtěla odtrhnout. Jinak je to pěkně zakončené a já doufám,že ty poslední dva díly to ještě vylepší celou sérii.


kalinkacz
15.04.2024 3 z 5

Twisted série je prostě mým letošním objevem a nestydím se za to!
Najít návykovou oddechovku, u které člověk po práci vypne a která ho donutí číst a číst... to není vždycky jednoduché... Proto jsem ráda, že mi knihy Any Huang tak sedí!
Ano, není to vysoká literatura a romantická linka je většinou trošku nereálná a překombinovaná, ale mě to prostě tak baví!
Twisted Games: Hry na ostří nože jsou druhým dílem z volné čtyřdílné série. Můžete díly číst odděleně a vyspoilerujete si předchozí knihy...
Druhý díl se odehrává v královském prostředí, které pro nás není asi úplně běžné (spíš určitě)... Sledujeme princeznu a jejího bodyguarda...
Co víc je třeba dodávat?!
Naprosto chápu, že někomu tato série nesedí, ale já jako totální odpočinkovku prostě doporučit musím.
P. S. Třetí díl je za mě nejlepší!

Airelle
10.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Romantika je poslední dobou jediný žánr, u kterého se mi daří skutečně vypnout a odpočívat. V rámci společného čtení jsme s holkami v prosinci četly první díl a moc si ho užily.

Tentokrát jsme se společně vrhly na druhý díl a naše nadšení nebralo konce. První část mě trochu nudila a myslím, že by mohla být dokonce o něco kratší.

V druhé části už začalo pořádně přituhovat, a to nejen mezi ústřední dvojicí, ale i v paláci. Autorka má velmi čtivý styl psaní, a tak Vás kniha vtáhne, a je velmi náročné jí odkládat.

Postavy jsou napsané přiměřeně k žánru, kde bodyguard prostě musí být sexy drsňák a princezna je krásná, chytrá a trošku naivní.

Příběh je plný žhavých scén, ale rozhodně ne na úkor děje. Nepostrádá ani humor, který mi v mnoha romancích chyběl, řeší se i důležitá témata, jako je např. týrání dětí.

Těším se na třetí díl a doporučuji všem milovnicím erotického románu.

Hodnocení: 5/5

IG: @freya_zlaskykpribehum

Povalecka
06.04.2024 2 z 5

Na této knize je správně snad jen gramatika. A i to je překvapivé.

zatoulane_knihy
06.04.2024 5 z 5

~HRYNAOSTŘÍNOŽE~

Druhý díl série TWISTED

Nevím, proč ale prostě tato série mi tak sedla. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Opravdu bylo těžké se odtrhnout.

Určitě doporučuji u toho poslouchat doporučený playlist. Byla škoda že to nemělo více písniček!

Pokud jste milovníci romantické linky, určitě je tato knížka pro vás. Bylo vážně úžasný vidět průběh jejich příběhu a opravdu se mi chvilkami tajil dech.

Nejen že je to úžasný příběh o zakázané lásce. Do toho musí Bridget řešit nové královské povinnosti.

Příběh čteme z pohledu hlavních hrdinů princezny Bridget a jejího svalnatého, pohledného bodyguarda Rhys.

Já miluju romantické linky, takže tato série mi opravdu sedla, i když je tu Rhys hodně dominantní snad ještě víc než Alex v prvním díle.

Blanka29
29.03.2024 1 z 5

Tak tento díl mě opravdu nebavil a měla jsem problém ho dočíst. Hodně mi to připomínalo Deník princezny, akorát pro dospělé...Příběh i postavy byly takové nemastné neslané a oproti prvnímu dílu bylo tohle o ničem :(

martineknatasa
22.03.2024 5 z 5

Pěkné oddechové čtení. Moc se mi to líbilo.

JitulHa
21.03.2024 5 z 5

Pokračování série Twisted se tentokrát soustředilo na Bridget a jejího nevlídného bodyguarda. Napětí se zde dalo přímo krájet (nebo dokonce řezat?!), jen co je pravda. Vážně, bylo zajímavé sledovat tuhle dvojici a to vření kolem nich... I když se mezi nimi zpočátku ještě nic nestalo, působilo to jako by ze sebe právě strhali veškeré oblečení. Navíc autorka opět přichystala pořádný twist, a není tedy divu, že stránky knihy ubíhaly jako na běžícím páse. Potlesk, ale patří především samotné princezně, za to jak odvážně se dokázala rvát o své místo na slunci. No, a pan Larsen, ten byl tou pomyslnou - pěkně hříšnou - třešničkou na dortu! Takže, všechna čest a hurá na další část!!

petulkapeta
19.03.2024 5 z 5

,,I když nejste se mnou, jste všude. V mé hlavě, v mých plicích, v mé zatracené duši."

Tak tohle se mi líbilo víc než první díl.. hák ti dva ta svou lásku bojovali a jen tak se nedali.

axisno
16.03.2024 5 z 5

jedna z mých nejoblíbenějších knih. plakala jsem a ten konec byl tak nádherný

Loriss
10.03.2024 3 z 5

Za dráždivé soft porno s příběhem pro mamky dávám 3*, za nechtěně komické rozuzlení zápletky ve stylu cimrmanovského Vichru z hor tak 2. Takže vlastně asi plný počet.. :)

Syma149
08.03.2024 4 z 5

Při čtení prvního dílu jsem si nadávala, že jsem koupila i druhý a teď jsem docela ráda. Napsáno mnohem lépe. Bridget i Rhys mi přišli milí a královská zápletka sice trochu ohraná, ale u mě dobrý.
Jen v první půlce knihy utíkaly roky a nic se tam nedělo. Druhá půlka o dost lepší.

Ála1968
01.03.2024 4 z 5

Musím říct, že první díl mě uchvátil.Alex Volkov byl úžasný chlap a já čekala další krásný příběh.Nevím proč,ale Bridget mi moc nesedla a Rhys to prostě sám nezachránil.

Erika017
29.02.2024 5 z 5

Tak toto bylo krásné, napínavé a opět velmi čtivé. Ještě lepší jak předchozí díl (a ten byl taky skvělý;))

snilek.holka
22.02.2024 4 z 5

Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Bylo to skvěly....možná teda na mě sexuální scény malinko přiostřenější než by byl můj vkus, ale určitě to nesnižuje hodnotu celé knihy. Za mě určitě doporučuji

lovemanner
18.02.2024 5 z 5

Tak to bylo dokonalý, bavilo mě to mnohem víc než první díl týhle série.

Dela90
14.02.2024 5 z 5

(SPOILER) DOKONALOST. Jestli jsem o jedničce tvrdila, že to bylo skvělý, tak tohle bylo tak minimálně 2x lepší .

Bridget je princezna, bez práva na trůn. Do doby dokud se její bratr nerozhodne abdikovat a ona se musí vzniklé situaci postavit čelem. Najednou je z ní korunní princezna.

Knížka má celkem 2 části. Kdy v první části se zaměřuje na seznámí princezny a jejího bodyguarda a vzájemné oťukávání. Ze začátku to spolu ti dva vůbec neměli lehké, ona rebelka a on mrznout.

Potkáváme se tu také s Avou a Alexem z předchozího dílu, jsou zde jisté náznaky a souvislosti, které se stali v 1.dílu, takže doporučuji číst po sobě. Ať Vám nic neunikne.

Bridget měla skvělý seznam, co chce stihnout ještě jako svobodná mladá dáma, a právě Rhys ji byl napomocen. Do toho mrzouta jsem se okamžitě zamilovala. Bylo vidět, jak je z ji celý paf. Vlastně oni oba.

“Došlo mi, že tahle žena, která mě nesnášela nejvíc na světě, byla tou, po níž jsem toužil.

V 2.části je zda spoustu královských povinností, ale taky pikantních scének. Taky jeden skandál, touha změnit zákon, spousta tajemství. U toho hlavního mi spadla brada, protože jsem to nečekala. A byla to pecka! A v neposlední řadě láska.

Garantuju Vám, že pana Larsena a princeznu si okamžitě zamilujete! Protože zakázaná láska chutná nejvíc!

Hrozně moc se mi to líbilo a já doufám, že se brzy dostanu k přečtení 3.dílu a moc děkuji holkám, že se účastnily společného čtení, vždy má to čtení pak jiný rozměr.

Andrejka91
12.02.2024 4 z 5

První díl se mi líbil mnohem víc. Tady to téma princezny a bodyguarda už je tak ohrané, že mě kniha nijak nenadchla. Mám pocit, že stejných knih jsem četla několik. Tady chybělo napětí nebo pořádný zvrat. Ale kdo chce jen oddechovou pohádku pro dospělé tak nebude zklamaný.

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Já na tuhle knížku nemám slov. Rhys Larsen největší green flag!!! Ta chemie mezi nimi je nepopsatelná! Při čtení jsem měla tolik motýlku, že to není ani možný.

Štítky knihy

zakázaná láska

Autorovy další knížky

Ana Huang
americká, 1991
2023  78%Twisted Love: Láska na ostří nože
2023  83%Twisted Games: Hry na ostří nože
2023  85%Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
2024  86%Twisted Lies: Lži na ostří nože

Kniha Twisted Games: Hry na ostří nože je v

Právě čtených12x
Přečtených549x
Čtenářské výzvě76x
Doporučených36x
Knihotéce263x
Chystám se číst199x
Chci si koupit89x
dalších seznamech12x