Twisted Love: Láska na ostří nože

Twisted Love: Láska na ostří nože https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506763/bmid_twisted-love-laska-na-ostri-noze-sFd-506763.jpg 4 620 107

Twisted série

1. díl >

Má srdce z ledu... ale pro ni by spálil celý svět. Alex Volkov je ďábel s tváří anděla a s prokletou minulostí, jíž nemůže uniknout. Jeho úsilí je poháněno tragédií, která ho pronásleduje po většinu života, a jeho bezohledná honba za úspěchem a pomstou mu nechává jen málo prostoru pro srdeční záležitosti. Když je však okolnostmi přinucen postarat se o sestru svého nejlepšího přítele, začne na hrudi cítit něco nečekaného: Prasklinu. Tání. Oheň, který by mohl jeho svět převrátit vzhůru nohama. Ava Chenová je svobodná duše uvězněná nočními můrami pocházejícími z dětství, na které si nevzpomíná. Navzdory své zlomené minulosti však nikdy nepřestala vidět na světě krásu... včetně srdce pod ledovou slupkou muže, jehož by nikdy neměla chtít. Je to nejlepší kamarád jejího bratra. Její soused. Její zachránce i její zkáza. Ti dva se do sebe nikdy neměli zamilovat – ale když se to stalo, na světlo světa vyšla tajemství, která by mohla zničit vše, co je jim drahé. Twisted Love je román o tom, jak se protiklady přitahují, a má v sobě prvek napětí. Jedná se o první knihu ze série Twisted, ale lze ji číst i samostatně.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Twisted Love , 2021


více info...

Přidat komentář

Pitbullka
dnes 3 z 5

Série, nad kterou jsem dlouho váhala. Co knize rozhodně nemůžu upřít, je čtivost. Některé zvraty byly dost zajímavé. Ovšem kniha měla pár nelogičností a závěr s Londýnem mi přišel dost zbytečný.

stelloušek
14.04.2024 5 z 5

Kniha se mi hrozně líbila. Bavila mě od první stránky. Obě postavy mi byly sympatické a vžila jsem se do nich. Líbilo se mi, že kromě jejich lásky, se v knize objevilo i drama. Těším se na další díly.


Airelle
10.04.2024 4 z 5

Začátek byl trochu slabší, než jsem se někam v ději posunula, dozvěděla jsem se několikrát, že má hlavní hrdinka noční můry kvůli traumatu z dětství a překvapivě s ním nic nedělá.

Ava se mnohdy chová opravdu nelogicky, upřímně jsem nepochopila, proč nejde se svými problémy k psychologovi. Možná by všechna ta tajemství objevila daleko dřív.

Alex mi přišel nafoukaný a sebestředný, alespoň z počátku, protože pak jsem si ho zamilovala.

Co se týče chemie mezi nimi, tak to jsem si rozhodně přišla na své. Společně mě opravdu bavili.

Hlavní zápletka byla jednoduše dokonalá, nestačila jsem se divit, co vše vyplulo na povrch.

Knihu Vám doporučím jako příjemnou oddechovku, kterou si prostě musíte přečíst!

Děkuji za společné čtení @adule.books opravdu jsem si ho užila.

IG: @freya_zlaskykpribehum

zatoulane_knihy
06.04.2024 4 z 5

TWISTED LÁSKA NA OSTŘÍ NOŽE

Od prvního popisu Alexe Volkové se mi rozbušilo srdce. Tak to, už mi přišlo velice zajímavé a tušila jsem, že to bude moje krevní skupina!

První díl série je rozhodně skvěle napsaný. Recenze co jsem na ní četla vůbec nepřeháněli.

Tento díl mi Hodně připomíná sérii padesát odstínů šedi, ale rozhodne je za mě mnohem lepší!! Knihu čteme ze dvou pohledů Avi a Alexe. Je vážně zajímavé vidět některé situace z jeho pohledu. Takové zápletky a zrady jsem nečekala ani skoro na konci. Vyrazilo mi to dech.

Co mě nejvíce pobavilo byl ostrý jazyk princezny, když si podala Alexe. Skoro celý jejich rozhovor jsem si označila!! Prostě úžasný.

Rozhodně se zde nešetří s pikantními scény. Časová linka zde trošku skáče do předu, ale to vůbec nevadí. Podle mě to každý čtenář pochopí.

Opět jsem měla problém knížku odložit. Nejradši bych přečetla celou sérii kdyby vyšli přeložené i další díly.

S hlavní hrdinkou Avou jsem se hned sžila, hodně jsem se viděla v její povaze neponaučitelného romantika.

katee21
04.04.2024 1 z 5

Ach jo... Tak jsem se zase jednou nechala stáhnout booktokem...
Knihu jsem nedočetla. Tahle kniha a série obecně má neskutečné ohlasy napříč sociálními sítěmi. Pro mě měla ale dost věcí, které jsem nedokázala zkousnou. Dostala jsem se kousek za půlku a pak knihu prostě odložila. Postavy za mě o ničem, nezajímavé. Děj je za mě tlačený strašně na sílu a to jak si Alex hraje na "mafiánského bosse" mě fakt nepřesvědčilo ani trochu...
Pokud máte rádi spicy scény asi vás to bude i bavit, za mě ale rozhodně velké ne...
Vyjímečně jsem si taky koupila jen jeden díl a ne rovnou celou sérii jako mám ve zvyku. Ještě že tak!
Tak jako tady v jednom z komentářů psala @Luccinda: Jednoduché, nereálné a toxické...

Luccinda
02.04.2024 3 z 5

Od knih tohoto žánru většinou nemívám moc velká očekávání, díky tomu se mi stává, že mě čas od času některá překvapí. To ovšem není případ Twisted Love. Tohle bylo opravdu tak jednoduché, nereálné a toxické, jak jsem čekala. Takže jsem vlastně spokojená.

Rozhodně nemůžu říct, že bych se při čtení nudila. Autorka píše čtivě, děj pěkně odsýpal, takže se ani nebojím těch dalších dílů, které mají kolem 500-600 stran. A prý jsou dokonce ještě lepší než ten první. Těším se!

lucie3944
01.04.2024 5 z 5

Za mě dost dobrý. V podstatě se těším, až si knihu zase někdy přečtu. Slušná zápletka, stránky mi tak nějak utíkaly pod rukama. Fakt jsem si čtení užila.

Mishell14
30.03.2024 3 z 5

Cením si toho,že to mělo příběh a nebylo to pouze a jenom sexuální kniha. Avšak příběh jako takový se mi zdál občas dost přitažený za vlasy. Chvíli horor,chvíli zase velké drama. Spojené s lehkým klišé. Vím,že tahle série je velký boom, a asi dám šanci dalším knihám,ale přece jen čekala jsem něco víc.

Zuzíček77
25.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Na knihu jsem dostala doporučení od kamarádky, moc jsem od ní nečekala ale přesto jsem jí koupila. Jsem neskutečně ráda, že se mi dostala do rukou. Samozřejmě je to prostě klasický koncept gaunera a hodné holky, ovšem je to zde trochu okořeněné o noční můry apod. Alex je klasický problémový muž s andělskou tváří ale to je přesně to co se mi líbí, má to svoje kouzlo. Prochází si těžkým obdobím ale to i Ava, která i přes všechno dokáže vidět na světe krásu. Knihu jsem si zamilovala okamžitě je to příběh se vším co to člověk chce číst. Určitě si přečtu i další díly.

veronika4937
24.03.2024 2 z 5

Dlouho jsem neměla větší dilema, jak knížku hodnotit. Ano, je to čtivě napsané, ano, není to jen jednoduchý příběh, ale postupně odkrýváme nelehkou minulost obou hlavních postav. A jasně, je to jen pohádka pro velký holky. Ale to nic nemění na tom, že se nemůžu srovnat s tím, že Alex je totálně toxický týpek, který nezná slovo ne, díky obrovskému množství peněz mu procházejí hrozné zločiny, byť by se třeba daly omlouvat nějakými polehčujícími okolnostmi. O erotických scénách ani nemluvím, ty mi přišly vyloženě směšné. Neumím si například představit, že po tom, čím si Ava prošla, by se jí takovéhle praktiky líbily, ale třeba by mě nějaký psycholog vyvedl z omylu. Ráda bych řekla víc, ale to už bych moc spoilovala.

Podle recenzí soudím, že je tohle přesně ten typ knížky, která budí vášně. Buď ji milujete nebo vám přijde hrozná. Těch nadšených je víc, takže pokud vás láká, zkuste štěstí. Mě bohužel nesedla.

Honey0105
22.03.2024 1 z 5

K téhle knize jsem asi přišla s moc velkým očekáváním. Vídala jsem jí všude na sociálních sítích a slyšela jsem na celou sérii mnoho chvály. A první stránky docela navnadily, takže jsem se těšila, co bude dál. Bohužel pak přišlo velké zklamání.
Osobně jsem spíš fanynkou romantických komedií a romantických příběhů, kde je méně explicitních scén. Ale dobře, ani ty by nevadily, ale.. Tohle bylo klišé nad klišé.. Mnohovrstevnaté srdce, vrcholení s jeho jménem na rtech.. Bla, bla, bla.. Prostě klasická eroťárna, jen trochu temnější, protože jedna z hlavních postav prahne po pomstě. Hm, bohužel v tomhle žánru mi tyhle "mafiánské výlevy" přijdou spíš směšné, než aby to příběh pozvedlo.
Tenhle žánr vyhledávám, když opravdu nad ničím nechci přemýšlet. Navíc jsem masochista, takže když chci vypnout, tak dost často sáhnu i po autorovi, který se mi napoprvé nelíbil. Je tedy možné, že se mi někdy do rukou dostane i další díl. V nejbližší době to ale neplánuji. Nechala jsem se moc navnadit dopředu a to byla tentokrát chyba.

martineknatasa
20.03.2024 5 z 5

Krása, početla jsem si. Těším se na další díl. Už jsem autorku přidala do oblíbených.

Aneya
17.03.2024 odpad!

Extrémně toxický kluk a holka s psychickými problémy, která chce aby ji měl někdo rád. Za mne děs.

axisno
16.03.2024 5 z 5

(SPOILER) krásná kniha, jako všechny ze série, Alex je sice složitý, ale snaží se svoje chyby napravit, prostě krása

JitulHa
13.03.2024 5 z 5

Twisted aneb série, která je v knižním světě skutečně hodně slyšet. Není divu, protože tenhle příběh má fakt grády! Jakože předčí veškerá vaše očekávání, zkrátka ten vývoj událostí i romantická linka... To všechno je jako vratká trhavina, která hrozí každou chvíli vybuchnout. A když se to stane, nezůstane kámen na kameni. Doslova. Zárověň je to jedna z těch sérií, kde už v první části poznáváte celou partu hrdinů, kteří si vás okamžitě získají, a vy prostě umíráte zvědavostí, jaké budou jejich vlastní příběhy. Následující knihy jsou tedy naprosto samozřejmá věc! Bylo to zvrácené. Bylo to divoké. Bylo to nervy drásající. Bezpochyby se jedná o top sérii, co se týče moderních romancí.

nada3314
11.03.2024 4 z 5

Já jsem fakt neponaučitelná! A to jsem si říkala, že nebudu rozečítat další série. Kniha má skvělou reklamu jak v zahraničí, tak u nás. No a já samozřejmě neodolala, když ji čtou všichni, tak já musím taky! A nelituji ani stránky! Dokonalá čtivá záležitost, kterou přečtete jedním dechem. Asi nejsem cílová skupina, ale čtení jsem si užila. Na vyplnění mezi thrillery a fantasy je tato série dokonalá. Máme tady všechno, romantiku – erotiiku a nechybí ani thrillerová zápletka, která celý příběh okořenila. Moc jsem si oblíbila hlavní hrdiny a moc se těším, až se pustím do dalšího dílu, ve kterém budou hrát prim vedlejší postavy. Princezna a bodyguard zní skvěle. Miluji tyto „pohádky“ kdy je hned od začátku jasné, že takto by to v normálním životě nebylo, ale v příběhu si autorka může dovolit popustit uzdu fantazii a připravit nám koktejl úžasných scén. Na celé této sérii je super to, jak rozděluje čtenáře: „ Většina recenzí začíná tak, že: Jsem překvapená, že mě to vlastně moc bavilo! A já to jen potvrzuji –chemie mezi hlavními hrdiny je obrovská, tu nemůže přehlédnout ani největší skeptik. Autorka to prostě dokázala! Doporučuji!

Syma149
08.03.2024 2 z 5

Koupila jsem si první dva díly a při čtení toho prvního jsem se za to proklínala. Autorčin styl psaní mi přišel zvláštní, přeskakuje dny a potom vše vysvětlí v jedné větě. Co se týká děje, Ava si prošla v dětství traumatizujícím zážitkem, to samé i Alex, který díky tomu na rozdíl od Avy zahořkne a touží po pomstě. Nebylo by to špatné, Alex podle popisu vypadá dobře, ale někdy mi to přijde až přehnané. Krásný, bohatý, moudrý, úspěšný, zabiják, zpěvák... Opravdu jsem romantická duše, ale tady mohla autorka ubrat. Stejně tak spice scény - kde všude ji tekly šťávy, fakt nemusím vědět...

Popcorn_books
06.03.2024 5 z 5

V knihe sa stretávame s nežnou a večne pozitívne naladenou Avou, ktorá má už zopár rokov v živote Alexa Volkova. Chlapa, ktorý je emočne prístupný asi ako naše parkety.
Preskočím celé zoznamovanie sa s knihou, anotáciu nájdete na nete (zlá Katarína!)

V prvom rade môj šok: absolútne som netušila, že TL je darkromance. Na moje prekvapenie to však spĺňa všetky podmienky. Zistila som, že sa mám ešte veľa čo učiť

Čo som sa tak bavila s babami, väčšinou sa všetkým prvá časť páčila najmenej. Bola pre ne presladená, cukrová a na hrane telenovely.

Ja som to vôbec ako problém nevidela. Keďže máme možnosť zamerať sa na Alexov život naozaj detailne, viem pochopiť ako veľmi sa upne na niekoho, koho chce vo svojom živote. Toto je asi môj problém, že sa vždy snažím analyzovať tie postavy až príliš a potom im dokážem odpúšťať takéto veci .

Avina pozitívna stránka a miestami až naivita mi tak isto nevadila. Je stále dosť mladá a vlastne jej tieto vlastnosti aj závidím. Vysporiadavala sa s vecami svojim spôsobom a to tak, že vždy sa snažila nájsť lepšiu stránku.

Z môjho pohľadu je kniha naozaj skvelá. Páči sa mi, ako sa autorka dokáže vyhrať s osobnosťami príbehu. Dá im dušu a my vieme precítiť ich život. Nie je to len také bezduché tvarovanie postavy, nech tam niečo je.

Samozrejme, sú tam veci, ktoré sa dajú predvídať a všetkým je jasné, ako to skončí. Za mňa je to však stále romantická kniha a preto musíme trocha cukru očakávať

Väčšinou sa zamieravam na e-knihy a následne, ak sa mi veľmi páčia, zaobstarám si do poličky aj klasiku. A tu sa vám musím s niečím priznať.
Twisted Love si miesto v knižnici získala, zatiaľ čo twisted Games nie
Nesúďte ma naozaj sa mi tento príbeh neskutočne páčil, Alexa som si obľúbila, Avu by som kľudne brala ako svoju kamarátku.
V mojom okolí som zatiaľ s týmto názorom jediná, ale nehanbím sa zaň (to len pre istotu, je mi jasné, že má tu nik nevyfakuje). Čaká ma teda Twisted Hate, na ktorú sú brutálne dobré ohlasy. Dúfam, že zas budem tá mimo a budem mať na ňu úplne iný názor (to bola irónia)

badliar_id
01.03.2024 2 z 5

2.5/5*

Hodně jsem se na knihu těšila, vlastně na celou Twisted sérii, ale popravdě jsem dost zklamaná. Možná jsem měla od toho tak velká očekávání, že jim kniha nedostála.
Alex mě štval skoro celou knihu. Jeho chování a celkově vystupování. Jeho oslovování při sexu mě vyloženě vytáčelo. Ava mi vlastně docela přirostla k srdci, sice jsem nechápala co na Alexovi vidí, ale budiž.. Jejich sexuální scény jsem přeskakovala, protože to bylo furt to samé dokola a znovu číst, jak Avu nazývá děvkou jsem vážně nechtěla.. Ještě uvidím zda se pustím do dalších dílů.

Ála1968
01.03.2024 5 z 5

Alex Volkov mě uchvátil stejně jako všichni problémoví, chladni a bezohlední muži.Bylo to skvělé čtení,mělo to krásný, napínavý děj.

Štítky knihy

násilí romantika

Autorovy další knížky

Ana Huang
americká, 1991
2023  78%Twisted Love: Láska na ostří nože
2023  83%Twisted Games: Hry na ostří nože
2023  85%Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
2024  86%Twisted Lies: Lži na ostří nože

Kniha Twisted Love: Láska na ostří nože je v

Právě čtených22x
Přečtených794x
Čtenářské výzvě117x
Doporučených43x
Knihotéce309x
Chystám se číst351x
Chci si koupit124x
dalších seznamech14x