Twisted Lies: Lži na ostří nože přehled

Twisted Lies: Lži na ostří nože
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529319/bmid_twisted-lies-lzi-na-ostri-noze-6620f3785989d.jpg 4 258 258

Twisted série

< 4. díl

Udělá cokoli, aby ji dostal... včetně lhaní. Christian Harper je okouzlující, hrozivý a dostatečně chytrý na to, aby to dokázal skrýt. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku gentlemana. Pro morálku má pramálo smyslu a pro lásku ještě méně, ale nemůže popřít zvláštní přitažlivost, kterou cítí k ženě žijící jen o patro níž. Je objektem jeho nejtemnějších tužeb, jedinou hádankou, kterou nedokáže vyřešit. A když se mu naskytne příležitost dostat se k ní blíž, poruší svá vlastní pravidla a přijde s nabídkou, kterou ona nemůže odmítnout. Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona. Je jeho posedlostí. Je jeho závislostí. Jeho jedinou slabostí. ** Milá, plachá a introvertní Stella Alonsová je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě. Má dvě zaměstnání, jen minimum volného času a žádnou touhu po vztahu. Když ji však hrozba z minulosti zažene do náruče – a do domu – toho nejnebezpečnějšího muže, jakého kdy potkala, je poprvé po dlouhé době v pokušení dovolit si něco cítit. Ačkoli je Christian navenek chladný, ona je zmítána až dosud nepoznanými pocity, když je s ním. Cítí vášeň. Cítí se s ním v bezpečí. Cítí se být milována. Jejich láska je poznamenaná tajemstvím a poskvrněná lží... a když pravda konečně vyjde najevo, mohla by všechno zničit.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Twisted Lies , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Twisted Lies: Lži na ostří nože. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

Tamirai
21.07.2024 2 z 5

Bola som zvedavá a nevedela som, čo čakať. Tretia časť bola na mňa už taká nemastná-neslaná a jej hrdinovia a príbeh mi nejak nesadli.

Tu som sa tešila však na tichú a nenápadnú, vysokú Stellu a tajomného Christiana, ktorý sa tak po kúskoch mihol aj v predošlých dieloch.

Niektoré pasáže v knihách boli skvelé, niektoré boli horšie, žiaľ. V dvojke som si užila Bridget aj Rhysa a zostáva to pre mňa najlepšia časť.
Tu bol Christian pre mňa miestami naozaj rozpoltený. Miestami veľmi až zbytočne krutý a potom postupne mäkkol, pokiaľ bol so Stellou.

Áno, láska vie mnohé zmeniť, ale tu sa to tak nejak bilo a teda dospela som k názoru, že morálne “šedý hlavní hrdinovia v knihách asi nie sú vždy to pravé pre mňa.
Ja by som sa nezmierila s tým, čo sa stalo za Stelliným chrbtom a ako sa “riešia problémy, ktoré postretli hrdinov… hoc som si vedomá, že sa to deje vlastne úplne bežne a ani o tom nemusíme vedieť.
Jej (Stelle) to bolo vlastne jedno a zatvorila pred tým oči. V tomto som bola taká nejak sklamaná, že to nezostalo len pri ochranke a kybernetických záležitostiach, ale došlo aj na iné…
Keďže som sa na to pozerala aj ľudsky a s citom, niektoré veci sú pre mňa neodpustiteľné a nevedela by som s tým žiť, lebo ak by aj niečo také bolo vykonané v mene lásky, tak sa láska neprejavuje a len to zatemňuje to, čím láska skutočne je.

Sériu som dočítala, ale zostanem verná troška inému žánru kníh, hoc sa príbehy čítali dobre, rýchlo, boli napínavé aj romantické, ale miestami na môj vkus aj zbytočne temné a to nejak nevyhľadávam - temnoty je vo svete dosť a ja som rada, pokiaľ ju nejaké príbehy a dobrí ľudia presvietia svojím svetlom.

Pokiaľ ide o samotné erotické scény z kníh, čítala som aj pár komentárov ku knihám a musím súhlasiť - je to ako cez kopirák a zbytočne temné, bez dobrého a podstatného zakladu pre zdravý vzťah, kedy by mala byť prvoradá láska. Láska sa dostaví, prídu aj zmeny ale je to pre mňa nejak naopak - chápem, že nie v každej knihe to tak je a niekedy to tak nie je ani v reálnom živote.

Ku knihám však podľa mňa treba pristupovať s veľkou rezervou, a nebrať takéto príbehy až tak vážne - preto sú aj pre mňa tak na jedno prečítanie.
Otázne je, aký príklad a možno práve aj ten morálny základ pre vzťahy z týchto a iných (žánrovo podobných) kníh budú mať mladší čitatelia, nakoľko som si všimla, že ju bežne čítajú aj čitateľky vo veku tak 13-14 rokov.

Mishaacka
17.07.2024 4 z 5

Více na INST misha_cte_eroticke.romany

předstíraný vztah, nucená blízkost
age gap/ věkový rozdíl
pomalé poznávání/slow-burn (a teda doooost dlouhé)
tajemná minulost
stalking
darkromance
morally grey hrdina typu "sáhni na ni a zabiju tě" ( v tomto případě doslova )
střídání pohledu Stelly a Christiana

Musím říct, že na příběh Stelly a Christiana jsem byla velmi zvědavá a zklamaná teda nejsem. Nebezpečný majitel bezpečnostní agentury a mladá blogerka s velkými sny. Skvělá kombinace.
Za mě by i tak mohla být kniha o něco kratší, protože chvíli se mi děj hrozně táhnul, stálo se na místě a řešilo se pořád to stejné a příběh se nikam neposouval

Jediné, co musím vytknout je teda dlouhé čekání na nějaké žhavé scény a to mě při tolika stránkách málem zabilo, fakt. Prostě čekáte, že na to vlítnou mnohem dříve, ale ne, pěkně si počkáte a i pak nás autorka trochu šetří.

Stella byla mladou bloggerkou, která žila ale dvojí život. Sice vede blog, kde fotí a ukazuje se, ale ve skutečnosti je to nejistá introvertka, která při každém kroku pochybuje sama o sobě, trpí nedostatkem sebevědomí a neumí se za sebe postavit.
Moc se mi líbil tak velký rozdíl mezi Stellou bloggerkou a Stellou v běžném životě. Ukazuje, že to co vidíme v online světě nemusí nutně odrážet realitu a ukázat nám toho člověka takového, jaký doopravdy je.
Kartami pak zamíchá návrat stalkera, který Stellu začne opět pronásledovat.

Christian prakticky z ničeho vybudoval svou bezpečnostní agenturu, ale to není jeho hlavní zdroj příjmů. Je to taky kybernetický génius. V poslední době se také ve firmě potýká s únikem informací.
Je to nebezpečný muž, který se s nepřáteli vyrovnává po svém a mimo zákony. Nechcete ho mít za nepřítele.
Z nějakého důvodu je Stellou posedlý a i když se drží dál, považuje ji za svou a běda tomu, kdo se jí dotkne anebo se mu postaví do cesty.
Sáhneš na ni a zabiju tě, tady platí opravdu doslova.
Jo, Christian byl skvělý, opět s tajemnou minulostí a s temnou stránkou. Stella mu byla dokonalým protikladem. Dokázala ovládnout ten kousek jeho duše a po jeho boku se z nejisté dívky stala žena, která se vydala za svými sny.


Boogi
02.07.2024 4 z 5

Na závěr série tohle bylo naprosto úžasné. Moc se mi líbilo, že jsme na konci zjistili, co se událo v životě ostatních párů a postav.

Když jsem začínala číst, věděla jsem, že knížka má spíš pomalý rozjezd, ale tohle bylo extrémně pomalé. Nebyl to zásadní problém, ale v některé momenty bylo únavné číst skoro pořád to samé dokola.

Zvraty v ději tady byly na nepřemožitelné úrovni, rozhodně se jimi nešetřilo. Další plus pro mě bylo to, jak se charaktery postav vyvíjely a měnily k lepšímu. Sice u mě stále vede Twisted Games, ale i tohle byla topovka.

všechny komentáře

Související novinky (5)

10 nejprodávanějších eknih (březen)

12.04.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (10. týden)

13.03.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (9. týden)

06.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Twisted Lies: Lži na ostří nože v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených338x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených19x
v Knihotéce191x
v Chystám se číst162x
v Chci si koupit61x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

romantika posedlost touha

Autorovy další knížky

Ana Huang
americká, 1991
2023  78%Twisted Love: Láska na ostří nože
2023  83%Twisted Games: Hry na ostří nože
2023  84%Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
2024  85%Twisted Lies: Lži na ostří nože