Twisted Lies: Lži na ostří nože

Twisted Lies: Lži na ostří nože https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529319/bmid_twisted-lies-lzi-na-ostri-noze-6620f3785989d.jpg 4 167 25

Twisted série

< 4. díl

Udělá cokoli, aby ji dostal... včetně lhaní. Christian Harper je okouzlující, hrozivý a dostatečně chytrý na to, aby to dokázal skrýt. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku gentlemana. Pro morálku má pramálo smyslu a pro lásku ještě méně, ale nemůže popřít zvláštní přitažlivost, kterou cítí k ženě žijící jen o patro níž. Je objektem jeho nejtemnějších tužeb, jedinou hádankou, kterou nedokáže vyřešit. A když se mu naskytne příležitost dostat se k ní blíž, poruší svá vlastní pravidla a přijde s nabídkou, kterou ona nemůže odmítnout. Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona. Je jeho posedlostí. Je jeho závislostí. Jeho jedinou slabostí. ** Milá, plachá a introvertní Stella Alonsová je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě. Má dvě zaměstnání, jen minimum volného času a žádnou touhu po vztahu. Když ji však hrozba z minulosti zažene do náruče – a do domu – toho nejnebezpečnějšího muže, jakého kdy potkala, je poprvé po dlouhé době v pokušení dovolit si něco cítit. Ačkoli je Christian navenek chladný, ona je zmítána až dosud nepoznanými pocity, když je s ním. Cítí vášeň. Cítí se s ním v bezpečí. Cítí se být milována. Jejich láska je poznamenaná tajemstvím a poskvrněná lží... a když pravda konečně vyjde najevo, mohla by všechno zničit.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Twisted Lies , 2022


více info...

Přidat komentář

Zomy
21.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Moje první setkání s Anou Huang. Byla jsem zvědavá, jestli je to opravdu taková pecka, jak ostatní tvrdí a příběh Stelly a Christiana mi přišel ze všech čtyř dílů nejslibnější.

Jako ano, je to čtivé, a to i přes svou rozsáhlost. Ale právě kvůli délce textu se některé myšlenky i celé slovní obraty dost často opakují.

Stellu nevidím jako chudinku, líbí se mi, že se tu řeší problém úzkosti, která je v současnosti velký problém. Ale vadí mi, že první třetinu knihy - dokonce možná celou polovinu - ji strach a úzkosti ochromují a pak si začne s Christianem a najednou je to silná ženská s velkou odvahou a o panické atace už není ani zmínka.

Christina jsem moc nepochopila - nebo spíš jaký s ním měla autorka záměr. Měl to být arogantní parchant s kouskem citlivé duše? Pak nechápu ty výstřelky, kdy si Christian potřebuje prostě "ulevit", a tak chladnokrevně mučí a následně zavraždí nějaké ubožáky. V mafiánských romancích většinou bývá vražda nějak ospravedlněna, tady je ta smrt naprosto zbytečná, jen aby Christian vypadal drsně.

Takže čtení bylo fajn, nemám problém, ale nějaký wow efekt se u mě rozhodně nedostavil.

LenaWirus
20.04.2024 2 z 5

Bezpochyby nejhorší díl série. Ani jsem to nedočetla do konce, jelikož už to prostě nešlo. U této knihy zřejmě přetekla moje tolerance pro absurdnost. Stella je absolutně nezajímavá postava, ačkoliv je zde očividná snaha udělat z ní stydlivou multitalentovanou bohyni a Christian je jednoduše zbohatlý de*il. Sexuální scény jsou v každém díle jako vloženy přes ctrl+c, jenom oplzlé hlášky se stupňují - na tomhle už není nic sexy, je to pouze oplzlé. Mrzí mě to, jelikož tato dvojice mohla mít potenciál, který ale autorka naprosto zazdila.


Books_by_Dee
11.04.2024 5 z 5

616 stran, tolik jich tenhle díl má – ano čtete správně a já jsem se toho tak bála a nakonec jsem to zhltla za dva dny a přála si aby tenhle díl měl ještě o 600 stránek více.

Tenhle romantický příběh mě tak sedl – tak předstírané vztahy já ráda, Christian byl trochu bad boy (i když to zas tak moc ukázáno nebylo), to já taky můžu, no a ještě byl o pár let starší – YES! YES! A teda byl to trochu slow burn, než došlo na nějakou akci – ale když došlo – tak PANEBOŽE. HELL YES

Stella sice vypadá jako nevinná kopretinka, ale má to ráda tvrdě a nejlépe se zavázanýma rukama za zády! A Christianovi tohle přeci vůbec nevadí

Závěrečný díl série vypráví příběh Christiana, šéfa bezpečností agentury, který pronajímá byt Stelle, influencerce, která se snaží dosáhnout milionu sledujících. Je jí agentem doporučeno, že by si měla najít falešného přítele a samozřejmě, kdo jiným se jiným nestane než hrozivý Christian, který nejen že je do ní zamilovaný (nechce si to přiznat), tak taky potřebuje někoho, kdo ho bude doprovázet na různé akce. Do jejich zamilovaného příběhu je ještě zamotaný Stellin stalker, její hrozná nepodporující rodina, ale také pozitivní věci jako třeba splnění Stellina snu stát se módní návrhářkou.

Mě díl neskutečně sedl, ale to neznamená, že je v sérii mým nejoblíbenějším – tam prostě navždy bude sedět Rhys a Bridgett z druhého dílu Twisted Games, i když jim Twisted Hate a teď i Twisted Lies dýchají na paty. První díl radši komentovat nebudu, tam předpokládám, že se autorka jen rozehřávala

Naštěstí se s autorkou neloučíme na dlouho. Baronet už ohlásilo, že se letos dočkáme překladu prvního dílu její další série – King of Wrath, kde hlavními tropes jako donucené manželství, bručoun vs. sluníčko, od nenávisti k lásce, ale hlavně Dante je bilionář (a jo, je to ten Dante, co se v tomhle díle už objevoval).

lovemanner
10.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Pro mě nejlepší kniha z celé série. A ten citát: “Dotkni se jiného muže a bude po něm. Dovol jinému muži, aby se tě dotkl a bude po něm. Řekni mi, že už se tě nikdy nesmím dotknout...a zabije mě to.

JaAnička
06.04.2024 3 z 5

Tak...máme tu poslední díl ze série Twisted, založené na čím dál zvrhlejší lásce, chtíči a sexu...

Vím, že má kniha vysoké hodnocení a čtenáři je velmi oslavovaná, ale můj šálek kávy to opravdu nebyl...možná je to tím, že už začínám být těch "nelítostných gangsterů, které láska změní v dokonale hodné osobnosti" dost...nebo je to tím, že mě nebavily postavy už z doby, kdy se poprvé objevily...nevím...

Nebavil mě ale ani samotný děj. Ze začátku byl celkem dobrý, pak se ale zastavil a začal se neskutečně táhnout a já měla co dělat, abych to vůbec dočetla (přiznám se, že jsem četbu 2x přerušila a začala číst něco jiného...a to je za mě známka špatnosti). Nějak jsem jim to prostě nevěřila a ty nechutné pasáže mě v tom jenom utvrdily...a ten konec byl tak strašně nerealisticky přeslazený...

Zklamaná ale nejsem, protože to bylo přesně takové, jaké jsem čekala. Za mě, bohužel, nejslabší díl.

Ale respektuji a chápu všechny, kterým se kniha líbila...rozumím tomu proč, ale za mě prostě nee.

zatoulane_knihy
06.04.2024 5 z 5

TWISTED LIES

Čtvrtý a poslední díl této úchvatné série. Jelikož jsem se na tento díl začala hodně těšit už od minulého dílu, kdy nám naznačili lehkou linku!!! Bože můj...

Příběh je v časové lince měsíc od odstěhování Jules ke svému přítelovi. Když jsem došla ke 100. straně už mi šla hlava kolem z těch nových jmen a postav, člověk rychle začne ztrácet. Určitě doporučuji si psát poznámky.

Jinak příběh se krásně četl a nedokázala jsem se odtrhnout. Opět tu nebudou chybět scény. Je tu super ukázka toho, že ze dna vede jen jedna cesta a to vzhůru.

Tato romantická linka má spoustu záhad a přesto plyne tak jemně. Příběh čteme ze dvou pohledů Stelly a Christiana, i když ze začátku hlavně ze Stellina pohledu.

V Knížce mám hodně oblíbených scén, ale jedná z mých je ta s dopisy. Ta mi vyrazila dech. Je škoda že jich tam není ukázáno všech dvacet .

Hodně zajímavá postava je Christian, pochopit jeho povahu a chování mi trošku trvalo, ale popravdě si nedokážu představit, že by se měl chovat jinak.

Je super, že se autorka dala tak dlouhý Epilog a nastínila nám trošku budoucnost.

Miluju tuto knížku a tento příběh, opravdu úžasná práce autorky, rozhodně plánuji si přečíst další knížky od ní!! Takže za mě, jen doporučuji.

havrmoni
03.04.2024 4 z 5

První a poslední třetina mě bavila, ten prostředek moc ne. Hrozně se to táhlo. Za mě nejlepši 3, 1, 4 a 2. Taky mi trochu vadil ten ,,vedlejšák" Christiana. Nebudu to moc rozebírat, nakonec bych zjistila, že to nebylo tak fajn, jak mi to teď připadá.

Turquoise
01.04.2024 5 z 5

Nejlepší díl ze série, kterou jsem si však zamilovala úplně celou. Těšila jsem se na poslední díl právem, kniha mě nezklamala a nebyla stránka, na které bych se nudila. Miluju to!
Jsem velmi vděčná za překlad a teď můžu jen potají doufat a modlit se, aby nám byla dopřána i další série od Any, protože co ten Dante a Vivian jako...? :)

lucie3944
01.04.2024 5 z 5

Za mě asi nejlepší díl. Musím říct, že city a pocity byly pro mě moc pěkně popsané. Bolest a vztek Christiana a strach a podceňování Stelly byly úplně cítit. V tom musím vyjádřit pochvalu překladatelce. Základ příběhu byl moc dobrý, ta omáčka kolem už moc ne. A přesto dávám plný počet, vím, že se ke knize občas s chutí vrátím.

alzbeta2843
26.03.2024 4 z 5

Toľko som sa načakala tejto knihy a toľko ma sklamala. Mala som vysoké očakávania, lebo séria ma bavila viac a viac, knihy od knihy, ale v tomto prípade mi veľmi nesadli hlavní hrdinovia a tak som čakala aspoň lepšiu zápletku, ale i tá zápletka ma sklamala a čakala som väčšiu akciu, viac napätia a väčší šok, takže kniha ma sklamala, avšak veľmi dobre sa číta a práve vďaka častiam s vedlajšími postavami sa mi kniha nakoniec páčila.

Jita160
24.03.2024 5 z 5

Kdyby tato série pokračovala ještě dál tak by mi to vůbec nevadilo. Držela mě neustále v napětí,očekávání se zdravou dávkou strachu.
Stella a Christián ,,anděl a hříšník ".
Ona měla tu nejčistší duši ,byla blogerka na sociálních sítí. Starala se jak mohla o svojí nemocnou chůvu která jí nahrazovala mámu.
On měl duši černou ,byl nebezpečný a děsivý, proto úspěšně vedl svoji bezpečnostní agenturu.
Jejich vztah začal lží ,ale přesto Stella byla tou ženou, která rozbila Christiánuv krunýř ,,nevěřím na lásku".
Obrátila mu život vzhůru nohama a on díky ní porušil svá vlastní pravidla.
Tak jako předešlé díly byl i tento plný jiskření ,vzájemné chemie, sexu,zrady a spousty tajemství a lží, které se neobešly bez odloučení a krvelačné pomsty.

knihomolka2022
23.03.2024 4 z 5

Hodnocení: 4/5
------
Recenze:

Na Twisted Lies jsem se těšila, měla jsem vysoká očekávání díky kladným recenzím a vlastně nevím, jestli jsem ve finále zklamaná nebo ne, protože moje dojmy jsou rozporuplné.

Takhle, na začátku jsem byla nadšená. Bavily mě ty spojitosti s předešlými díly a poznávat postavy. Stella je sympatická holčina, která si dokáže jít za svými sny a i se odvázat. Líbí se mi její zaujetí módou a to, jak mile, dokonale a decentně působí.

Trope knihy, ofc. a streamy fake dating romance, není originálně zpracovaný. “Zpestřením je Christian, ze kterého šel strach a já jsem furt přemýšlela, jaké jsou jeho plány a důvody náklonnosti ke Stelle. A byla jsem z něho tak zmatená! Později se ukázalo, že je schopný hrozných věcí a jsem z toho pořád v šoku - jeho činnost a tajemství mě děsily i fascinovaly. Ke Stelle se však choval moc hezky a díky tomu jsem si ho docela oblíbila. Je sice děsně hot, to jo, ale je mi ze všech kluků série nejméně sympatický

Spicy scény jsem přeskakovala, ale ty, co jsem četla, byly docela dobře napsané!

V půlce příběhu jsem se nudila, nic moc se nedělo a pak to nabralo spád a já jsem posledních 200 stránek dočítala se zatajeným dechem a wow... Epilog je roztomilý a úplně jsem se rozplývalaspoiler -> tam bylo dětí najednou, až jsem se musela smát a bavilo mě, jak se nakonec změnili všichni, co tak zarytě nevěřili na lásku bylo to klišé, uznávám, ale hodilo se po tom všem, čím si postavy musely projít!

Přijde mi ale, že každý díl řeší nějaké hlubší myšlenky a problémy postav, se kterými se musejí vypořádávat, což je vždycky zajímavé, ale tady se to moc není a chybělo mi to.

Bohužel nejslabší díl ze série, ale určitě stojí za přečtení. Doporučuji už jen proto, že musíte poznat Stellu s Christianem a přečíst si nejen jejich romantická vyznání a ten pěkný epilog!

Chtěla bych moc poděkovat @albatrosmedia a @nakladatelstvibaronet za poskytnutí posledního dílu série Twisted v rámci #spoluprace
-
IG: @_venovano.kniham_

axisno
22.03.2024 5 z 5

(SPOILER) poslední díl ze série Twisted... a opět ho miluju. Každá kniha ze série ma něco do sebe, řeší se tam důležitá a vážná témata. Sérii jsem četla postupně a jsem za to ráda. v každé knize je pak popsaný pokrok daného páru. Líbí se mi ten konec, jak do sebe hezky všechno zapadne. Autorka opravdu umí psát krásně a stala jednou z mých nejoblíbenějších autorů.

Ivka14
22.03.2024 3 z 5

Stella byla jednou z dívek, na jejichž příběh jsem se těšila nejvíc.
Chemie mezi ní a Christianem v této knize je elektrizující od samého začátku a chvílemi se mi na ně chtělo křičet, aby se dali dohromady!

Příběh se vyvíjel velmi pomalu, někdy až moc pomatlu, zvláště když se zamyslíte nad tím, jakou dynamiku vztahu tito dva mají. Jak jsem řekla, jejich chemie je od začátku nepopiratelná a uzavřou falešnou dohodu o vztahu a jsou nuceni žít v jednom domě kvůli Stellině stalkerské situaci, takže je tam spousta napětí.

Nechápala jsem, proč ten pomalý vývoj vztahu. Zbytečně se ten příběh táhl. V jejich vztahu není žádný zakázaný aspekt a žádný skutečný důvod, proč stále odolávali tomuto tahu mezi nimi. Když se dali dohromady, bylo to téměř náhlé. Nicméně celkově se to četlo dobře.

Opravdu jsem si užila prvních 30 % a posledních 30 %. Uprostřed se to táhlo.

anna7852
21.03.2024 5 z 5

Za mě nejlepší díl ze série.
Celá série je úžasná

Holubka
19.03.2024 5 z 5

Tuhle sérii naprosto miluju. A závěrečný díl není výjimkou. Na Stellu a Christiana jsem se moc těšila a moje očekávání bylo naplněno. Příběh byl opět úžasný a plný emocí. Troška té akce taky nechyběla a závěr byl skvělý. Na to, že má knížka 600 stránek tak příběh ubíhá šíleným tempem. Najednou jste na konci ani nevíte jak.
Z celé série je za mě stále top druhý díl o Rhysovi a Bridget, ale Stella a Christianem jim silně šlapou na paty.
Prosím autorku o napsání pár kapitol navíc s našimi hlavními muži. Tady ty dvě kapitoly nebo kolik jich bylo, byly dokonalé a já se smála nahlas jak Josh štval Christiana :D
Závěr byl krásný a rozloučit se s touhle partou je pro mě těžké. Miluju je všechny a brzo asi opět začnu prvním dílem.

Ešína
18.03.2024 5 z 5

Závěrečný díl byl za mě úplně nejlepší. Myslela jsem, že dvojici Rhys a Bridget nic a nikdo nepřekoná ale Christian a Stella byli.. Wow. Celá série se mi líbila, byla sladká a zároveň trochu temná. Konec byl přesně takový spaďáček jak měl být. Určitě se k těmto knihám někdy vrátím.

KatieKuli
17.03.2024 4 z 5

V každém díle byly vztahy mezi hlavní dvojicí nastavené jinak, vždycky to fungovalo a vždycky jsem se u čtení dobře bavila. Za mě velmi vydařená a kvalitativně vyrovnaná série.

Poslední Stella, intovertka a zároveň influencerka a Christian, nebezpečný generální ředitel bezpečnostní agentury. Oba od začátku ten druhý fascinuje. Když Stellu znovu začne pronásledovat stalker je jen logické, že si její bezpečí vezme na starost Christian. Společné trávení času a poznávání jeden druhého, obzvlášť pod tlakem událostí, oběma ukáže jak se vlivem jiné osoby dokážou jejich postoje a vlastnosti změnit.

Damonka18
17.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Poslední díl byl velmi dobrý. Dokonce jsem uronila slzu, až teda na konec, kde skoro všichni měli děti, což je fajn jen to není nic pro mě. Shrnuto: Fajn příběhy, ale znova to číst nehodlám.

Paja1709
13.03.2024 5 z 5

Tak jako předchozí 3 dil ,tak i tento byl skvělý. Ja jsem se od začátku bavila. Můžu jen doporučit.

Štítky knihy

romantika posedlost touha

Autorovy další knížky

Ana Huang
americká, 1991
2023  78%Twisted Love: Láska na ostří nože
2023  83%Twisted Games: Hry na ostří nože
2023  85%Twisted Hate: Nenávist na ostří nože
2024  86%Twisted Lies: Lži na ostří nože

Kniha Twisted Lies: Lži na ostří nože je v

Právě čtených8x
Přečtených211x
Čtenářské výzvě14x
Doporučených12x
Knihotéce161x
Chystám se číst143x
Chci si koupit61x
dalších seznamech10x