zbožňuju_knihy
Bylo to takové zvláštní, jako když se autorka neumí rozhodnout, zda bude psát detektivku nebo horor. Emílie mi přišla místy natvrdlá. Špatné to nebylo, ale něco tomu chybělo. Asi bych to nemíchala a zůstala u detektivek. Nevím proč, asociovalo mi to film Pod povrchem.
knížka není vůbec špatná, jen by si zasloužila více stran a ne tak useknutý konec
Přečteno na jeden zátah. Kniha byla neskutečně čtivá a dobrá. Přesto jsem ji musela několikrát odložit a jít vydýchat pro mne neskutečnou naivitu hlavní hrdinky a moc dlouhé čekání, než sebrala odvahu odejít. 5*
Podobně na mne zapůsobila kniha "Horko domácího krbu".
Za mě výborná kniha, místy jsem se zasmála, místy mě dojala, místy byla předvídatelná.
To byla pěkná blbost. Jestli od sebe holky trochu neopisovaly, když Freida McFadden psala Pomocnici??? Průměr 3*
Nebylo to špatný, ale známe i lepší.. Byl tam takový dobrý zvrat. Kniha je lehce předvídatelná a čtivá. Už mám koupené pokračování ..
Líbilo se mi to. Nevím, zda čtenářky kupují knihy naslepo, ale pokud v knize krátce zalistujete už v knihkupectví a přečtěte si pár odstavců, nebudete pak překvapené, že je knížka sprostá a uráží vás! Další věc je, že pokud umíte číst, můžete si všimnout, že kapitoly jsou očíslované na přeskáčku, není problém si vyhledat jedničku, poté dvojku-pokud si nedokážete v hlavě poskládat děj, který je na přeskáčku. Sama autorka o tom v knize mluví.
A ke knize samotné: bylo to sprostý, bylo to ze života, bylo to drsný, skončilo to tak, jak se dalo předpokládat. Nerozumím ženám, které žijí v takovém vztahu. Dokážu ale pochopit, že potřebují “nakopnout” někým nebo něčím extrémním. Dávám 5*
Přečetla jsem to, ale četla jsem mnohem lepší. Za mě je v tomhle stylu nejlepší Rudá galerie. Tohle mi přišlo místy až vtipné. Pan Terminátor a slečna bláznivka, co se ráda bojí. Nemohla jsem se dockat, až bude konec tohodle paskvilu, kde je erotika z mého pohledu dost na sílu.
Taková čtivá jednohubka, nebylo to špatné, ale nesedla jsem si z toho na zadek. Lepsi průměr
celkem dobré čtení, místy hodně silná káva, nic pro citlivé duše!
(SPOILER) To Vám byla tak čtivá blbost!
Raší jim houby z nohy a ze zad a uvědomí si to až při rozuzlení knihy. Z hub jsou celé větve.. No nevím a použití prádelen? Ale jděte, s realitou to nemá nic společného. Spíš tady někdo sledoval LAST OF US!!! a ještě hned dva páry lesbiček! uf
Knihu jsem nedočetla, byla to jedna velká deprese. Nevhodné pro citlivé duše, stále jen umírání a smutek. Chtěla jsem to půjčit babičce, ale myslím, že by se z toho ve svém věku, kdy ji dojímá i reklama na čokoládu, zhroutila.
Přišlo mi to jako ztráta času, stále jen bol. Člověk se má v životě radovat a ne se soužit u knih, co mu vyplňují volný čas.
Byl to trochu doják na sílu. A ještě ty chyby!
Kniha není ani tak o tom, co se stalo Nině, ale o tom, jak se s tím vyrovnávají její rodiče, jak obrovskou sílu mají média a že peníze udělají hodně.
Nebylo to špatné, ale tolik chyb v textu? Paní Šalamounová, která knihu přeložila, nejspíše silně nestíhala nebo pracovala v presu. Místo modřin jsou v knize modříny :-D, když je kapitola z pohledu ženy, nesčetněkrát jsou tam chyby - u sloves chybí -a. Knihy stojí takových peněz a dostanu za to tolik chyb. To mě tedy točí!
Kniha, která mohla být dobrou povídkou. Konec nepředvídatelný.
Za mne docela blbost. 2* s odřenýma ušima, kniha je čtivá, přečteno za jedno odpoledne. Ale že bych si z toho něco vzala nebo mne to posadilo na zadek? Několikrát mne napadl nedávný horor od Nesba Noční dům, předpokládala jsem stejný konec..
Asi už mám něco načteno a z toho důvodu 3*. Kniha byla natahovaná, jak šňůra na prádlo.
Místy připomínala Želary a Habermannuv mlýn. Což jsou výborně počiny. Tohle byl lepší průměr, pokud čtete alespoň trochu knihy z tohoto období..Za pár dní nebudu vědět, o čem kniha byla.
Překvapuje mne tak vysoké hodnocení, to měla kniha tak velkou reklamu?
Kniha je více než dobrá. Mám ráda styl psaní autorky. Musím říct, že ačkoli jsem zvyklá na vraždy a drsné příběhy, tento se mi nějak zavrtal pod kůži. Přitom nic nového pod sluncem, hrozná doba, těžké časy.. Ale ten konec..
Dávám 5*
(SPOILER) Mě to bavilo neskutečně..
Většinu času čtu samé drasťárny, takže občas nějaké to zamilování je jako pohlazení na duši. Musím říct, že ta místa masturbace a onanie mě spíše rušila a v druhé polovině jsem vždy čekala na nějaké vyrušení, když šlo do tuhého. Samotný sex a příběh byly celkem dobré, chemie za mne fungovala dobře, samozřejmě on je krásný a ona je nádherná, oba jsou naprosto perfektní a mají úžasné charaktery bez chybičky :-D. Dávám 4*, něco mi přišlo už moc - jako vnouče a syn ve stejném věku, ale i to se stává.
Na plovárnu, proložení nebo vypnutí hlavy - super kniha.
Z tohoto žánru mám nejraději Papírovou princeznu a Rudou galerii, což je trochu těžší kalibr, řekla bych. Rozhodně nic pro suchary..
Opravdu dobrá detektivka, propracovaná, dává hlavu a patu, neklouže jen po povrchu, popisy míst super, nepřemrštěné - tak akorát.
Celá kniha na 1 s * a ještě podtrženou! Určitě pořídím něco dalšího od paní Klevisové. Mimochodem, když jsem na knížce viděla "královna české krimi", říkala jsem si, to jsou stále nějaké tituly a kde nic tu nic.., zde ale titul sedí. Detektivka se prostě povedla, ZDE jednoznačně za 5*.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: