Poslední hřebík přehled
Fabian Risk série
Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem! Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení. Jeho bývalá podřízená Dunja Hougaardová shromažďuje v utajení důkazy o Sleiznerových zločinech. Nález mrtvol vysoce postaveného muže dánské rozvědky a neznámé ženy na dně jezera nedaleko Kodaně konečně umožní Dunje a jejímu týmu nastražit na Sleiznera past. A pak v Helsingborgu na opačné straně průlivu obdrží švédský detektiv Fabian Risk zprávu, která změní naprosto vše…... celý text
Originální název: Den sista spiken, 2021
Co říkají o knize uživatelé?
Závěrečný díl série s Fabianem Riskem přináší napínavé a dramatické rozuzlení. Čtenáři chválí autorovu schopnost udržet napětí a propracované postavy. I když někteří vyjadřují touhu po dalším pokračování, většina je spokojena s tímto zakončením. Kniha je plná zvratů a emocí, které čtenáře vtáhnou do děje až do poslední stránky. Závěr je smířlivý, ale zároveň zanechává otázky, které by mohly být zodpovězeny v budoucnu. Více v komentářích.
Komu by se kniha Poslední hřebík mohla líbit?
- Fanoušci severských thrillerů
- Čtenáři hledající napínavé příběhy
- Milovníci propracovaných postav
- Ti, kdo ocení dramatické konce
- Čtenáři toužící po emocionálních zážitcích
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední hřebík. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 116 komentářůSouvisející novinky - Poslední hřebík (5)
Nejprodávanější knihy minulého týdne (41.)
19.10.2022
Nejprodávanější knihy (40. týden)
12.10.2022
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Poslední hřebík v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 12x |
| v Přečtených | 663x |
| ve Čtenářské výzvě | 61x |
| v Doporučených | 30x |
| v Mé knihovně | 295x |
| v Chystám se číst | 220x |
| v Chci si koupit | 76x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy vydírání švédská literatura policie severské krimi mrtví švédské detektivky kriminální thrilleryStefan Ahnhem také napsal(a)
| 2017 | Oběť bez tváře |
| 2018 | Devátý hrob |
| 2019 | Osmnáct pod nulou |
| 2019 | Motiv X |
| 2020 | X způsobů smrti |

94 %
78 %

Musím říct, že mě tato série baví méně a méně. Fabian už mi vyloženě leze na nervy, je takový prototyp neschopného policisty i otce.