pavla9879 pavla9879 komentáře u knih

☰ menu

Recept na lásku Recept na lásku Jarrett Melendez

Je to tak strašně slaďounký a miloučký komiks, nejde ho nemiloval.

02.08.2023 5 z 5


Tajemství černé dámy Tajemství černé dámy Kateřina Loučková

Čtení téhle knížky jsem si NESKUTEČNĚ užila. Od první stránky mě vtáhla do děje a nepustila, dokud jsem nedočetla. Má skvěle napsané postavy, které vám okamžitě ukradnou srdce a spolu s nimi kromě odhalování tajemství řešíte i dilema nejen stavovských rozdílů. I když jsem většinu knihy tušila, jak skončí, na napínavosti jí to neubralo vůbec nic. Určitě se k ní brzy vrátím, abych si ji přečetla znovu, protože za to rozhodně stojí.

01.03.2023 5 z 5


Harry Potter a Fénixův řád (ilustrované vydání) Harry Potter a Fénixův řád (ilustrované vydání) J. K. Rowling (p)

Z tohohle dílu sem vážně zklamaná a říkám to opravdu nerada. Jim Kay jako vždy nezklamal, ale Niel Packer, to je úplně jiné kafe. Nemusím ani hledat podpis, abych na první pohled viděla, který z nich je autorem dané ilustrace. Každá stránka od Jima Kaye je propracovaná do nejmenšího detailů, hned na vás z nich dýchne kouzlo světa Harryho Pottera, ale ilustrace Niela Packera sou... nudné, nebarevné, absolutně bez jiskry a magie... Opravdu mám obavy z toho, jak bude vypadat šestý díl...

25.12.2022 2 z 5


Holka mimo rytmus Holka mimo rytmus Becky Albertalli

Hrozně se mi líbily části, kde byl Simon a Bram, zbytek byl o dost slabší, ale pořád zajímavý. Prostě bych asi měla větší radost, kdyby to bylo pokračování jejich příběhu než příběh někoho jiného.

08.08.2022 4 z 5


Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

Čtení mě opravdu neskutečně bavilo. Byl to přesně můj šálek sarkasmu. Ovšem konec byl dost uspěchaný a náhle utnutý, za což musím odečíst jednu hvězdičku, bohužel.

06.08.2022 4 z 5


Nick a Charlie Nick a Charlie Alice Oseman

Na tak útlou knížečku poměrně slušné drama. Tak nějak každý tuší, jak to dopadne, protože jsou to prostě Nick a Charlie, ale pořád je tu to vtíravé co kdyby... Fakt sem několik kapitol nervy ani nedýchala.

05.08.2022 5 z 5


Letos v zimě Letos v zimě Alice Oseman

Komiks se mi líbil o něco víc, ale i psaná novela s ilustracemi má něco do sebe. Opět to bylo na milé a něžné vlně, tak jako všechny ostatní knihy série. Moc jsem si čtení užila.

03.08.2022 5 z 5


Srdcerváči. Kniha 4 Srdcerváči. Kniha 4 Alice Oseman

Já tuhle sérii tak miluju!!! Nemůžu se dočkat, až vyjde poslední díl, ale zároveň nechci, aby vyšel, protože nechci, aby tahle série někdy skončila. Chtěla bych, aby měla milion dílů... nebo dva.

03.08.2022 5 z 5


Srdcerváči. Kniha 3 Srdcerváči. Kniha 3 Alice Oseman

Opět naprosto dokonalé čtení. Miluju Nicka a Charlieho tak strašně moc. Těším se na příští rok, kdy snad vyjde druhá série seriálu, abych si všechny ty úžasné momenty z téhle knížky mohla užít i s těmi filmovými.

03.08.2022 5 z 5


Srdcerváči. Kniha 2 Srdcerváči. Kniha 2 Alice Oseman

Po prvním díle jsem se hned musela vrhnout na druhý, nešlo to jinak. Od první do poslední stránky jsem se nemohla odtrhnout. Absolutně jsem téhle sérii propadla. Hned po dočtení jsem si pustila seriál a propadla i jemu. Málokdy se mi líbí filmy a seriály podle knih, vždy mám výhrady a vždy tvrdím, že knihy jsou lepší, ALE v tohle případně je obojí stejně úžasný.

03.08.2022 5 z 5


Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Hned od první stránky jsem se do Nicka a Charlieho bláznivě zamilovala. Ještě nikdy jsem nečetla nic tak strašně moc milého, něžného a naprosto úžasného.

03.08.2022 5 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Strašně dlouho jsem s touhle sérií otálela, proto musím říct, že to čekání se vyplatilo, opravdu hodně moc. Od první stránky mě příběh vtáhl a nepustil. Hltala jsem s láskou každé slovo a se zatajeným dechem čekala, jak to vlastně celé dopadne. Přišlo mi, že knihy jsou dost obsáhlé na to, aby ukojily mou touhu strávit v Prythianu co nejvíce času, ale opak je pravdou, chci víc, potřebuju víc, snesla bych klidně pět, deset, patnáct dalších dílů :D
Knihy jsou úžasně napsané, S.J.Maas to opravdu umí, a já věřím, že si celou sérii velice brzy přečtu znovu, protože se mi už teď přímo pekelně stýská.

24.01.2020 5 z 5


Vzhůru za slávou Vzhůru za slávou Soman Chainani

Po přečtení jsem tak trochu měla pocit, že se během těch 450 stran vlastně vůbec nic nestalo. Snad kromě "napínavého" konce, který jsem čekala asi tak od druhé kapitoly. Nejvíc překvapivá byla smrt některých postav, protože na to nejsme u téhle pohádky zvyklí. Mám celou sérii opravdu ráda, takže dalšímu dílu dám ještě šanci, ale vážně doufám, že bude lepší než tenhle.

27.11.2019 3 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Konec byl, dle mého názoru, dost uspěchaný, přesto se mi příběh velice líbil a těším se, jak bude pokračovat.

27.11.2019 5 z 5


Palác lží Palác lží Erin Watt

Hmmmm, Reed Royal. Kdo by se do něj okamžitě nezamiloval? Strávila jsem s ním velice příjemný (žhavý) víkend v posteli... a určitě nebyl poslední. Během chvíle si mě dokázal získat tak, jako málokterý knižní hrdina. A Ella? Jak já jí závidím :D
Hned od první stránky mi bylo jasné, že tahle série se zařadí mezi moje úplně nejoblíbenější knížky, a s každou další kapitolou jsem se v tom utvrzovala. Jak je psáno na obálce, "Tihle Royalové vás zničí", ale tak nějak hezky ;)

09.07.2019 5 z 5


Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

Trochu mi od samého začátku dělalo problém uvěřit, jestli je Beth normální :D Jako, poprvé vidím nějakého neznámého, nebezpečného chlapa, tak ho okamžitě pustím k sobě domů i do kalhotek? Vážně? :D
Na to, jaké má kniha hodnocení, jsem čekala víc, daleko víc. Na druhou stranu se tím jen potvrdila moje nechuť ke knihám s upíří tématikou, takže zbytek série rozhodně dočítat nebudu.

09.07.2019 2 z 5


Pouto Pouto Anna Todd

Mrzí mě poměrně dost uspěchaný konec, jinak se mi celá série moc líbila. I když musím přiznat, že mi v tohle díle Tessa lezla vážně na nervy :D

08.07.2019 3 z 5


Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

Napínavá, velice čtivě napsaná kniha, která mi od první stránky učarovala.

17.12.2018 5 z 5


Všechno, úplně všechno Všechno, úplně všechno Nicola Yoon

Nedokázala jsem se odtrhnout. Od začátku do konce jsem hltala každé slovo a vroucně si přála, aby stránky neubívaly tak rychle. Naprosto skvěle napsaný příběh s dost zajímavým koncem.

06.11.2018 5 z 5


PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Naprosto bezmezně miluju film, takže pro mne bylo docela zklamáním, že krom jmen a faktu, že Garry před smrtí napsal pár dopisů, nemá kniha a film vůbec nic společného.

05.11.2018 3 z 5