Milenec z temnot

Milenec z temnot https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34605/bmid_milenec-z-temnot-FFL-34605.jpg 4 1228 178

Bratrstvo černé dýky série

< 1. díl >

Úvodní román slavného cyklu představuje tajné bratrstvo šesti upírských bojovníků, ochránců svého rodu. Ti ve skrytu noci vedou nekonečnou a neúprosnou válku se svými odvěkými nepřáteli o svá území v Caldwellu. Nejkrvežíznivějším z nich je vůdce bratrstva, Wrath, který touží odplatit dávnou vraždu svých rodičů. Avšak když jeden z jeho nejstatečnějších bojovníků padne a zanechá po sobě nevlastní dceru, musí za ni Wrath převzít zodpovědnost. Zavede ji do světa neživých, o němž dosud neměla tušení, do světa smyslnosti, o níž se ji nesnilo ani v nejdivočejších snech. Dvoumetrová Wrathova postava zahalená v kůži ztělesňuje čirý děs. Dlouhé černé vlasy spadající doprostřed čela, oči, jež nikdy nikdo nespatřil, ukryté pod tmavými brýlemi. Ramena dvakrát širší, než má většina mužů.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Dark Lover , 2005


více info...

Jita160
Jita160
07.02.2024 5 z 5

Má knižní kamarádka mě upozornila na tuto upíří sérii ,kterou jsem naprosto nepolíbená.
Obávala jsem se aby to nebyl nějaký hrabě Dracula po 1001. No ....a nebyl:-D.
Jsou to naprosto odlišní upíří než ,které znáte jsou to nadupaní zabijáci, kteří zachraňují svůj rod před bezduchými.
Skvěle byli zaháčkování i smrtelníci....Beth , která potřebovala upíra nejen k přežití tak i polda Butch ,který až s upíry našel smysl života.
Takže za mě rozhodně 1A... super začátek upířího seriálu,který si nenechám ujíd.

Njangu
Njangu
23.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Nevím co k tomu říct.
Všichni o téhle sérii básní a já jsem se jí vcelku úspěšně vyhýbala. Možná číst to před X lety, považovala bych to taky za pecku.
Když pominu, že upíry moc nemusím, tak se tam téměř nic nedělo. Jedna proměna, jedna rvačka a jinak spousta nezáživné omáčky.
Nevím jestli dám šanci ještě jednomu dílů. Ale možná radši zkusím nějakou tu novější sérii.


Sitting-Bull
Sitting-Bull
26.08.2023 2 z 5

Kniha, kterou jsem dlouho měla od kohosi doporučenou a jsem čtení odkládala. Asi jsem tušila proč... Otevřela jsem knihu jako oddechovku, od které nic neočekávám a něco takového se mi vlastně i dostalo. Nebýt zbytečně popisných explicitních scén, tak bych napsala, že kniha nenadchne, ale ani neurazí, takhle váhám, zda autorka opravdu nemohla nechat něco na fantazii čtenářů. Další díl série, ani nic dalšího, od autorky již otevírat nebudu.

miruska1
miruska1
28.04.2023 5 z 5

Líbilo se mi to. Som zvědavá na další díl......

Lussy239
Lussy239
13.04.2023 4 z 5

Měla jsem velká očekávání, díky hodnocení této knihy (série) od známých i z recenzí. I díky tomu, že knihy mám doma už opravdu dlouho.
Kniha se mi líbila, ač jsem měla trochu problém se někdy orientovat v tom, co se zrovna děje. Úplně mi asi nesedlo přecházení z jednoho tématu do jiného - možná to bylo jen "stylem" jak je kniha natisknuta (ne příliš viditelně oddělené odstavce mezi přechody z jednoho děje do jiného).
Dějově se ale jedná o super oddechovku o upírech, kteří jsou tady pojmutí zase trochu jinak, než známe, což je vítaná změna.

Verunka4444
Verunka4444
10.03.2023 5 z 5

Byl to krok do neznáma,J.R.Ward jsem neznala a ono to dopadlo naprosto fantasticky!!!
Wrath je miláček...já vím,je to drsný a zádumčivý upír,ale i tak je to prostě miláček
Do oka mi ihned padl Rhage a Vishous,takže další knihy jsem si nenechala ujít :)

Anetka021
Anetka021
28.09.2022 5 z 5

Neví někdo kde se dají tyto knihy sehnat?

Schary
Schary
05.09.2022 3 z 5

Oddechovka o upírech

zp87
zp87
17.08.2022 5 z 5

Po deseti letech jsem dostala chuť si některé scény přečíst znovu, jen tak si prolistovat knížku a úryvky přečíst... Ani nevím, co mě to napadlo... A skončilo to tak, že jsem ji znovu celou přečetla. A že to není tenká knížka. A chystám se i na další díly. Tito upíří bratři jsou zkrátka moje srdcovka.
Jen teda pasáže s Bezduchými docela přeskakuju... Ony nejsou až tak moc podstatné, a nejsou ani moc záživné. Tady se mohla autorka trochu víc krotit. Upřímně - čtu to kvůli těm sexy majetnickým, ochranářským, testosteronem nabitým upírům. A myslím si, že nejsem sama.
Škoda, že se kniha podruhé čtená nedá považovat za ' knihu mého dětství' ... To by asi fakt neprošlo.

lucakuca
lucakuca
20.06.2022 3 z 5

Kdysi to byla pecka...
Auta jsou rychlejší, mlíko trvanlivější, cigarety zdravější...
Zlatá dobrá čtenářská cesta.

Ewe291
Ewe291
20.06.2022 4 z 5

Citala som davnejsie a kedze sa vraciam k serii tak mi neda aby som nedala aj recenziu. Prva cast sa mi ani uz neviem preco moc nepacila. Je pravda ze som citala davnejsie ale toto mi vyskocilo ako prve ostatne diely su lepsie, tu mi nesadla hrdinka tak asi kvoli tomu

mia.com
mia.com
05.06.2022 3 z 5

Hledala jsem neco erotickeho se zajimavym pribehem a naslo mi to tuhle serii, tak jsem zkusila prvni dil a nelituji. Zase trochu jiny pohled na svet upiru, trochu erotiky, trochu fantasy, trochu akce, trochu napeti a mame celkem zajimavou cervenou knihovnu.

Po delsim premysleni jsem si ale rekla, ze se mi vlastne nechce vracet k teto serii. Jine knihy me od autorky zaujaly vice a tohle me uz voastne nelaka.

Tamten
Tamten
17.04.2022 3 z 5

Příliš sladké, bezproblémové a přímočaré. Ale styl je poměrně čtivý, takže kdo hledá přímočaré sladké a bezproblémové fantasy románky, tak je to pro něj.

KnihomolkaKatka
KnihomolkaKatka
14.04.2022 5 z 5

Hodně dobrá dobrodružná romanticko-erotická upíří jízda. Super čtení a ten závěr?! Těším se na další díl. Při čtení o panu X jsem měla sklony k tomu, abych ho chtěla zavraždit nebo mu hodně ublížit. Miluju tu sérii a vážně se těším na dvojku :)

denikknihovnice
denikknihovnice
04.04.2022 3 z 5

Upřímně, po přečtení prvního dílu slavné série Bratrstvo černé dýky, nechápu ten všeobecný povyk. Ano, byla to milá romantická oddychovka se zajímavou zápletkou a poutavými postavami, to je ale bohužel všechno. V příběhu se často přeskakovalo a to v nejnevhodnějších situacích, spousta dějových linek by chtěla dotáhnout aby v tom nebyl zmatek a ta erotika by tedy taky mohla být o dost lepší, zároveň mi vše přišlo strašně prvoplánové a předvídatelné, doplněné spoustou zbytečných informací. Ve výsledku jsem tedy na nějakém průměru, který byl bohužel horší než knihy Lary Adrian a sérii od Cresley Cole nesahá ani po kotníky.

DUNIKO
DUNIKO
30.03.2022 5 z 5

Skvělé čtení o partičce upírů,musím ale říct že mi bylo řečeno chvílemi i trochu špatně ale moc se těším i na další díly.

LilluLong
LilluLong
23.03.2022 4 z 5

Nakoľko len nedávno som sa odhodlala začínať do fantázi žánru, uz mam k porovnaniu prečítaných par kníh od viacerych autorov, a Moja Prva kniha od autorky Ward ma vedela zaujať štýlom i príbehom,tesim sa na pokračovanie . Za mna 4*

scarletblue
scarletblue
10.01.2022 4 z 5

Kniha se mi líbila, byla to správná oddechovka plná napětí. Obzvlášť první polovina mě bavila. Možná mohl být příběh trochu propracovanější. Části s panem X mě vůbec nebavily a většinou jsem je přeskakovala. Ale jinak nemůžu nic vytknout. Stojí za to si přečíst.

MichaelaSess
MichaelaSess
07.12.2021 4 z 5

No je to prostě porno ...ale dobré, rychle se to čte.

Evaho73
Evaho73
22.10.2021 2 z 5

Upírov vnímame ako nebezpečné
tajomné bytosti, a  tým sú asi atraktívne i pre autorov kníh. Priznám sa, že mňa upíri nefacinujú, ale chcela som si prečítať nejakú upírsku story a zistiť, či jej prídem na chuť.
Možno som si zvolila nie práve najvhodnejšiu knihu s touto tematikou alebo chémia medzi mnou a upírmi dostatočne neučinkovala, ale skrátka ďalšie časti už čítať nebudem.
Nesadla mi charakteristika postáv, ktoré boli ťažkopádne a naivne. Paranormálne scény boli málo popísané a tým sa tajomná príchuť v príbehu vytratila v krátkom časovom  rozmedzí, v ktorom sa zápletka odohrávala.

Štítky knihy

upíři láska erotika rodina horory bojovníci

Autorovy další knížky

J. R. Ward (p)
americká, 1969
2010  86%Milenec z temnot
2010  91%Probuzený milenec
2014  89%Král
2010  90%Milenec z věčnosti
2013  90%Vytoužený milenec

Kniha Milenec z temnot je v

Právě čtených10x
Přečtených1 940x
Čtenářské výzvě68x
Doporučených144x
Knihotéce508x
Chystám se číst364x
Chci si koupit80x
dalších seznamech8x