luccys194 luccys194 komentáře u knih

☰ menu

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Moje prvotina od Roberta Bryndzy a musím říct, že nezklamala. Předvídatelné to bylo i nebylo, člověk si stále nebyl do posledních stran knihy jistý a nutilo ho to číst dál. Velmi čtivý příběh plný zvratů, doporučuji a rovnou se s chutí vrhám na další díly!

09.04.2024 5 z 5


A co bylo dál A co bylo dál T. L. Swan

Zakončení skvělé série o bratrech Milesových. Přikláním se ke straně čtenářek, kde mi kniha přišla zbytečná a dalo by se bez ní i obejít. Pokud jste předchozí knihy četly už před nějakou dobou, tak už si ty příběhy bratrů nebudete tolik pamatovat, jako např. poslední díl.

04.03.2024 2 z 5


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Knížky od Colleen miluju už dlouhodobě, ale jak už píší tady někteří, takovej zásah na city to nebyl. Příběhy Beyi a Samsona byly krásné a plná tajemství, ale něco tomu stále chybělo, aby kapička ukápla, tak jako vždy. Každopádně dávám hodnocení tak 3/5.

"Strávila jsem tolik času snahou to necítít, až jsme se začala bát, že už se mi to doopravdy povedlo. Jenže ty city nikam nezmizely. Zůstaly ve mně. Jen jsem je donutila usnout, aby mě jejich přítomnost tolik nezraňovala."

23.08.2023 3 z 5


Struny lásky Struny lásky Samantha Young

K této autorce jsem se vrátila po letech a nemůžu si ji opět vynachválit. Krásný romantický příběh Skylar a Killiana, plný emocí, snů a minulosti. Kniha Vás vtáhne rychle do svých spárů a nenechá Vás jen tak odejít... doporučuji.

"Láska neznamená rozervat někoho tak, aby klesl na tvoji úroveň. Láska je vidět v tom člověku, kterého miluješ. Tu nejlepší možnou verzi osoby, kterou může být."

07.03.2023 5 z 5


Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

Třetí díl ze série bratrů Milesových. Příběh Elliota a Kate, který příjemně překvapil...
Líbí se mi jak autorka Vás vtrhne do příběhu mimo velké erotiky se najdou i hlubší myšlenky a plot twisty, který by člověka jen tak nenapadly! T. L. Swan patří mezi mé oblíbené autorky a nemůžu se dočkat dalších knih!

29.09.2022 5 z 5


Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

"Slunce se dost podobá nenávisti - je krásné, smrtící a zároveň zásadní pro naše přežití. Může vás oslepit, ale taky vás udržuje naživu. Nenávist nás motivuje mnohem víc než láska. Láska je klidná a spokojená. A spokojení lidé se nevyvíjejí. Prostě... jsou. Ale my, lidé plní nenávisti, to je něco úplně jiného. Jsme hladoví a zoufalí."

Miluju sérii Hříšníků a začátek nové generace (série) nezklamal. Příběh Penna a Darii je krásný, ale i dost hlubokomlsný. Každý si v něm určitě najde to svoje.
Moc se mi líbí, jak autorka každou knihu napíše tak, že Vás absolutně vcucne do děje, nepustí a vy jako byste najednou žili druhý život. 9/10.

21.08.2022 4 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Upřímně, asi mi bude chvíli trvat než tuhle knížku rozdýchám, protože v ní vidím až moc věcí, které se mi sami stali, či se dotkli. Colleen dokáže napsat krásný, dojemný příběh, který Vás chytí za srdce, že se nedokážete od něj jen tak odpoutat.

"Láska není vždycky hezká věc. Někdy strávíte všechen svůj čas nadějí, že se něco změní. Že to bude lepší. A než se vzpamatujete, jste zase na startovní čáře, a někde cestou jste ztratila srdce."

"Myslím, že když muž jednou pozná odvrácenou tvář lásky, už ji nikdy nechce spatřit znova."

25.04.2022 5 z 5


Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Nemám slov. Příběh mě pohltil natolik, že nedokážu emoce nijak vyjádřit.
Moc krásný, ale i smutný příběh dvou lidí, kteří ztratili svůj život, identitu a svobodu...

12.01.2022 5 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Tak tohle byla bomba! Jak první, tak i druhý díl! Myslim, že mám novou oblíbenou autorku...
Bratři Milesovi jsou prostě bomba. Jameson byl fajn, ale Tristan mi prostě přirostl nějakým způsobem víc k srdci. Moc se těším na další díly!

"Láska je hloupá. Láska je slepá. Láska je mrcha zku*vená."

03.09.2021 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Budu se opakovat jako někteří přispěvatelé tady, ale... nemám slov. Krásný příběh plný zvratů... emocionální, jak na horské dráze.
Upřímně, knihy od Colleen jsem četla naposled někdy před 6 lety a za tu dobu jsem se jim (ani nevím z jakého důvodu) vyhýbala. Asi možná, že jsem čekala klasický pubertální čtení pro teenagery. Opak je pravdou.
Pokud chcete příběh, který Vás chytne za srdce, chcete si zamilovat hlavní postavy a chcete ho hltat od začátku do konce, tak sáhněte po této knize. Určitě neprohloupíte. 5/5.

"Možná že láska vždycky neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí, tak jako někteří lidé ve vašem životě."

23.08.2021 5 z 5


Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Nemám slov. Od začátku do konce Vás kniha pohltí a nepustí. Člověk by si řekl, že děj bude stejné klišé jako v ostatních knihách, ale opak je pravdou.
Miles je nemilosrdný a Emily žena, která si jde pevně za svým i přes mrtvoly. Děj je plný zvratů, žhavých scén, divokého sexu... prostě všechno, co nesmí opravdovému erotickému románu chybět!

Za mě jedna z nejlepších knih poslední doby/roku... a to jich mám načteno dost. Přečteno za jeden den! :D Rozhodně doporučuji!

10.08.2021 5 z 5


Království hříchu Království hříchu Meghan March

To byla naprostá bomba! Nemám slov! Krásný příběh, pěkný vývoj samotných postav. Skvělá oddechovka, rozhodně doporučuji.

02.08.2021 4 z 5


Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Tenhle díl mě bavil podstatně víc než ten předchozí, konečně se tam začalo něco zajímavého dít. Nenechá člověka se odtrhnout... uvidíme, co ukáže poslední díl.

30.07.2021 4 z 5


Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Od této knihy jsem čekala asi víc... miluju knihy tohoto žánru, jen jsem se nemohla pořád začíst. Nakonec v půli se to zlomilo a kniha mě chytla.
Erotické scény jsou pěkně žhavé. Co si budeme, každá z nás by takového Mounta brala všema deseti... až na pár výjimek.
A konec Vás donutí sakra pokračovat ve čtení dalších dílů! :D

26.07.2021 3 z 5


Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Upřímně? Je mi hrozně líto, že jsem knihu dočetla, ale na druhou jsem strašně ráda. Klasický příběh mezi šéfem a "studentkou",
který všichni moc známe, ale i tak krásný a moc hezky napsaný. Autorku Whitney G. a její knihy naprosto miluju a tato není rozhodně výjimkou!
Pokud Vám nevadí lehko čtivé čuňačinky, tak nesáhnete s touto knihou vedle.

"Každý člověk, jehož jsem kdysi považoval za přítele, je teď nepřítel a slovo "důvěra" mi vyrvali ze slovníku."

18.05.2021 5 z 5


Manželky Manželky Tarryn Fisher

Nečekala jsem od knihy moc. Nejdřív jsem se nedokázala do knihy začíst... pak se to prolomilo a už to šlo jak na horský dráze. Tedaa, fuha, nemůžu. Autorka Vás dokáže tolik obalamutit, že pomalu přemýšlíte jak to tedy vlastně je... a ono to ve finále je úplně jinak. Můj první thriller a myslím, že jsem nesáhla špatně. Doporučuju!

"jak slabí my lidé jsme - duše, pokryté měkkým masem a vyztužené křehkými kostmi; stačí jeden přešlap a jsme rázem docela jiní."

27.04.2021 3 z 5


Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

Neurazí a ani nepřekvapí. Taková klasická oddechovka se stejným tématem jako je skoro u všech romanťáren, které jsou inspirovány Padesáti odstíny - ona nezkušená panna, on miliardář, co jí chce za každou cenu... až na to, že se nevyžívá v BDSM.

10.03.2021 3 z 5


S pozdravem Carter S pozdravem Carter Whitney G. (p)

Já tu Whitney G. naprosto miluju! Ta ženská to prostě umí! Krásná kniha, příběh zaujal hned od začátku... takový vztah Cartera s Arizonou prostě chcete zažít!
Knihu jsem zhltla za půl dne, ani jsem nemrkla :D Doporučuju!

"Někteří lidé vstoupí do vašeho života z určitého důvodu, někteří na krátké období, jiní na celý život."

27.02.2021 5 z 5


Zloděj Zloděj Tarryn Fisher

Já... nemám slov. Krásné zakončení celé trilogie. Poslední díl vám dá všechny skládačky dohromady a je to jedině dobře. Chorobná posedlost nebo nezkrotná láska? Toť otázka...


"Kolikrát si můžete nechat zlomit srdce, dokud už nejde slepit zpátky? Kolikrát už jsem si přál, abych nežil? Jak je možné, že může být jediná lidská bytost takovou prasklinou v mojí existenci? Osciluju mezi otupělostí a sžíravou bolestí."

26.02.2021 5 z 5


Past lží Past lží Tarryn Fisher

Jelikož je Leah dost povrchní, sobecká a sebestředná mrcha, tak se mi začátek knihy těžce četl, ale pak už si na její způsob uvažování člověk i zvykl. Ke konci mi ji bylo i líto, ale Caleb taky není žádný svatoušek. Každopádně autorka umí napsat pěknou emocionální dráhu... jsem velmi zvědavá na poslední díl.

21.02.2021 4 z 5