A co bylo dál

A co bylo dál https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530443/bmid_a-co-bylo-dal-65a9689663467.jpg 4 214 56

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem u Jamesona pravidlem, nic se neobejde bez humorných a přehnaně dramatických výlevů. Tristan se chystá na převzetí Claiřina podniku, snaží se ze svých adoptivních synů vychovat schopné mladé muže, s Claire očekávají první dítě a do toho všeho připravují svatbu, která bude tak velkolepá, jak se jen na Milesovi sluší. Doufejme, že vše proběhne hladce pokud někdo ohlídá Pochcánka. Elliot a Kate měli za to, že už všechny překážky ve vztahu překonali. Od Elliotových pochyb o pravé lásce po Kateinu sestru podvodnici, ti dva si už vytrpěli dost. Osud jim však připravil ještě jednu velkou zkoušku, ale zdá se, že řešení je blíž, než by se zdálo. Sledovat zpovzdálí Christophera, jak se snaží sžít s venkovem, je Haydenina nejoblíbenější volnočasová aktivita. Spolu s Eddiem se smějí Chrisovým pokusům navázat kontakt se sousedy, ulovit vlka, který údajně terorizuje okolí, ale nikdo ho neviděl, či pořídit nejplodnější býky, které trh nabízí. Eddie však pomalu dospívá a jeho budoucnost leží právě v rukou jeho adoptivních rodičů.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Miles Ever After , 2023


více info...

Přidat komentář

Laf
21.04.2024 5 z 5

Nevěděla jsem, co tady od toho čekat, ale naštěstí jsem byla mile překvapena. Opět mne to bavilo. Je to psané pořád stejným stylem, takže mne to hned vtáhlo a vůbec nenudilo. Sice jsem si říkala, že je škoda, že tyhle epilogy nebyli v jednotlivých knihách, ale ty knihy jsou sami o sobě už takhle bichle, a díky těmto epilogům by počet stran ještě narost, že by to spíše odrazovalo se do knih pustit. Ale na druhou stranu je to fajn nápad mít epilogy v jedné knize. Je to taková tečka celé oblíbené série, kdy ještě naposledy je možné se se všemi hlavními postavami znovu setkat. Moc se mi to líbilo, i samotné jednotlivé epilogy. Rozhodně povinnost si to přečíst, pokud se vám líbili i předchozí díly :)

Papimami
17.04.2024 3 z 5

Epilogy mi přišli nudné. A všichni žili šťastně až do smrti a měli dětí jako smetí. K jejich způsobu života bych uvítala něco víc, něco nekonvenčního.


sd1992
11.04.2024 4 z 5

Díky Gradě za knihu v rámci spolupráce :) za mě moc hezké finále.. nebyly to jen přeslazené epilogy, ale drží si to kvalitu předchozích dílů :) takže dávám 4,5* a k sérii se určitě vrátím :)

krevetka79
10.04.2024 5 z 5

Nádherné ukončení velmi povedené série...
Zasmála jsem se, uronila slzu a užila si posledních pár chvil se snovými bratry Milesovými... Bude se mi po nich stýskat:-)

havrmoni
08.04.2024 5 z 5

Nádherné zakončení série. Já miljju tyhle epilogy. Tady se mi líbí, že s těch Milesových chlapáků neudělala sladký blbečky, což dost autorek dělá. Stále jsou to přisprostlý erotomani :)) co milují svoje ženy a děti.

Pája699
08.04.2024 4 z 5

Já tuhle sérii prostě miluju! A tahle kniha se 4-mi epilogy bratří Milesových, byla taková ta pomyslná třešnička na dortu .-)

Každý z příběhů má svoje kouzlo.. U Elliota a Kate i slzička ukápla....Tristan ale i tak stále u mě vede .-)

A co my víme....třeba se dočkáme i pokrčování....Milesovi, nová generace .-) uvidíme.

Za mě krásné zakončení TOPové série! Další knihy autorky, si určitě nenechám ujít :-)

Lvíček835
07.04.2024

Na píšu to jenom k tomuhle poslednímu dílu protože bych se opakovala tohle byla za mě nejlepší série jakou jsem četla a to že jsem jich přečetla hodně bratři Milesovi si mě vážně získali kéž by bylo hodně takových mužů jako byli oni samozřejmě měly svoje mouchy ale kdo je nikdy neměl a opčas nemá žejo.

astra3
04.04.2024 5 z 5

Bylo to milé rozloučení, ale za mě vede Tristan s Claire.

Blanka29
23.03.2024 3 z 5

Tato kniha byla takový bonbónek s našimi oblíbenými bratry..Musím říct, že první příběh mě bavil asi nejvíce a poslední nejméně...
Ale to už tak bylo i u čtení knih. Jako zakončení série stojí za přečtení....

_Brunetka_
22.03.2024 5 z 5

Dokonalé zakončení série o bratrech Milesových. Každý z epilogů mě zahřál u srdce a opravdu moc jsem si je užila. Všechny bratry jsem si oblíbila a teď se mi s nimi těžko loučí. Opět se jednalo o naprostou smršť emocí, někdy jsem smíchy padala z gauče a za chvilku už jsem sahala po kapesníku na otření slz. Všechny překážky byly nakonec ale úspěšně překonány a každý z nich se dočkal pohádkového konce, který si zaslouží.

ivetdos
14.03.2024 4 z 5

Trochu jsem se bála, jestli nejde o zbytečný pokus ze série ještě něco vytřískat, ale to se naštěstí nepotvrdilo. Bylo to opět skvělé čtení, tak jak to autorka umí. Líbilo se mi, kam se ubíraly životy každého z bratrů. Nejvíc se mi líbila linka Kate a Elliota, přestože samostatná kniha mě tolik nenadchla. Stále u mě v samostatných příbězích vedou Claire a Tristan. Zase si připomeneme osudy všech hrdinů, a i když jsem se bála, že už si některé nebudu pamatovat, všechno mi brzy naskočilo.

Byla to taková jednohubka, ale hezky nám autorka propojila všechny dějové linky. Prostě výborně zakončení série.

knihomolkaJani
11.03.2024 5 z 5

4,5 z 5
Kniha A co bylo dál je nádherné zakončení série. "Stále je to nerozlučná čtveřice, která se chopí každé příležitosti strávit čas společně."
Všichni bratři si zařídili úplně odlišné životy a je krásné vidět ten vývoj.
Ale třeba to není konec? Já ke konci zachytila dost signálů na možnost druhé generace? Bylo by to skvělé, ale uvidíme.
Emily a Jameson vás zavedou do klidného života a můžete si s nimi pár stran zameditovat. Až tedy Jameson přestane bláznit..
"Být schopen ovládat svou mysl je jedna z nejmocnějších dovedností, které člověk může mít."
U Claire a Tristana se od srdce zasmějete a prohloubíte svou lásku ke všem postavám.
Zatímco předtím jsme se velmi smáli mnoha vtipným situacím, u Kate a Elliota nezůstane jediné oko suchým. To je určitě nejdojemnější příbeh.
"Každý měsíc začínáme s optimismem. A každý měsíc končí zklamáním..."
A nakonec Vám Hayden a Christopher povyprávějí o životě na farmě a o tom, jak moc se kvůli lásce mohou změnit vaše životy.
Celou sérii miluju a těším se na další autorčinu knihu.
Já Vám mohu všechny knihy moc doporučit

luccys194
04.03.2024 2 z 5

Zakončení skvělé série o bratrech Milesových. Přikláním se ke straně čtenářek, kde mi kniha přišla zbytečná a dalo by se bez ní i obejít. Pokud jste předchozí knihy četly už před nějakou dobou, tak už si ty příběhy bratrů nebudete tolik pamatovat, jako např. poslední díl.

Leído
01.03.2024 3 z 5

Tahle série byla skvělá. I když představovala klišoidní model o sexy milionářích, bylo to o level výše než většina podobných knih, a to díky čtivosti, humoru a hlavně dobře zpracovaným postavám.

Tato poslední kniha byla ale úplně zbytečná. Já to vnímám trochu jako podvod na čtenářky, které si sérii zamilovaly. Snadno vydělané peníze na knize, která nedá moc práce a stejně si ji většina čtenářek přečte. Na druhou stranu si umím představit, že spoustu dychtivých fanynek právě o nějakou takovou dohru autorku prosilo. Osobně bych chlapcům Milesovým klidně přála i nějakou krizi, kterou by mohli ve vztahu překonat, protože o tom ten život je a někdy právě krize dělají vztahy pevnější.

Ren95
01.03.2024 5 z 5

Poslední tečka za Milešovice klubem. Je mi líto, ze se s touto celou sérií musím rozloučit, byla asi tou nejlepší, jakou jsem zatím četla. Ale bylo milé mít takovou definitivní tečku a přeci jen jistě vědět, ze vše dopadlo dobře.

petulkapeta
29.02.2024 5 z 5

Další osudy bratrů se neobejdou bez potíží nebo usměvných momentů. Taková sladká tečka.

Jita160
27.02.2024 3 z 5

Tato knížka je už jenom taková tečka za všemi bratry Milesovými a jejich osudovými ženami, které jim změnily životy.
Příjemné rozloučení s pohádkovým koncem pro všechny.
Kdybych jí nečetla tak se nic nestalo,ale bylo to fajn.
Přesto tato série patří rozhodně k těm vydařeným.

Fidibus
24.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Výsledně si myslím, že kdybych to nečetla, nic se nestalo. Je to takové navíc a pointa "Na příští generace Milesů" nic moc.
Nejvíc se mi líbil první příběh s welness pobytem, Emily a Jason, který skončil potomkem.
Claire a Tristan jakž takž, vtipy hlavně o klucích, myšlenka adopce, svatba a konečně holka.
Kate a Elliot je spíš o psychologii páru, který má problém počít. Naštěstí rodina...
Hayden a Christopher s Eddiem se usadí na farmě a pořizují, nábytek a hlavně zvěř, pak svatba a mimčo a do toho Eddieho budoucnost.
Oddechovka, ale nic víc.

LucaM.
24.02.2024 3 z 5

Pátý díl mé oblíbené série Milesův klub byl “must have. Ale epilog epilogů? No, není to náhodou trošku zbytečné provětrání našich peněženek?
Ve čtyřech částech věnovaných každá jednomu z bratrů Milesových a jejich ženám se nedozvíme nic převratně nového. Dva nejstarší se množí kosmickou rychlostí, Elliot ten má s Kate opačný problém a Christopher teprve zjišťuje, co je život na farmě vůbec zač.
V oblíbenosti u mě vede i nadále miláček Tristan a všem, kdo četli celou sérii můžu jedině doporučit i tento díl. Je to takové last good bye Milesovic kluků.

Nermal
22.02.2024 5 z 5

Pěkné zakončení celé milesovské série. Komu bylo smutno, mohl se aspoň na chvíli vrátit ke zdařilým příběhům všech bratří. Nestálo moc úsilí do toho zase rychle vklouznout. Není nad to, když člověk ví předem, že tady žádné zklamání při čtení nehrozí. Několikrát jsem se zase pobavil nad potrhlými bratry a trochu zalitoval, že je definitivní konec.
Ale celá série stála za to, považuju ji za jednu z nejzdařilejších, které jsem četl.

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  87%A co bylo dál

Kniha A co bylo dál je v

Právě čtených7x
Přečtených266x
Čtenářské výzvě31x
Doporučených9x
Knihotéce170x
Chystám se číst131x
Chci si koupit35x
dalších seznamech4x