Komentáře knihy A co bylo dál
(SPOILER) Za mě nejsilnější byl příběh Elliota a Kate. Jejich náročná cesta za miminkem a ta obrovská pomoc od bratra a švagrové!!!!
Bylo úžasné se díky těmto epilogům vrátit ke všem bratrům a vidět, jak se jim dařilo dál, kdy řešili radosti i strasti svých životů, i po tom co našli svůj happyend. Některé situace byly k popukání, o což se postarali hlavně Tristanovy synové a Christopher, který si zvykal na svůj nový domov, ale některé byly velmi emotivní, že se mi zaryly do srdce.
Díky téhle knize jsem si připomněla některé své oblíbené scény, a utvrdila se v tom, že tahle série je opravdu mezi mými TOP. Miluji bratry Milesovi a určitě se k nim ještě někdy vrátím. Pokud jste se s nimi ještě neseznámili, tak rozhodně doporučuji je už neodkládat. Najdete tu lásku, spicy scény, humor a mnoho dalšího. Můj menší tip je, abyste to zkusili v audioverzi, která je velice povedená. Věřím, že jsem si to v této podobě užila ještě víc.
(SPOILER) Asi nejzbytečnější doplňková knížka ever. Původní série mě celkem bavila, byly to fajn oddechovky na vypnutí, ovšem tohle bylo jako ten nejpřeslazenější epilog natažený na 6,5 hodin (poslouchala jsem v audiu). Všichni se potřebujou brát, množit jako králíci (vážně, proč pokaždé potřebovali mít aspoň 5 nebo 6 děcek? V dnešní době ženy chtějí i něco jiného od života než jen svatbu a děti.), takže se všechno točilo jen okolo toho. Do toho přidejte asi tak milionkrát "miluju tě" a ze slovního spojení "nahodil ten nejšukéznější pohled" jsem vyloženě protáčela oči. Za mě tohle opravdu ne a nerozumím tomu, kde tato kniha vzala tak vysoké hodnocení.
Nádherný závěr. U Tristanova epiligu jsem se smála nahlas, stejně jako u jeho dílu. I ostatní epilogy byly vtipné, jen byly takové vážnější. Každý řešil nějaké celkem těžké téma, ale způsob pojetí byl dokonalý a autorce vlastní. Asi se pustím do celé série znovu, abych nemusela mít pocit, že to skončilo.
Skvělé ukončení této Božské série. Všechny postavy dostaly prostor v jedné závěrečné knize. Prostě skvělý, nemám co dodat. Miluju, miluju a prostě miluju!!!!
Energie romantické jízdy mě pohltila tak rychle, až jsem se přistihla, jak při čtení nevědomky vrtím nohou, protože vášeň a humor tu fungují jako dokonale sladěné dvojče espresso a smetany. Každá scéna působí tak přirozeně svůdně, že jsem si několikrát musela připomenout, že mám dýchat, jinak bych skončila jak zamilovaná puberťačka na školním dvoře. Dialogy srší jiskrami a neposednou ironií, která dokáže zjemnit i ty nejrozžhavenější momenty, což mému ženskému srdci dělalo mimořádně dobře. Romantické napětí se rozprostírá jako hedvábný šál, který jednou pohladí a podruhé vám s úsměvem pocuchá nervy. Chemie tu pracuje na plné obrátky a nutí člověka věřit, že i po dlouhém dni může existovat svět, kde mají emoce vlastní přirozený rytmus a neptají se na povolení. Celé působí dráždivě, zábavně a neodolatelně lehce, takže jsem se k několika scénám ráda vracela jen pro ten pocit sladkého vzruchu. Po skončení zůstala ve mně příjemná závislost, kterou bych si klidně dopřála znovu.
Horská dráha emocí v jedné knize.
DÍKY za poslední díl, díky za skvělý epilog a za perfektní zakončení.
Musím se přiznat, že po té době co jsem s Milesovic bratry trávila tolik času jsem na konci uronila několik slz.
Krásné zakončení!
- Konec jedné éry. -
Toto je úctyhodné zakončení všech příběhů Milesovic mužů. Moc se mi to libilo! Příběhy jsou vtipné, dojemné, ukazují rodinu i jako celek.
Škoda, že sourozenců nebylo víc, určitě bych slupla všechno. :-D Co si budem, autorka umí psát a i její dlaší knížky stojí za to. :-)
Tak ako som si užila celú sériu o každom z bratov Milesových, tak som si užila poslednú časť - epilogy... bolo to super. Krásne, vtipné a sem tam aj nejaká tá slza sa objavila... Určite odporúčam prečítať a ja sa ku knihám tiež isto časom vrátim
Poslední díl úžasný… jak to napsat:
Tato kniha krásně uzavírá příběh, který jsem si zamilovala. Sledujeme, co se stalo po všech velkých zvratech a jak se životy postav dál vyvíjejí. Nechybí humor, emoce, ani momenty, kdy jsem měla slzy v očích. Četla jsem to jedním dechem – smála jsem se a dojala zároveň. Na konci mě dojalo, když si bratři spolu povídají:
„Takže co čeká Milesovic bratry dál?“
„Teď budeme sledovat, jak naše děti vyrůstají a zaujímají naše místo.“
„Milesovi nová generace.“
„Konec jedné éry.“
Tahle věta ve mně zanechala silný dojem. Možná jednou vznikne pokračování právě o jejich dětech… kdo ví? Každopádně tahle kniha – a celá série – pro mě bude nezapomenutelná. Doporučuji všem, kdo mají rádi příběhy plné lásky, života a rodinného pouta a erotiky.
Dobře jsem se u Milesova klubu pobavila. Autorčin humor je úžasný, ale více by mi vyhovovalo, kdyby byly epilogy součástí každé knihy.
Změna překladatelky byl znatelný hlavně u příběhu Elliota a Kate a to mi docela vadilo. Z Ella se stal El a z Kathryn se stala Kathrin.
A tak tu máme zakončení všech příběhů Milesovic chlapců. Taková sbírka epilogů. Bylo to super, vtipné jako vždy a jako vždy v určité fázi se slzičkami. Ten Elliotuv epilog mě tedy rozsekal. Ale i tak, nebo možná právě proto, dávám plný počet.
" Snaží se mi strčit ruku pod šaty. Co děláš? Pokouším se mu zabránit v útěku." Ten Jameson je prostě neuvěřitelný.
Knížka se četla hezky, ale už mi vlastně přišla tak trošku zbytečná. Stačilo napsat "rodily a rodily, dokud je menopauza nezachránila".
S menší prodlevou mezi jednotlivými díly, ale vůbec to nevadilo. Završení série, pohled do budoucnosti, fajn.
Krása a dokonalost aspoň na papíře, ale proč ne.
A co bylo dál
T. L. Swan
22/2025
Tak tohle bylo opravdu krásné zakončení série o bratrech Milesových.
Každý z nich dostal svůj happy ending a já vlastně také. Jedno oko nezůstalo suché.
Opravdu mohu tuhle sérii doporučit a rozhodně se k ní někdy vrátím.
Chlapy v knihách se Vám prostě dostanou pod kůži ať chcete nebo ne.
Těším se na autorčiny další knihy.
5/5
Moc hezké zakončení celé série, škoda, že nebyly součástí každé knihy. Lépe by se mi rozpomínalo na děj všech hrdinů. Ale epilogy zbožňuji a Miles klub mi bude chybět.
Příjemné zakončení celé série. První díl jsem sice četla už před lety, takže jsem si musela trochu osvěžit paměť, ale bylo příjemné si přečíst i tohle volné zakončení všech příběhů, které bratři Milesovi spojovali.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
T. L. Swan také napsal(a)
| 2021 | Jednou za život |
| 2021 | Na druhý pokus |
| 2022 | Bez zábran |
| 2023 | Jen mezi námi |
| 2024 | Pan Masters |
Externí recenze
- Recenze - T. L. Swan: A co bylo dál - Sexy jednohubka! / Vendi ZJihu
- A co bylo dál / Spisy jedné knihomolky
- Dokonalý závěr žhavé série o bratrech Milesových. / Knižní toulky s příběhem - Helena

91 %
76 %

(SPOILER) Tak tomu říkám efektivní způsob, jak vytáhnout z lidí peníze...
Všechny tyto epilogy měly být součástí předchozích knih. Tím, že jsem knihy četla s nějakým časovým odstupem od sebe, jsem si už vůbec nepamatovala, co se v předchozích dílech dělo, takže jsem si prakticky užila pouze Chrisův epilog, protože jeho příběh jsem četla jako poslední a tak nějak jsem na něj ještě byla naladěná, ostatní pro mě už bylo vytržené z kontextu.
A jako u ostatních knížek i tady byla zase nějaká ta nepromyšlená kravina, u které jsem protáčela oči. Konkrétně u příběhu Elliota a Kate - 24 cyklů IVF po sobě v průběhu dvou let? To fakt ne...
Celkově nemůžu dát víc než dvě hvězdičky...