Jen mezi námi

Jen mezi námi https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520326/bmid_jen-mezi-nami-fN2-520326.jpg 4 426 92

Jsem bohatý, mocný a schopný získat jakoukoli ženu, na kterou si ukážu. Tak proč se uvnitř cítím tak prázdný? S cílem najít své pravé já si beru dovolenou a mizím ze svého privilegovaného života. Jeden rok putování s batohem na zádech po Evropě: nová identita, žádné kontakty a žádné peníze. To není špatný plán. To jsem si aspoň myslel. Dokud jsem se neocitl tady. V přeplněném pokoji hostelu, plném tělesného zápachu a čpějícího alkoholu. Ani nedokážu popsat tu pekelnou díru, do které jsem se propadl. Uprostřed toho chaosu ale potkávám svou novou spolubydlící Hayden Whitmoreovou. Spí na posteli naproti mně a já otevřeně přiznávám, že na ni zírám častěji, než je zdrávo. Krásná, nevinná a chytrá. Není to můj obvyklý typ, ale mně se zdá dokonalá. S božskou slečnou Hayden mám ale jeden drobný problém. Můj šarm na ni vůbec nepůsobí. Nic na ni nezabírá, a navíc si ze mě udělala nejlepšího kamaráda. No chápete to? Fajn. Přistoupím na její hru. Budu ten nejlepší kamarád, jakého kdy měla, budu ji držet za ruku, budu ji bavit a lísat se k ní v posteli. Ďábelský plán, na který jsem vážně pyšný. Jenže tím jaksi vznikl další problém. Hayden se mi dostává pod kůži a já si uvědomuju, že mi možná přátelství s výhodami nestačí. Jenže co se stane, až zjistí, kdo skutečně jsem?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Do-Over , 2022


více info...

Přidat komentář

Dandulka
24.04.2024 2 z 5

Kniha mě moc nenadchla. Možná je to tím, že začínám od 4. dílu. Asi jsem namlsaná z jiných zdrojů.

Laf
21.04.2024 5 z 5

Skvělá kniha o posledním z bratrů, která se četla úplně sama. Samozřejmě nechyběl i humor, který se táhl po celou dobu příběhu. Moc se mi to líbilo. Vřele doporučuji :)


Petraj365
15.04.2024 5 z 5

Úžasná série. Je tam prostě vše. Mám novou nejoblíbenější spisovatelku.

Sančez
25.03.2024 5 z 5

Má druhá TOP spisovatelka. Dočetla jsem a teď tu sedím plná dojmů a emocí a chce se mi brečet, protože to byl poslední díl. Bylo to dokonalé. Díky T. L. Swan a Baja Dolce nepotřebuji psychiatra nebo psychologa tohle jsou mé úžasné duše, které mne zaručeně vyvedou vždy z temnoty. Děkuji...... úchvatné čtení.
Jediné co mě nabíjí, že tohle si přečtu ještě několikrát.

Rapeh
24.03.2024 4 z 5

Trochu jiná oddechovka. Moc mne bavila a rozuzlení příběhu Ediho mne málem rozbrečelo.

bez_prebalu
20.03.2024 2 z 5

Čtvrtá kniha ze série, není nejlepší, ale je fajn.
Opět pohádka, holka si najde chuďase a on je z něj nakonec princ. Já nějak víc nevím co dodat. Četla se hezky, je to oddechovka, ale není v ní nic, co by mnou rezonovalo, co by ve mně po přečtení zůstalo. Je plytká jako celá série. Jednou za čas proč ne, na uvolnění, trochu vzrušení, na dobrou noc :)
Můj Instagram: bez_prebalu

Jurajovamaka
12.03.2024 5 z 5

Príbeh plný napätia, vášne, lásky, kniha je prudko návyková a čitateľná ako všetky z tejto série.
Až mi je ľúto, že ďalšej časti sa už nedočkáme. 4 bratia, štyri skvelé a napínavé príbehy.
Výborná oddychovka, ktorá má hlavu aj pätu.
Jednoznačne ODPORÚČAM

Anna195
11.03.2024 5 z 5

Dočkala som sa pokračovanie ďalšej časti mojej obľúbenej série. Tak, ako som si zamilovala v druhej časti Tristana, teraz som si zamilovala aj Christophera. Kniha je od samého začiatku po koniec vtipná a obsahuje mnoho momentov, kde nebudete vedieť zadržať smiech. Veľmi som sa bavila, keďže už samotný nápad cestovať s batoh na chrbte v podaní Christophera je viac, než vtipný, ale zároveň pre neho najlepšie rozhodnutieVeď uvidíte, keď sa začítate.

Nečakala som, že ma táto časť bude tak baviť, keďže v predchádzajúcich častiach na mňa Christopher pôsobil dosť nevýrazne. Ale tu som spoznala úplne nového Christophera a tento ma dostal. Bol v dobrom slova zmysle iný, než som si myslela. Veľmi dobrosrdečný, čo dokázal niekoľkokrát, najmä voči Eddiemu, ale bol aj milujúci a jeho humor som si zamilovala.

Zapôsobilo na mňa spojenie dvoch diametrálne odlišných svetov, teda spojenie Christophera a Hyden. Hyden bola jeho úplný protipól. Dievča z farmy, ktorá miluje vidiek. Práve tieto ich protichodné svety sa mi páčili, pretože napriek všetkým rozdielom spolu vytvárali úchvatné duo. Spolu boli nezstaviteľní, plní lásky, humoru a vášne. Teda ich príbeh je veľmi vášnivý a ukazuje skutočnú lásku, bez rozdielov.

Epilóg bol veľmi úsmevný s množstvom citu, jednoducho ma dostal.T. L. Swan je záruka lásky, humoru, vášne a dúfam, že budú preložené aj jej ďalšie série.

pollyn
02.03.2024 3 z 5

Chris nebyl úplně sympaťák, co si budeme povídat. Ale nakonec se pochlapil, jak už to tak bývá :)
Hayden tam svým klidem moc nepasovala a zachránil to Eddie, který ale nedostal moc prostoru.
Obdivuju autorku, že dokázala vymyslet víc než jednu zápletku. Většinou se ve dvou třetinách knihy jeden z nich naštve a čeká se na grandiózní finále. Tady těch zvratů bylo víc a kniha nabyla na objemu :)
Dobré, na vtipný díl s Tristanem to nemá, ale dobrý :)

Ren95
29.02.2024 5 z 5

I tento díl Milesova klubu stál za to! Krásná romanťárna, milý příběh! Jen to cestování mohlo být trosku blíže popsáno a ne pouze tím, ze tam byly vyjmenované jednotlivé země. Ale jedno vím jistě, k celé sérii se rozhodně znovu vrátím!

Verresa
28.02.2024 5 z 5

Skvělá kniha, rozhodně se mi líbí, že je to z obou pohledů a jde vidět jak co kdo vnímá v danou chvíli. Celá série je úžasná a ráda se k ní vrátím.

musivila
22.02.2024 5 z 5

„Ať se ocitne kdekoli, je středem pozornosti. Všichni chtějí být v jeho společnosti, a pak jsem tu já, která touží splynout se zdí. Jsme jako den a noc. Nemůžeme být rozdílnější.“

Tak i osud posledního bratra Milesů je zpečetěn. Bylo to opět skvělé čtení, ze začátku opravdu vtipné ... gorily v mlze, zvracející taxikář, medvídek Binky :-) Pak přišla klidnější část a nakonec emoční smršť. Takže díky Eddiemu dávám 5*. Přesto u mě na prvním místě zůstává Tristan :-*

Leído
22.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Já budu kritizovat. Jako vášnivá cestovatelka jsem se na knížku moc těšila a hodně mě mrzí, že to cestování bylo dost odfláknuté:

- jeli do Portugalska... pak jeli do Německa.. nevíme kam, co tam dělali, co tam viděli, jak tam cestovali? Chodili po horách, po památkách nebo jen po barech? Chápu, že nechtěla autorka knížku natahovat, ale vyjmenovat evropské země, to mi přijde málo na to, abychom se do té atmosféry vcítili,
- neustále se vraceli na víkendy do Barcelony, to jde? Dovedete si někdo představit, že jezdíte každý víkend odsud do Barcelony? Co to stojí peněz a času? Jednou si na to Hayden stěžovala a Chris odpověděl, že to nestojí zas tak moc. Ve skutečnosti stojí doprava nejvíc a lidi, co si z rozpočtu můžou dovolit jen smíšené pokoje, cestují velmi ekonomicky a hlavně systematicky. Takže naprosto nereálné!
- kdyby se autorka věnovala alespoň Barceloně, něco si o ní zjistila, ale ani o tomto městě jsme se nedozvěděli vůbec nic. Nebyla popsána jediná památka, pláž, španělský zvyk, typická povaha, fotbal, jídlo... Proč ujížděla Hayden na margaritě, stejně tak dobře mohla pít sangríu nebo tinto de verano, i taková maličkost by pomohla to Španělsko v knize aspoň trochu cítit,
- v Barceloně se mluví španělsky nebo katalánsky! Nejen, že nezaznělo jediné španělské slovo, ale ani se nikde nezmínila nějaká jazyková bariéra a já pořád přemýšlela, to všichni uměli perfektně španělsky, nebo všichni místní mluvili perfektně anglicky? (haha). Eddy se sice domluvil s turisty v baru v několika jazycích, ale to jsou pořád stejné fráze, takže jak pak dokázal konverzovat o všem bez jediného zaváhání? Jazyková bariéra, a to dokonce i když ten jazyk umíte, je dost podstatná součást cestování a postará se o spoustu zážitků,
- proč byl Eddy negramotný, když byl až do 11 let u pěstounské rodiny a máme povinnou školní docházku? A potom? To ho nehledala policie? Nezajímal se o něj sociální systém? Prostě jen tak přestal pro stát existovat? A když ho pak Hayden začala učit psát a číst, tak ho učila španělsky nebo anglicky?

Autorka si hodně věcí zjednodušila a mě opravdu mrzelo, že tomu tématu, které mě jako námět nadchlo, nevěnovala víc péče. Chtěla jsem za to strhnout celou jednu hvězdičku ... jenže ... ten příběh byl tak boží! A já vím, že na Christophera a Hayden jen tak nezapomenu, jak mi přirostli k srdci.

petulkapeta
09.02.2024 5 z 5

,,Protože taková je podstata lásky. Že upřednostníš jednoho člověka před všemi ostatními. Úplně se mu odevzdáš. Svěříš mu své srdce."
Cestovat s Chrisem byl opravdu zážitek, zvláště na výletní lodi. Hayden divka totalně odlišná, ale s tak čistým srdcem...prostě protiklady se přitahují.

Nuttelka
07.02.2024 5 z 5

Další skvělý díl, další úžasný z bratrů, do kterého jsem se zabouchla už na první stránce :-))) Christopher s Hayden mi hodně přirostli k srdci, užila jsem si jejich cestování i život po cestování.. samozřejmě o "drama" nejsem opět ochuzeni, ale stejně víme, jak to všechno dopadne.. páč láska hory přenáší :-) Tato série je neskutečná!! Velmi čtivá, zábavná, emočně nabitá a vždy perfektní závěry, kdy srdce plesají a přetékají láskou.. Ach jo, škoda, že bratrů není více :-)))

krevetka79
06.02.2024 5 z 5

Tahle série mě neskutečně baví...
Sice jsem očekávala více příběhu z období "baťůžkaření", ale vynahradila mi to síla tohoto příběhu.
Vtip vyvážený těžkým tématem a samozřejmě nechybí erotika.
Nasmála jsem se a poplakala jsem si do sytosti, takže opět mohu jen vřele doporučit.
Už se těším na A co bylo dál.

Ešína
31.01.2024 4 z 5

Zábavné. Opravdu... Příběh byl fajn a Christopher byl vtipný. To jak se nakonec přizpůsobil Haydeninu životu bylo hezké. Mělo to i emotivní stránku a to jsem ráda.
Za mě série Milesův klub vede.

keiko33
28.01.2024 5 z 5

Tak mňa tento príbeh najmladšieho Milesa milo prekvapil. Bolo to úplne iné, ako predchádzajúce časti a preto to nie každému sadlo. Proste tu nieje ďalší bohatý kravaťák z kancelárie, ale bezstarostný Cristo, ktorý sa snaží nájsť sám seba. Christopher je najmladší, zhíčkany a rozmaznaný Miles. Všetko dostal na zlatom tanieri, nikdy mu nič nechýbalo. Žil si na svojom ružovom obláčiku. Až keď ho bratia vysmejú, dôjde mu, že potrebuje nájsť seba, bez pomoci peňazí rodiny. A tak sa vydá na cestu batôžkara. A zrazu uvidí svet z inej perspektívy. Začne si vážiť maličkosti a vidí problémy iných. Hyden je úplne iná, ako ženy ktoré doteraz poznal. Zamiluje sa do neho, nie do jeho pozlátka a peňazí. Autorka pekne vykreslila, ako Christopher postupne dozrieva. Na začiatku bol nevyzrelý "pubertiak", na konci otec rodiny. Eddie mi tiež prirástol k srdcu. Najsmutnejšie na tom je, že takých deti je po svete množstvo. Christopherova reakcia na to, že ho chce Hayden opustiť bola možno prehnaná, no pochopiteľná. Mal na pleciach príliš veľa a nevedel to skĺbiť s Hayden a to ho veľmi bolelo a vybuchol. Keď je človek v strese a unavený, povie veci, ktoré neskôr ľutuje. Takže po Tristanovi, je príbeh Christophera druhý naj. Bol iný ako ostatné, no nemôžu byť všetci bratia rovnaký, nie? Jediné čo mi tu chýbalo bol epilóg. Ale séria má ešte pokračovanie, tak sa to snáď vynahradí.

trancy
27.01.2024 5 z 5

Čtvrtý díl pro mě jednoznačně nejlepší. Nafoukaného krasavce vyvazily zábavné situace

Senza Jenka
26.01.2024 2 z 5

(SPOILER) Začátek mě tak strašně nebavil, že jsem rozečtenou knihu na dlouhou dobu odložila. Zbytek byl téměř čiré utrpení. Mám pocit, že autorka cítila povinnost dopsat příběh i pro čtvrtého bratra, ale vůbec jí to nešlo.
Neříkám, že je to úplně bez myšlenky a nápadu. Několik krásných, dojemných i nesmírně vtipných scén jsem si opravdu užila. Třeba tu scénku na jachtě, nebo tu s "vlkem" v křoví, závěr... Ale zbytek je balast.
Člověk na takovéhle cestě žije zcela mimo realitu a nabalit si při ní někoho je risk, protože návrat může být stejně bolestný a ničivý, jako náraz rychlíkem do skály. Bublina jejich dočasného bytí, která je spojovala, je pryč a svět se mezi tím rozhodně nepřestal točit.
Jeho důvody jsou celkem pochopitelné, ale nechat pravdu na minuty před odjezdem bylo hloupé, sobecké a nebezpečné. Nechce se mi věřit, že by za dvanáct měsíců ani jednou nemluvili o svých profesích, snech a plánech do budoucna. Obzvlášť když jeho (domnělé) zaměstnání naznačovalo, že by bylo snazší, kdyby se on přestěhoval za ní, než naopak.
Dynamika i kvalita příběhu je kolísavá. A celé je to zbytečně dlouhé. Zajímalo by mě, jak si při životním stylu - o víkendu pracuju, přes týden se válím na pláži, jím nezdravě a v noci pařím - udržoval ty svoje často zmiňované břišáky. Občasné sobecké výlevy také příliš nekorespondovaly s celkovým charakterem hlavního hrdiny. Například při jejich poprvé byl dost sobecký a neohleduplný.

Štítky knihy

přátelství láska vztahy spolubydlící

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  87%A co bylo dál

Kniha Jen mezi námi je v

Právě čtených6x
Přečtených513x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených24x
Knihotéce221x
Chystám se číst174x
Chci si koupit51x
dalších seznamech7x