Jen mezi námi

Jen mezi námi
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520326/bmid_jen-mezi-nami-fN2-520326.jpg 4 464 464

Jsem bohatý, mocný a schopný získat jakoukoli ženu, na kterou si ukážu. Tak proč se uvnitř cítím tak prázdný? S cílem najít své pravé já si beru dovolenou a mizím ze svého privilegovaného života. Jeden rok putování s batohem na zádech po Evropě: nová identita, žádné kontakty a žádné peníze. To není špatný plán. To jsem si aspoň myslel. Dokud jsem se neocitl tady. V přeplněném pokoji hostelu, plném tělesného zápachu a čpějícího alkoholu. Ani nedokážu popsat tu pekelnou díru, do které jsem se propadl. Uprostřed toho chaosu ale potkávám svou novou spolubydlící Hayden Whitmoreovou. Spí na posteli naproti mně a já otevřeně přiznávám, že na ni zírám častěji, než je zdrávo. Krásná, nevinná a chytrá. Není to můj obvyklý typ, ale mně se zdá dokonalá. S božskou slečnou Hayden mám ale jeden drobný problém. Můj šarm na ni vůbec nepůsobí. Nic na ni nezabírá, a navíc si ze mě udělala nejlepšího kamaráda. No chápete to? Fajn. Přistoupím na její hru. Budu ten nejlepší kamarád, jakého kdy měla, budu ji držet za ruku, budu ji bavit a lísat se k ní v posteli. Ďábelský plán, na který jsem vážně pyšný. Jenže tím jaksi vznikl další problém. Hayden se mi dostává pod kůži a já si uvědomuju, že mi možná přátelství s výhodami nestačí. Jenže co se stane, až zjistí, kdo skutečně jsem?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Do-Over , 2022


více info...

Přidat komentář

KláraH.
16.07.2024 5 z 5

No páni, nečekala jsem, že se TAK nasměju! A zejména proto hodnotím tak vysoko. Protože zápletka je jinak trochu slabší a problémy za mě měly být lépe "vypointované", aby nepůsobily tak malicherně, což jim zbytečně ubírá na vážnosti.
Popravdě - čekala jsem, že se sejdou až po 10 letech na tý pláži, jak si slíbili...

HankaJosefiova
12.07.2024 5 z 5

Ten konec mě trochu ochladil, ale jinak to byla báječná kniha, příběh plný smíchu, zase, a mnoho zážitků které byli podle mého gusta. Těším se na zakončení klubu Milesů


Kuci12
05.06.2024 4 z 5

"Protože taková je podstata lásky. Že upřednostníš jednoho člověka před všemi ostatními. Svěříš mu své srdce."
Čtvrtý bratr a poslední příběh velké lásky. Trochu jiný scénář, než u předchozích dílů a za mě jsem ráda, že se vyměnily kulisy a najednou tu byla Barcelóna, Řecko, moře, sníh, hory a venkov. Jedno, ale zůstalo - pohádka.
"Některé věci si nemůžeš vybrat. Ony si vyberou tebe."

anna7852
31.05.2024 5 z 5

Zase další nádherný příběh u kterého hodně smíchu a celkově dost emocí:)

Miška935
28.05.2024 5 z 5

To byl tak skvělý příběh! Tak sladký, tak skvělý. Tato autorka píše fakt skvěle

LenkaStr
27.05.2024 5 z 5

Celá tahle série je naprosto boží. Hned první díl nasadil laťku vysoko a udržel si ji po celou dobu. Tahle série je taky jak horská dráha: chvíli srandičky, srandičky, a vzápětí emoce, že by jeden vylít z kůže. A přitom je oboje tak akorát v rovnováze a hlavně jsem se ani na moment nenudila.

manasx
21.05.2024 5 z 5

Prostě se mi to líbilo... ze všech čtyř se mi nejvíce líbila druhá a tato část (+ důležitá poslední kniha A co bylo dál..., kde jsou všechny díly uzavřené)

snilek.holka
20.05.2024 5 z 5

Moc se mi líbil nápad, vzít batoh a zkusit žít rok jako někdo úplně jiný. Myslím, ze bylo osvěžující dostat se z prostředí velkých měst a okázalých večírku.
Už jenom tímhle rozhodnutím si mě Christopher rychle získal. Vlastně to oni oba.

Dandulka
24.04.2024 2 z 5

Kniha mě moc nenadchla. Možná je to tím, že začínám od 4. dílu. Asi jsem namlsaná z jiných zdrojů.

Laf
21.04.2024 5 z 5

Skvělá kniha o posledním z bratrů, která se četla úplně sama. Samozřejmě nechyběl i humor, který se táhl po celou dobu příběhu. Moc se mi to líbilo. Vřele doporučuji :)

Petraj365
15.04.2024 5 z 5

Úžasná série. Je tam prostě vše. Mám novou nejoblíbenější spisovatelku.

Sančez
25.03.2024 5 z 5

Má druhá TOP spisovatelka. Dočetla jsem a teď tu sedím plná dojmů a emocí a chce se mi brečet, protože to byl poslední díl. Bylo to dokonalé. Díky T. L. Swan a Baja Dolce nepotřebuji psychiatra nebo psychologa tohle jsou mé úžasné duše, které mne zaručeně vyvedou vždy z temnoty. Děkuji...... úchvatné čtení.
Jediné co mě nabíjí, že tohle si přečtu ještě několikrát.

Rapeh
24.03.2024 4 z 5

Trochu jiná oddechovka. Moc mne bavila a rozuzlení příběhu Ediho mne málem rozbrečelo.

bez_prebalu
20.03.2024 2 z 5

Čtvrtá kniha ze série, není nejlepší, ale je fajn.
Opět pohádka, holka si najde chuďase a on je z něj nakonec princ. Já nějak víc nevím co dodat. Četla se hezky, je to oddechovka, ale není v ní nic, co by mnou rezonovalo, co by ve mně po přečtení zůstalo. Je plytká jako celá série. Jednou za čas proč ne, na uvolnění, trochu vzrušení, na dobrou noc :)
Můj Instagram: bez_prebalu

Jurajovamaka
12.03.2024 5 z 5

Príbeh plný napätia, vášne, lásky, kniha je prudko návyková a čitateľná ako všetky z tejto série.
Až mi je ľúto, že ďalšej časti sa už nedočkáme. 4 bratia, štyri skvelé a napínavé príbehy.
Výborná oddychovka, ktorá má hlavu aj pätu.
Jednoznačne ODPORÚČAM

Anna195
11.03.2024 5 z 5

Dočkala som sa pokračovanie ďalšej časti mojej obľúbenej série. Tak, ako som si zamilovala v druhej časti Tristana, teraz som si zamilovala aj Christophera. Kniha je od samého začiatku po koniec vtipná a obsahuje mnoho momentov, kde nebudete vedieť zadržať smiech. Veľmi som sa bavila, keďže už samotný nápad cestovať s batoh na chrbte v podaní Christophera je viac, než vtipný, ale zároveň pre neho najlepšie rozhodnutieVeď uvidíte, keď sa začítate.

Nečakala som, že ma táto časť bude tak baviť, keďže v predchádzajúcich častiach na mňa Christopher pôsobil dosť nevýrazne. Ale tu som spoznala úplne nového Christophera a tento ma dostal. Bol v dobrom slova zmysle iný, než som si myslela. Veľmi dobrosrdečný, čo dokázal niekoľkokrát, najmä voči Eddiemu, ale bol aj milujúci a jeho humor som si zamilovala.

Zapôsobilo na mňa spojenie dvoch diametrálne odlišných svetov, teda spojenie Christophera a Hyden. Hyden bola jeho úplný protipól. Dievča z farmy, ktorá miluje vidiek. Práve tieto ich protichodné svety sa mi páčili, pretože napriek všetkým rozdielom spolu vytvárali úchvatné duo. Spolu boli nezstaviteľní, plní lásky, humoru a vášne. Teda ich príbeh je veľmi vášnivý a ukazuje skutočnú lásku, bez rozdielov.

Epilóg bol veľmi úsmevný s množstvom citu, jednoducho ma dostal.T. L. Swan je záruka lásky, humoru, vášne a dúfam, že budú preložené aj jej ďalšie série.

pollyn
02.03.2024 3 z 5

Chris nebyl úplně sympaťák, co si budeme povídat. Ale nakonec se pochlapil, jak už to tak bývá :)
Hayden tam svým klidem moc nepasovala a zachránil to Eddie, který ale nedostal moc prostoru.
Obdivuju autorku, že dokázala vymyslet víc než jednu zápletku. Většinou se ve dvou třetinách knihy jeden z nich naštve a čeká se na grandiózní finále. Tady těch zvratů bylo víc a kniha nabyla na objemu :)
Dobré, na vtipný díl s Tristanem to nemá, ale dobrý :)

Ren95
29.02.2024 5 z 5

I tento díl Milesova klubu stál za to! Krásná romanťárna, milý příběh! Jen to cestování mohlo být trosku blíže popsáno a ne pouze tím, ze tam byly vyjmenované jednotlivé země. Ale jedno vím jistě, k celé sérii se rozhodně znovu vrátím!

Verresa
28.02.2024 5 z 5

Skvělá kniha, rozhodně se mi líbí, že je to z obou pohledů a jde vidět jak co kdo vnímá v danou chvíli. Celá série je úžasná a ráda se k ní vrátím.

musivila
22.02.2024 5 z 5

„Ať se ocitne kdekoli, je středem pozornosti. Všichni chtějí být v jeho společnosti, a pak jsem tu já, která touží splynout se zdí. Jsme jako den a noc. Nemůžeme být rozdílnější.“

Tak i osud posledního bratra Milesů je zpečetěn. Bylo to opět skvělé čtení, ze začátku opravdu vtipné ... gorily v mlze, zvracející taxikář, medvídek Binky :-) Pak přišla klidnější část a nakonec emoční smršť. Takže díky Eddiemu dávám 5*. Přesto u mě na prvním místě zůstává Tristan :-*

Štítky knihy

přátelství láska vztahy spolubydlící

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  87%A co bylo dál