Na druhý pokus přehled
Milesův klub série
Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitelně přitažlivý?! Jen tři dny po zmíněném mítinku mi nečekaně zavolal – a pozval mě na rande! Samozřejmě bych radši umřela, než bych se sešla s chlápkem, jako je on. Ačkoliv musím uznat, že mi to docela polechtalo ego. Hlavně ten moment, kdy jsem ho odmítla! Jenže teď, o šest měsíců později, jsem se vypravila na konferenci do Francie, a co čert nechtěl – jedním z přednášejících je on. Příšerný, odporný, samolibý Tristan Miles! Až na to, že zatím není ani příšerný, ani odporný ani samolibý. Naopak, je překvapivě okouzlující a vtipný, a když se na mě podívá, navzdory svému přesvědčení se celá chvěju… Já se jím ale nedám uchvátit. Je to jenom sukničkář v nažehleném obleku. A já jsem zas jen vdova se třemi neukázněnými kluky na krku… Bože, ať už ta konference skončí! Každý totiž ví, že Tristan Miles vždycky dostane, po čem zatouží – a právě teď zatoužil zrovna po mně!... celý text
Originální název: The Takeover, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha zaujala čtenáře svým humorem a emocemi. Mnozí se smáli při popisech Tristana a jeho interakcí s dětmi. Příběh je plný vtipných situací a romantiky, což přispívá k jeho oblíbenosti. Čtenáři oceňují, že autorka dokáže spojit zábavu s dojemnými momenty. Vztah mezi hlavními postavami je silný a poutavý, což zvyšuje celkový zážitek z četby. Všichni se těší na další pokračování této série. Více v komentářích.
Komu by se kniha Na druhý pokus mohla líbit?
- Fanoušci romantických komedií
- Čtenáři hledající oddechové příběhy
- Milovníci humoru a emocí
- Ti, kdo ocení silné postavy
- Čtenáři toužící po příbězích o rodině
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na druhý pokus. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 208 komentářůSouvisející novinky - Na druhý pokus (3)
Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)
26.03.2023
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
05.10.2021
Knižní novinky (33. týden)
15.08.2021
„Mám pro tebe dvě slova. Jo a jaký? Internátní škola! Tak tohle tě vyjde hodně drahou, hezoune.“
Kniha Na druhý pokus v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 1 369x |
| ve Čtenářské výzvě | 41x |
| v Doporučených | 124x |
| v Mé knihovně | 424x |
| v Chystám se číst | 211x |
| v Chci si koupit | 64x |
| v dalších seznamech | 13x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
T. L. Swan také napsal(a)
| 2021 | Jednou za život |
| 2021 | Na druhý pokus |
| 2022 | Bez zábran |
| 2023 | Jen mezi námi |
| 2024 | Pan Masters |

80 %
76 %
Upřímně? Když jsem si poprvé přečetla anotaci, vůbec jsem nečekala, že mě Na druhý pokus zasáhne tak silně. Jenže tahle kniha mě naprosto rozebrala, je neuvěřitelně vášnivá, šíleně vtipná a já jsem si užívala každou jedinou minutu.
Příběh Claire, vdovy se třemi syny, která se snaží udržet nad vodou firmu po zesnulém manželovi, byl překvapivě realistický, emotivní a lidský.
A pak je tu Tristan Miles, bohatý, sebevědomý, uhlazený alfa samec, který je zvyklý vždy dostat to, co chce…..dokud nenarazí na Claire. Jejich první setkání je plné napětí, obranných štítů a předsudků, ale jakmile se jejich cesty znovu protnou ve Francii, začne to jiskřit tak, že jsem měla strach o vlastní čtečku. Chemie mezi nimi je neskutečná, vášnivá, žhavá, ale zároveň plná emocí a respektu.
Obrovským plusem jsou Claireiny děti. Fletcher, Harry a Patrick (neboli Fletch, Čaroděj a Tricky) si mě získali okamžitě. Jejich vztah s Tristanem je místy hystericky vtipný, místy dojemný až k slzám. Zvlášť dynamika mezi Tristanem a prostředním synem Harrym je naprostý skvost, smála jsem se, brečela a znovu smála. Sledovat, jak si Tristan získává jedno dítě po druhém, bylo nádherné a strašně lidské.
Kniha ale není jen o romantice a sexu (i když ten je ) Dotýká se i bolesti ze ztráty, strachu pustit si někoho k tělu, chaosu běžného života a složitých rodinných vztahů. Tristan tu není jen dokonalý miliardář, ale muž s obrovským srdcem, který touží po rodině víc, než by si kdy přiznal.
Pro mě byla tahle kniha ještě lepší než Jednou za život. Je vřelá, vtipná, sexy, dojemná a neskutečně čtivá.
Tenhle příběh je důkazem, že někdy ty nejkrásnější lásky vzniknou z naprostého chaosu…..a že druhá šance může být tou nejlepší.