Rozmazlená princezna

Rozmazlená princezna https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474667/bmid_rozmazlena-princezna-sB6-474667.jpg 4 554 98

Penn Říká se, že pomsta chutná nejlépe za studena. Před čtyřmi lety mě Daria Followhillová zničila. Připravil jsem ji o její první polibek. Ona mě připravila o jedinou věc, kterou jsem kdy miloval. Já byl chudej. Ona bohatá. Jenže věci se můžou změnit. A to zatraceně rychle. Teď jsem její spolubydlící. A ona musí zaplatit za to, že zničila jedinou dobrou věc v mém životě. Daria Followhillová si vždycky myslela, že je královna. Pro mě ale není ničím jiným než rozmazlenou princezničkou. Daria Chovala jsem se jako mrcha. To přiznávám. Trousila jsem jedovaté komentáře, opovržlivě ohrnovala nos a nastavovala nohy svým protivníkům. Zašlapávala jsem jehlovými podpatky do země každého, kdo by mi mohl ublížit. Třeba Pennyho Scullyho. Probodla jsem mu srdce, nechala ho vykrvácet a pak ho vyhodila do odpaďáku. Před čtyřmi lety mě požádal, ať si pro něj šetřím všechna svoje poprvé. Teď bydlí na druhé straně chodby a já si nepřeju nic jiného než být tou poslední v jeho životě. Před lety mi řekl, že nic na tomhle světě není zadarmo. A teď je načase, abych zaplatila.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Pretty Reckless , 2019


více info...

Přidat komentář

Ewe291
12.04.2024 4 z 5

Tak to bola jedna skvela kazda. Nemozem povedat, ze som mala Dariu rada ale teraz uz chapem preco robila to co robila a ostatny? No to je jedno velke aspon pre mna WAU.
Samej seba sa pytam preco som s knihou tak dlho cakala ale myslim ze je to len a len dobre za mna skvele. Paci sa mi ze sa stretavame aj s ostatnymi a niekedy by som im aj nafackovala a uberam bod za Melody a este par trhliniek ale inak skvela kniha ku ktorej sa budem rada vracat

Pája699
28.02.2024 5 z 5

Chci být tvým vším
Až na jednu věc
Nechci být tvojí minulostí


Po zvláštním začátku, se tento příběh neskutečně rozběhl a uchvátil mě. Četla jsem jak učarovaná :-)

Určitě to má své mouchy, jako třeba přeslazený konce jak cukříček :-D ale to vše odpustíte, protože příběh Darii a Penna, byl prostě neskutečný, a to jsem jim ze začátku nemohla přijít na jméno.
Postupem příběhu úplně vidíte, jak se postavy vyvíjejí a mění…..

Každá postava má krásně vylíčený charakter…Via neskutečná mrcha o Gusovi ani nemluvím a Melody by si měla dát taky facku a nemění to nic na tom, že na konci se to vcelku s Darii urovnalo a našly si k sobě cestu .-)

Moc se těším na příběh Knighta a Vaughna, kteří za Dariiou stály i v těch nejhorších časech!

„Láska je pokorná“


Nermal
12.02.2024 4 z 5

Zpočátku jsem měl pochybnosti, jestli mě příběh bude bavit, ale jakmile se začaly přidávat další a další souvislosti, začal příběh získávat na síle a ke konci už skoro nešlo se odtrhnout od čtení.
Kniha o složitém vztahu matky a dcery mi připomněla i osobní zkušenosti z mého okolí, že to nebývá vždy v dospívání jednoduché. K tomu krásná linka mezi Dariou a Pennem, takže super počtení.

IrenaMikerová
07.02.2024 5 z 5

Nečekala jsem, že tenhle příběh budu tak moc milovat. Daria je pro mě zlomená princezna ne rozmazlená. Nechtěla nic jiného než jen pozornost svojí rodiny hlavně svojí matky. Melody mě v tomhle příběhu strašně zklamala a iritovala! V Defy byla super ženská, kterou moc a peníze nezajímalí, ale tady? Rozmazlená, namyšlená kráva! Jaime byl naopak super jeho prostě miluju. Penn byl neskutečný. Chemie mezi ním a Dariou byla nepopsatelná. Milovala jsem jeho gesta, milovala jsem jak se od ní nedokázal držet dál, milovala jsem jeho prořízlou pusu, jeho vztah s Bailey byl tak roztomilý. Penn si mě prostě získal a Daria ještě víc. Milovala jsem přátelství mezi Vaughnem, Knightem a Dariou. Tohle je příběh o lásce, odpuštění a pochopení. Jsem úplně obsessed! Celá série je moje srdcovka a navždy s nimi budu emocionálně spojená. Díky této knize jsem začala číst a nikdy na ní nezapomenu!

Lucie.285
23.10.2023 5 z 5

Pokračování, tentokrát o dětech hrdinů z předchozí série. Čtení jsem si opět neskutečně užila, autorka prostě umí psát čtivě. Máme to linku hatetolove a nevlastní sourozenci. Daria mi ze začátku štvala, ale pak jsem s ní soucítila a bylo mi jí strašně líto. Penn se chtěl pomstít a samozřejmě to dopadlo, jak člověk čeká a proto tyhle knihy čteme. Strašně mi štvala Darii matka, ale autorka nám poté nabídla jednu kapitolu z jejího pohledu a tím si u mě trochu vylepšila reputaci a člověku dojde, že rodičovství je opravdu náročné a není na něj univerzální návod. Jamie, její otec, byl správný chlap. Konec krásný.

Čtenářka368
02.05.2023 5 z 5

Autorka velmi úspěšně navázala na předchozí sérii a její knihy dětí Hot Holes jsou snad ještě lepší. Když pominu fakt, jak mě neskutečně iritovala matka Darii (ta mě mimochodem štvala už v původním příběhu, který byl o ní, tak mě to strašně bavilo. Hate to love linka jak má být. A spousta napětí a jiskřeni mezi hlavními hrdiny.

Knihožroutka23
23.04.2023 3 z 5

Je vidět že autorka umí skvěle psát. Bohužel z celé série hříšníci se mi tato líbila nejméně:(

Miška935
07.04.2023 5 z 5

Naprosto skvělá kniha. Dobre napsána a autorka naprosto skvěle píše :)

andulka1406
13.03.2023 4 z 5

Knížka se mi líbila, dobře se četla. Tento žánr už úplně nevyhledávám, ale jako oddechovka to bylo moc fajn. Nejvíce se mi líbila postava Penna.

Mamka_cte
12.03.2023 5 z 5

Tak tohle bylo krásný, nevím jestli jsem jen v hormonálním kolapsu kvůli těhotenství, ale hodně jsem brečela Moc se mi kniha líbila a obsahuje i ústřední melodie. Poslech u čtení mám moc ráda!

On je chudý a ona bohatá.
Chování Darie bylo hrozný, pokaždé jsem si říkala, jak si to může k rodičům dovolit, ale postupem v knize jsem jí přišla na chuť. Snažila se jen upoutat pozornost své matky, ale tatínek to vše zachraňoval!
Penn - skvělý student a sportovec, ale totální floutek. Jeho matka i s otčímem jsou drogově závislí. (Taky vám připadá, že drogy jsou v knihách poslední dobou oblíbené téma?) On se staral o své dvojče, ale jednou to nedokázal a ona utekla. Shodou nešťastných náhod to bylo kvůli němu.
Jejich chemie byla úžasná a táhlo je to k sobě i přes všechny problémy a intriky okolí.

Příběh o lásce, pohrdání, pomstě a hlavně kamarádech

Lidi jsou jako jablka. Dobrá jablka. Shnilá jablka. Přezrálá nebo nezralá. Tvrdá nebo měkká. Sladká nebo kyselá. A v každém jablce je jádro. Srdce. Něco, co ho dělá jedinečným.

Karola050716
18.02.2023 3 z 5

Celá tahle série je trochu moc hnaná do extrémů...sem tam se do toho ponořit je fajn, ale číst knihy jen od této autorky, tak mám pocit, že lidi jsou jen banda psychopatů střídavě na koksu a sedativech :D

Makyt
27.01.2023 3 z 5

Nesuďme lidi podle obalu, ale dejme jim šanci poznat to uvnitř. Tak asi tak bych to shrnula. Penn i Daria si prožili svoje a sami víme, že život nás učí dělat různé kroky, třeba i ty zpět nebo stranou.

avalonek
14.01.2023 5 z 5

Tak tohle mě hodně překvapilo,bylo to fakt famózní.Je vidět,že život v pozlátku se může zdát jako dokonalý,ale skutečnost je jiná a zamilovat se můžeme do kohokoliv.Opravdu pěkně čtení,ráda se k němu vrátím a těším se na další díly,snad neztratí svoji sílu tyto příběhy

Michelleee
06.01.2023 3 z 5

Penny Scully jako krupobití a Daria Followhillová jako bouře. On chudý, ona bohatá. Vyprávění z pohledu obou hrdinů se mi líbilo. Příběh je takový zajímavý, drsný. Jsem zvědavá na další díly této série.

Bryel
09.11.2022 3 z 5

S určitostí nedokážu ani říct, proč mi to vlastně nesedlo. Daria mi přišla dost nesympatická. Pro mě knížka vyznívala strašně překombinovaně a nezaujala mě.

Holubicka1
25.10.2022 4 z 5

Knížky jsou o druhé generaci Hot Holes.
Někdo druhou generaci miluje, někdo říká raději nečíst a nekazit si pocity z prvních knížek. Já zatím patřím k první skupině,jen jsem se neodhodlala číst Zlomeného rytíře,ale zvědavost je silnější a konec konců, člověk by si měl udělat svůj názor, takže se na něj co nejdříve chystám.
Rozmazlená princezna je o nejstarší dceři Melody a Jamieho. Daria se chová opravdu hrozně, ale postupem času ji člověk přichází na chuť a začne jí fandit. Svým chováním křičela o pomoc a o pozornost Melody, která jí neslyší a svým chováním k Darie ,jí postrkuje k okraji,kdy už to Daria nemusí zvládnout. Ne že bych byla z Melody úplně zklamaná,protože vím že rodičovství není lehké,ale i tak, mohla některé situace zvládnout líp. Za to Jamie nezklamal a byl skvělý otec.
Penn byl pěkný dáreček,ale už od prvního okamžiku jsem ho milovala. Je to skvělý sportovec a student, který nesnáší lháře. Pro druhé udělá cokoliv a jakmile je jeho blízkým ublíženo,tak se nebojí za ně postavit i kdyby se za ně byl jen on sám. Líbilo se mi, že Daria ať se prezentovala jako holka, která už má s klukama plno zkušenosti, čekala svým způsobem na Penna a prožila s ním spoustu svých poprvé. Táhlo je to k sobě a i přes všechny okolnosti a intriky si k sobě nakonec našli cestu.
Je to krásný příběh o lásce,pomstě a i když je místy drsný,tak já jsem milovala každou vteřinu.


"Miluju tě,Dario Followhillová,a myslím, že ty mě taky miluješ. Ve skutečnosti si myslím, že jsme se do sebe zamilovali ve stejnou chvíli. Ty do mě jako do mrholení, který týdny neustává. A já do bouřky, která přijde zničeho nic a neexistuje nic,co by ji mohlo zastavit."

petulkapeta
20.10.2022 5 z 5

,,Nikdy jsi nebyl jako mrholení, Penne Scully. Když jsem se do tebe zamilovala, tak jsi mě zasáhl do každého kousku těla. Ty jsi jako krupobití."
Daria je dcerou moji oblibene dvojice z prvni serie, libila se mi uz od začátku i když jsem ji někdy nechapala. Střídání pohledu mam rada a jak mě potěšilo když se tam objevil Jamie se svou laskou.

Kristy.Seb
10.09.2022 4 z 5

Teprve, když budete milovat sami sebe, tak vás budou milovat i ostatní.

Slunce se dost podobá nenávisti - je krásné, smrtící a zároveň zásadní pro naše přežití. Může vás oslepit, ale taky vás udržuje naživu. Nenávist nás motivuje mnohem víc než láska. Láska je klidná a spokojená. A spokojení lidé se nevyvíjejí.

Láska je ničivá. Ničí všechno, co je krásné, a kazí duše. Láska je mnohem horší než nenávist, protože když nenávidíte, tak aspoň nejste zmatení. Zato, když jste zamilovaní, chováte se jako hlupáci.

To je celý problém s hříchy. Pácháš je a ony se ti pak vrátí jak bumerang. A zasáhnou tě přímo do ksichtu.

Na nočních můrách je blbý to, že nevíte, která je vaše nejhorší, dokud ji neprožijete.

Když něco shoří na popel, tak z něho může povstat něco nového a lepšího. Ale budování něčeho nového chce sílu a odvahu.

To, že je vám líto, že jste něco zničili, ještě neznamená, že víte, jak to napravit.

Lidi jsou jako jablka. Dobrá jablka. Shnilá jablka. Přehrává nebo nezralá. Tvrdá nebo měkká. Sladká nebo kyselá. A v každém jablka je jádro. Srdce. Něco, co ho dělá jedinečným.

Zajímavý příběh. Většina knihy mě skoro děsila.

michaela5515
02.09.2022 5 z 5

Trička s dírou a náhrdelník s přívěskem z mořského skla. Jsem spokojená s prvním dílem nové generace z Todos Santos. Jaime je super, vlastně celá čtyřka HotHoles. Daria a Penn ustáli všechno, co jim bylo naloženo a navzdory všemu se našli. Za mě super.

Njangu
31.08.2022 5 z 5

Tak ........ Jak začít? No nejlepší bude na začátku. Příběh začal jako každý jiný v tomhle žánru a tak se tvářil až přibližně do své poloviny. Pak začal nabírat na síle a ve finále mě rozsekal!!! Ještě že budu pokračovat dalším dílem, protože bych asi nezvládla, nějakou dobu, nic přečíst
(。‿。) A to jsem si myslela, že už mě nemůže nic překvapit a že se budou ty příběhy tak nějak opakovat. Neee, každý je úplně jiný.