Zakázané noci přehled

Liv Morris

Noci s láskou série

1. díl >

Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní, a tímhle spínačem zatím ještě nikdo neotočil. Až do té doby, než jsem potkala Barclayho Hammonda, generálního ředitele nejprestižnějšího vydavatelství v New Yorku, a současně toho nejžádanějšího svobodného muže ve městě. Je dominantní. Je okouzlující. Je úžasný. A je to můj nový šéf. Vzájemná přitažlivost mezi námi je mimo veškeré limity. Společné noci ve velkoměstě, pohledy, které na mě vrhá přes stůl v zasedací místnosti… Už mu nedokážu odolávat. Chci, aby to byl on, kdo mě připraví o panenství, a on mě podle všeho chce taky… Je tu ovšem jeden OBROVSKÝ problém. Spát se svým šéfem je v Hammond Press přísně zakázáno. Kdo mohl tušit, že vyřešit ho bude tak komplikované?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , Baronet
Originální název: Bossy Nights, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha získala smíšené reakce od čtenářů. Někteří ji považují za příjemnou oddechovku s romantickým nádechem. Jiní však kritizují její klišé a naivitu postav. Přesto se najdou i ti, kteří ji chválí za čtivost a jednoduchost příběhu. Většina čtenářů souhlasí, že jde o lehkou literaturu, ideální pro relaxaci. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zakázané noci mohla líbit?

• Čtenáři hledající nenáročné romantické příběhy
  • Milovníci sladkých a pohádkových zápletek
  • Fanoušci příběhů s věkovými rozdíly
  • Čtenáři, kteří ocení jednoduchou čtivost

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zakázané noci. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

LenkaStr
09.05.2025

Určitá míra naivity mi nevadí, ale tohle bylo naivní jaxviň, a tak hrozně moc růžové a cukrkandlové, až se mi chce zvracet duhu. Tessa byla ještě jakžtakž uvěřitelná s ohledem na její neposkvrněnost, ovšem Barclay… Tohle prostě nesežeru. A těch děr v logice tu bylo taky víc než hodně. Mimochodem, ona už samotná anotace je celkem zavádějící a obálka jakbysmet.

všech 103 komentářů

Související novinky - Zakázané noci (3)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

23.03.2021

10 nejprodávanějších eknih (leden)

24.02.2021

Knižní novinky (3. týden)

17.01.2021

Kniha Zakázané noci v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně303x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi