Vzdorující královna přehled

Obálka knihy Vzdorující královna
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460538/bmid_vzdorujici-kralovna-tt8-460538.jpg 4.5 847 847

Mount Trilogy série

Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu. Postaví můj mozek proti mému tělu. Ale nedošlo mi, že nastane totální zmatek. Mělo mě to napadnout. Pro Mounta neplatí žádná pravidla. Nevzdám se. Neprojevím slabost. Neustoupím a vyjdu z téhle dohody bez jizvy na srdci i na duši. Ale on má jiné plány…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název: Defiant Queen, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzdorující královna. Přihlašte se a napište ho.

Mi-šu-le
01.07.2025 5 z 5

Příběh se rozjíždí, nemohla jsem se odtrhnout, strašně mě to bavilo a ihned beru poslední díl. Hlavní postavy mě baví a jsem ráda, že hlavní hrdinka není husa.

uzivatel89193
31.05.2025 2 z 5

Nemám ráda, když se erotické jiskření tabuizuje a stejně tak nemám ráda, když se přeceňuje.

padajicidvere
25.05.2025 4 z 5

(SPOILER) Docela mě pobavila myšlenka K., že se musí popasovat se svým Ex. Zapomněla snad s kým spí?

Upřímně mi tady chyběly jejich erotické scény, oproti prvnímu dílu jich bylo poskrovnu. I co se jiskřením týče.
Zase ale na druhou stranu se mi líbil L. přerod ve vnímajícího muže. Zábavné. A pak jejich výlet do Dublinu to celé završil. Jen mi ta jeho změna osobnosti přišla až moc hrrr, najednou se takhle člověk nezkrotí, i kdyby moc chtěl, vždycky se sebou zápasí.

Takže bych řekla, že co do erotiky chybělo, doplnila romantika.
Znovu, ta kniha by mela mít aspoň přes 300 stran.

Související novinky - Vzdorující královna (2)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

20.05.2021

Knižní novinky (14. týden)

04.04.2021

Jednou pochopíš, že tady jde o mnohem víc než o dluh.

Kniha Vzdorující královna v seznamech

v Přečtených1 172x
v Mé knihovně392x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)