Zloděj

Zloděj https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445396/bmid_zlodej-LLG-445396.png 4 88 25

Miluj mě lží série

< 3. díl

Caleb Drake se nikdy nevzpamatoval ze své první lásky. Ani když se oženil. Ani když se ona vdala. Protože se jeho život neustále vrací k minulosti, musí se rozhodnout, jak daleko je ochotný zajít, aby odměřenou a svůdnou Olivii Kaspenovou získal zpět. Ovšem každý čin má své následky a Caleb brzy zjistí, že za lásku občas musíte zaplatit příliš vysokou cenu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Thief , 2013


více info...

Přidat komentář

Nikkaa
01.02.2023 5 z 5

Za mne krásné zakončení série...čekala jsem že to tak dopadne a taky to tak bylo...

Nuttelka
14.12.2022 2 z 5

Tato série opravdu není můj šálek kávy, také mi to trvalo nějakou dobu přečíst... všechny postavy fakt příšerné :-) Nikdy více.


nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Na tenhle díl jsem se extrémně těšila,protože mě zajímalo jak to všechno dopadne,jestli bude happy end nebo ne. Konečně něco trochu realistického a žádná slaďárna. Tenhle díl mě neskutečně nadchnul..byla to super jízda od začátku až do konce.Spousta napětí a lásky, myšlenkové pochody byly v plném proudu.Emoce se mnou pěkně mávaly.Calebovi a Olivii jsem od 1. dílu fandila.. byli si prostě předurčení a všechny smutné i šťastné chvíle jsem prožívala s nimi ️ Nemohla jsem se odtrhnout...konec dopadl úplně jinak než jsem si představovala.. mám z něho smíšené pocity a byl to pro mě trošku šok ...tahle série mě chytla za srdce...mohla bych ji číst pořád dokola️

Sebík0903
18.08.2021 5 z 5

(SPOILER) Náhodou, ten třetí díl se mi líbil, opravdu. Po druhém díle jsem byla poněkud zklamaná ale asi to bylo tím, že jsem postavu Leah opravdu neměla ráda. Upřímně jsem ale čekala, že příběh mezi Calebem a Olivií skončí tragicky, jak tomu bývalo vždy předtím. Za mě pět hvězdiček a palec nahoru, spisovatelka umí psát a rozhodně se vyzná v lidských emocích.

milst
27.06.2021 5 z 5

Krásný konec :)

KlosKa
29.04.2021 5 z 5

Emocionální smršť. Tohle mě napadne, když se zamýšlím nad touto sérií. To bylo něco. Musím říct, že do poloviny prvního dílu jsem se musela nutit. Psaní zvláštní, střídání současnosti a minulosti. Skoky po rocích... Jsem ráda, že jsem vydržela. Pak se vše začínalo odtajnovat a vysvětlovat a člověk jen seděl a četl a četl a četl. V dalších dílech už jste si na styl psaní zvyklí a věděli jste hodně souvislostí, takže jen ubíhaly řádky. Krásný, smutný příběh. Plný lásky, lží, smutku.... Dlouho budu přemýšlet....

Ewiczka_areebah
08.04.2021 2 z 5

Tak pěkný příběh a tak nešťastné zpracování. S každým dílem mi víc a víc vadilo přeskakování z minulosti do současnosti.

Kristy.Seb
12.03.2021 4 z 5

Život se nikomu nepřizpůsubuje, život drtí. A láska je zákeřná, ale dobrá. Drží nás při životě. Jestli ji potřebuješ, tak si počkej.

Minulosti se nemůžete jen tak zbavit. Nemůžete ji ignorovat nebo pohřbít nebo hodit z balkonu. Musíte se vedle ní naučit žít.

V životě neexistují pravidla. Děláte, co musite, abyste přežili. Pokud to znamená utéct před láskou svého života, abyste si zachovali pricetnost, udělejte to. Pokud to znamená, že někomu zlomit srdce, abyste nezlomili to své, udělejte to. Život je komplikovaný - až moc, než aby existovaly absolutní pravdy.

Láska je dar od Boha. Uvolněné šrouby přitáhne zpátky a všechno rozbité a nepotřebné uklidí.

Jednoznacne nejlepší díl. Odkryly se další tajemství a lži. Nakonec je to všechny dohnalo. Krásný závěrečný díl.

Allla9
05.03.2021 5 z 5

Ani třetí pokračování nezklamalo. Vtáhne vás do děje a vy čtete a zíráte, co všechno je možné. Zdařilá série.

luccys194
26.02.2021 5 z 5

Já... nemám slov. Krásné zakončení celé trilogie. Poslední díl vám dá všechny skládačky dohromady a je to jedině dobře. Chorobná posedlost nebo nezkrotná láska? Toť otázka...


"Kolikrát si můžete nechat zlomit srdce, dokud už nejde slepit zpátky? Kolikrát už jsem si přál, abych nežil? Jak je možné, že může být jediná lidská bytost takovou prasklinou v mojí existenci? Osciluju mezi otupělostí a sžíravou bolestí."

Š.Ala
21.02.2021 5 z 5

Nádherný konec...

astra3
12.02.2021 3 z 5

Tři hlavní hrdinové, tři knihy, tři pohledy na vztahy. Třetí díl už mě nudil. Pořád dokola to samé. Takže 3 za 3.

Anna-Soltysova
01.02.2021 5 z 5

Na túto sériu určite nezabudnem, vyvolala vo mne pocity o ktorých som dlhšie premýšľala.

jani.ruzicko
01.02.2021 4 z 5

Za mě trochu utahané.. zbytečně zdlouhavé, furt jo furt ne a přiznávám, že jsem se ztrácela, po chvíli jsem nevěděla, jestli jsem v součastnosti, nebo v minulosti.. ale jako nápad dobrý =)

happy19
28.01.2021 5 z 5

...Zloděj mi ukradl knižní ♡
...horská dráha emocí...(ne)skutečná série!

„V životě je možné potkat se tisíckrát a nenajít... a potkat se jednou a najít se navždy.“

lucie.sela
02.01.2021 4 z 5

Poslední díl a všechny kousky jsou tam kde mají. Čtení jsem si užila, byla to jízda emocí a zvratů. Našla jsem tady prázdná místa předchozích dílů, ale občas mi přišlo jako by autorka ještě nebyla připravena sérii opustit a tak natahovala seč mohla. Několikrát jsem si řekla, že to mělo mít název spíš jako ódy na Olivii a sama sebe se ptala kolikrát je schopný si člověk naběhnout a nechat se rozdrtit. Víc než lásku mi to připomínalo posedlost a touhu po nedosažitelném. Nejsou to klasické romány a styl psaní taky nebyl obvyklý, ale i tak mají své kouzlo a dokáží zaujmout. Trochu by jsem to přirovnala k dospělejší verzi série After, ale o dost příček výš.

hana1039
21.12.2020 5 z 5

Tak, konečně dočteno, byla to neuvěřitelná série plná silných momentů, kdy jsem myslela, že to dál emočně nezvládnu... Zvládla a jsem ráda, že ji mám za sebou, opravdu skvěle popsané všechny pocity všech postav, ani se to nedá nijak popsat, to musíte zažít na vlastní kůži a oči... Ale vracet se k této sérii určitě nebudu, jednou mi ta emociální smršť stačila....

Majuš333
18.12.2020 5 z 5

Zloděj bola najlepšia a najsilnejšia časť série, pri ktorej som mala niekoľkokrát zimomriavky...

'Poškození lidé dávají poškozenou lásku. A všichni jsme trochu poškození.'

'Všichni jsme roztříštění. Zvednete osobu, zatřesete s ní a okamžitě uslyšíte rachot. Rozlámané kusy, které jí způsobili naši otcové, matky, přátelé, cizí lidé a lásky.'

happystar
28.11.2020 5 z 5

Krásná série.

ptavichripkaa
25.11.2020 5 z 5

Dnes ráno jsem začala číst a je 12:30 a já mám dočteno. Miluju tuhle sérii a Zloděj tu jízdu hezky zakončil.