Důvodné pochybnosti

Důvodné pochybnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460531/bmid_duvodne-pochybnosti-khh-460531.jpg 4 644 121

Prominentní právník Andrew Hamilton má ohledně žen jasné požadavky: líbí se mu blondýnky s pěknými křivkami a vyžaduje, aby nelhaly... Andrew nemá čas na romantické vztahy, proto uspokojuje své potřeby anonymním dopisováním po internetu a sexem se ženami, se kterými se seznámí on-line. Jeho pravidla jsou prostá: jedna večeře, jedna noc, žádné opakování. Jde jenom o nezávazný sex, nic víc, nic míň. Aspoň to tak bylo, než poznal Alyssu. Domníval se, že je vystudovaná sedmadvacetiletá právnička a zcela neatraktivní sběratelka knih. Pozdě v noci se spolu radili o právních záležitostech a Andrew se jí s důvěrou svěřoval se svými milostnými eskapádami. Jenže pak přišla do jeho firmy na pohovor – jako vysokoškolská stážistka – a všechno se zatraceně změnilo.... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Reasonable Doubt , 2014


více info...

Přidat komentář

Majuš333
07.01.2024 5 z 5

"Moc rád jsem se s tebou setkal, Samantho, Saro. Ať už se k čertu jmenuješ jakkoli. Dobrou noc."
"Polib mi prdel!"
"Myslím, že už se stalo. Víckrát nechci, díky."
"Jednoho dne tě to dožene, ty hajzle!" zakřičí za mnou, když vyjdu do chodby. "Karma je fakt pěkná mrcha!"
"Já vím," odpovím. "Ojel jsem ji před dvěma týdny..."

Potrebovala som si zlepšiť náladu a na to sú moje milované 'Důvodné pochybnosti'' najlepšie :)

"Proč se nemůžeme sejít osobně?"
"Protože se tím zničí naše přátelství a dobře to víš."
"Nevím."
"Povídal jsi mi, že nikdy nespíš s nikým dvakrát a že potom, co se s ženou vyspíš, s ní skončíš."
"Jenže jsem nikdy dřív nešukal s žádnou ze svých kamarádek."
"Protože jinou než mě nemáš."
"Toho jsem si vědom, ale...," zarazil jsem se. Na to jsem neměl co říct.

Rapeh
26.11.2023 3 z 5

Kniha přečtená za odpoledne. Tento žánr využívám k odpočinku a relaxaci a to kniha splnila. Pokud nehledá smysluplnou nebo zajímavou knihu, ale hledáte únik od reality tak Vaše požadavky kniha splní.


Honey0105
14.10.2023 2 z 5

Tak po knize Výpověď jsem se rozhodla, že musím vyzkoušet i nějaký další příběh z pera autorky Whitney G. Tento příběh byl od začátku zase velmi čtivý, ale musím říct, že od poloviny knihy už jsem měla poměrně dost. Andrew byl opravdu hovado, ať byla jeho minulost jakákoliv, choval se děsně a neodpustitelně. Audrey ale také není bez viny, ani její chování jsem nepochopila. Musím vystihnout prvotní čtivost a také to, že minulost Andrewa se začala odkrývat až ke konci příběhu, takže to čtenáře udrželo v pozoru. Přesto se jedná již o druhou knihu, kterou jsem od autorky četla a u které jsem si říkala, že u hlavních hrdinů není něco v pořádku. Proto si nejsem jistá, zda se někdy k Whitney ještě vrátím. Uvidíme.

Ewe291
24.09.2023 3 z 5

Ano je to erotika a vymyslene, ale .... ja neviem. Ak sa na to pozriem z tej strany, ze je to eroticky pribeh tak ano bolo to skvele a malo to aj nejaky dej. Ale ak to vezmem z druhej strany kde ako citatel ocakavam aj nieco viac a trocha rozumu a sebaucty tak tu som to nenasla. Myslim ze ku knihe sa viac nevratim

Karina_
20.09.2023 5 z 5

Skvělé lechtivé četní. Moje první kniha od autorky a určitě ne poslední. I když bylo scén možná až příliš, nakonec mi to nevadilo, i dějová linka byla promyšlená a hezká. Byl tam příběh, nebylo to jen o sexu, což u erotické četby cením.

Marfuška89
19.08.2023 5 z 5

Ani tato kniha mě nezklamala. Ano, hlavní hrdina je sice sobecký kretén, který myslí jen na sebe, ale víte co? Já ho žeru!
Hlavní hrdinka je sice trošku naivní snílek, ale víte co? To my zamilované ženy jsme!
A ten zvrat? Tak to jsem z toho byla v hájí....

archivářka115
16.07.2023 1 z 5

Ze začátku se celkem dala číst. Potom Aubrey začala styk odmítat.Andrew prosil. Aubrey stále odmítala. Andrey přemlouval. Aubrey si to rozmyslela. Sex zvítěl, ale potom ho zase odmítla a tak se děj stále točil do kolečka. Nuda, nuda.
Již nikdy víc.

Katka7922
08.07.2023 5 z 5

Od Whitney jsem už dlouho nic nečetla a tak jsem úplně zapomněla jak mě tahle autorka umí rozsekat na malé kousíčky. Tohle byl vážně skvělý příběh. Mělo to emoce, děj i napětí. A samozřejmě i spoustu žhavého sexu :-)
Od začátku bylo jasné, že se Andrewovi stalo něco zlého a když to začalo pomalu vyplouvat na povrch tak jsem si říkala, bože to ne. Ale i tak jsem ho jednu kapitolu litovala a další dvě nesnášela. A takhle to šlo pořád dokola.
Audrey je mladá naivní dívka, co touží po lásce. A když ji to Andrew není schopen nabídnout, tak konečně dospěje a začne si plnit své sny a ne jen sny svých rodičů.
V poslední třetině knihy, kdy vychází všechna pravda na světlo jsem ronila slzy jako hrachy. A Andrewa jsem přestala nesnášet a už jsem ho jen milovala stejně jako Audrey.
Liam se zamiloval do nesprávné ženy, Andrew ne.

Mondaika
16.04.2023 2 z 5

Ze začátku jsem se zacetla. Postupně však příběh začal být moc natahovany. Nechápu, proč autorky nezkratí počet stran. Aubrey, mě nebavila nebo sem jí prostě nerozuměla. Takový průměr, chvíli se to četlo dobře a chvílemi jsem se nutila do čtení. A jako příběh dobrý, ale jinak bohužel

warca
12.03.2023 2 z 5

Hodně podobný styl i tematika k ostatním knihám autorky. Ale to nevadí. Jen je neberte hned po sobě.
Bohužel tato kniha byla taková hodně rozvleklá, nic moc se vlastně nedělo, nedočetla jsem. Autorka nedokázala udržet můj zájem.

etell
09.12.2022 2 z 5

Whitney G. už mala aj lepšie knihy. Hlavné postavy sú celkom fajn, len opäť večný problém, málo strán a pritom veľa vecí, ktoré sa mohli rozvíjať. Neublíži, ale po pár dňoch zabudnete, o čom kniha bola.

vedana
06.12.2022 2 z 5

Oddychovka.

Majuš333
19.11.2022 5 z 5

'Kdo zalže jednou, zalže i podruhé. Lži tě nakonec vždycky doženou.'


Milujem 'Důvodné pochybnosti' :)
Opakovane sa k nej vraciam a patrí medzi moju TOP 10-ku najlepších a najzbožňovanejších kníh :)


„Co když pravý důvod, proč se nechci sejít, je ten, že jsem ošklivá?“
„Mám silný pocit, že nejsi.“
„Ale kdybych byla?“
„Opíchal bych tě potmě.“
„Dávám přednost tomu, když je rozsvíceno.“
„Tak bych tě přinutil, aby sis dala na hlavu papírový pytel.“
„Cože?“ Začala se hihňat. „Ty jsi neskutečný! Uff. U dveří mám klienta. Musím jít. Můžu ti zavolat později?“
„Samozřejmě.“

Marci_Vaj
12.10.2022 4 z 5

Jo bylo to fajn, právnické prostředí se mi líbí :)

Leído
28.09.2022 4 z 5

Podle anotace jsem čekala, že se to bude vyvíjet trochu jinak. A taky jsem si myslela, že vím, o čem to bude. Nebo spíš jsem se bála, že to bude další kniha postavená na "trapném" zákazu vztahů na pracovišti. Jenže celá anotace proběhla na prvních pár kapitolách, její nástup do práce byl zajímavý a pak už jsem byla v nevědomosti a vůbec netušila, jakým směrem se bude příběh ubírat. A byla jsem příjemně překvapená. Nebylo to tuctové, bavilo mě to, líbilo se mi to. "Zlé" chlapy můžu, sex na papíře taky. Přečetla jsem skoro na jeden zátah.

Silvisek
09.09.2022 5 z 5

Moc se mi libila kniha. Opravdu byla ctiva.

Šárka88
07.09.2022 4 z 5

Jak zde někteří píší, kniha se čte sama a dějrychle utíká. Nejdřív jsem si myslela, ten chlap je opravdu neandrtálec a chová se k ženě opravdu, jak k hovnu. Jenže vše se ukáže v ději. Lehká zápletka s happyendem, která potěší každou, co od těchto knížek očekává. Ubírám hvězdu za nadměrné vulgarity, které už mě konci moc nebavily. Jenže to patřilo k povaze Andrewa, aby vynikla jeho postava. Aubrey byla na mě trošičku naivní holka, ale moc se mi líbila v tom, že šla za snem v baletní kariéře a uměla poslat Andrewa do hajzlu :-D , když to bylo potřeba a pěkné ho podusit.

LennaK
27.07.2022 4 z 5

Kniha se čte sama. Díky napínavému ději ji přelouskáte obratem. Všeho bylo tak akorát. Jediné, co mi úplně nesedlo bylo, že Allysa byla nad míru naivní, nebo to tak na mě alespoň působilo. Andrew se povedl na jedničku.

W.G., mladá autorka, která to s knihami umí.

genikuxik
17.06.2022 5 z 5

Moc se mi líbil děj a konečné vysvětlení celého příběhu.

Ešína
07.06.2022 5 z 5

Toto dílo jsem zhltla za pár hodin. Líbila se mi. Hodně zajímavá a napínavá zápletka. Trochu jiná než u ostatních knih tohoto žánru, což jsem uvítala. Aubrey byla fajn a Andrew mi byl hodně sympatický. Takový šťastný konec si zasloužil.

Štítky knihy

erotika romantika seznamky právnické prostředí

Autorovy další knížky

Whitney G. (p)
americká, 1988
2017  87%Turbulence
2020  86%Výpověď
2021  83%Důvodné pochybnosti
2020  82%S pozdravem Carter
2021  82%Trhni si, Ethane

Kniha Důvodné pochybnosti je v

Právě čtených3x
Přečtených891x
Čtenářské výzvě33x
Doporučených37x
Knihotéce320x
Chystám se číst177x
Chci si koupit38x
dalších seznamech10x