O knize Nemilosrdný král

New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji dokonce nechám. Je načase, aby mi splatila dluh. Kiero Kilgoreová, už jsi majetkem Lachlana Mounta.

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší vzrušující a rychlé čtení, které čtenáře okamžitě vtáhne do děje. Hlavní postavy jsou silné a charismatické, což zvyšuje atraktivitu příběhu. I když se vyskytují určité nedostatky, většina čtenářů je nadšená a touží po pokračování. Závěr je překvapivý a mnozí se těší na další díly, aby odhalili, jak se příběh vyvine. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nemilosrdný král mohla líbit?

• Fanoušci erotických románů
  • Čtenáři, kteří hledají napětí a akci
  • Milovníci mafiánských příběhů
  • Ti, kdo ocení silné ženské postavy
  • Čtenáři toužící po rychlém a strhujícím ději

Kniha Nemilosrdný král v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 398x
v Mé knihovně459x

Už pouhé jméno vyvolává vzrušení zrozené z hněvu, jaký jsem nikdy nezažila. Nenávidím ho za pocity, které ve mně vzbuzuje. Nenávidím ho za to, jak na něj moje tělo reaguje. Nenávidím ho za to, že chci, aby se mě zase dotýkal.

Trojí láska spaluje lidská srdce - láska k penězům, láska k rozkoším a láska k přetvářce.

Související novinka - Nemilosrdný král

10 nejprodávanějších eknih (únor)

23.03.2021

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi