Království hříchu přehled

Obálka knihy Království hříchu
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460539/bmid_kralovstvi-hrichu-5UD-460539.jpg 4.5 762 762

Mount Trilogy série

< 3. díl

Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo. Svůj dluh může splatit pouze jediným způsobem – svým srdcem. Království hříchu je závěrečný díl trilogie o Lachlanu Mountovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název: Sinful Empire, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království hříchu. Přihlašte se a napište ho.

Mi-šu-le
01.07.2025 5 z 5

Takhle série mě úplně pohltila, přečetla jsem ji za 3 dny. Strašně jsem si to užila a těším se na Divokého prince. Doporučuji.

uzivatel89193
31.05.2025 1.5 z 5

Už mi lezou krkem knihy o tom, jak ten "úžasný" chlap DONUTÍ tu "tupou" holku ho přímo zbožňovat!

padajicidvere
25.05.2025 3 z 5

(SPOILER) Tak tady jsem se musela místy přemáhat. Těšila jsem se na erotické scény, protože doteď byly skvělé! Ale bohužel, tady jich je ještě míň, jak ve druhém dílu, takže jako šafránu. A to je za mě škoda.

Kdyby nebyl děj tak napínavý, asi bych dala o hvězdu míň.
Příběh nabral trochu jiný směr, a byl tak aspoň zajímavý, když se snad půl knihy nestal žádný sex.

Dost mě pobavila jejich svatba. On jí sice ještě neřekl, že ji miluje, ale i tak si ho vezme. A tady už se mi protagonistka zprotivila, protože její naivita rostla s každou kapitolou. Pomalu v L. viděla Zorra mstitele v moderní verzi Batmana.

Související novinky - Království hříchu (3)

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

02.09.2021

10 nejprodávanějších eknih (červen)

29.07.2021

Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021

Kniha Království hříchu v seznamech

v Přečtených1 067x
v Mé knihovně376x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)