Na druhý pokus

Na druhý pokus https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477492/bmid_na-druhy-pokus-Nx8-477492.jpg 5 760 172

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitelně přitažlivý?! Jen tři dny po zmíněném mítinku mi nečekaně zavolal – a pozval mě na rande! Samozřejmě bych radši umřela, než bych se sešla s chlápkem, jako je on. Ačkoliv musím uznat, že mi to docela polechtalo ego. Hlavně ten moment, kdy jsem ho odmítla! Jenže teď, o šest měsíců později, jsem se vypravila na konferenci do Francie, a co čert nechtěl – jedním z přednášejících je on. Příšerný, odporný, samolibý Tristan Miles! Až na to, že zatím není ani příšerný, ani odporný ani samolibý. Naopak, je překvapivě okouzlující a vtipný, a když se na mě podívá, navzdory svému přesvědčení se celá chvěju… Já se jím ale nedám uchvátit. Je to jenom sukničkář v nažehleném obleku. A já jsem zas jen vdova se třemi neukázněnými kluky na krku… Bože, ať už ta konference skončí! Každý totiž ví, že Tristan Miles vždycky dostane, po čem zatouží – a právě teď zatoužil zrovna po mně!... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Takeover , 2020


více info...

Přidat komentář

Velbana
06.04.2024 5 z 5

"Tristan Miles vždy dostane co chce. A teď chce mně." Tato mne očarovala hned na začátku. "Tik,Tak." řekl čaroděj. Tahle krátká věta. Mě moc a moc pobavila. Ale to jak Harrison a Tristan jsou spolu na hřbitově. A Harrison se podívá na náhrobní kámen a řekne: "Tati tohle je Tristan." On položil svou ruku na ten kámen a cítíl že mu jeho otec předává štafetu. Tak to jsem měla pořádně na krajíčku. Ale ten konec Ten stál Fakt zato.

Kuci12
31.03.2024 5 z 5

Na rovinu, kdo z nás by nechtěl mít Tristana doma? Nebo aspoň na víkendy. On je zosobněním všeho co, žena chce, měla chtít a bude hledat a má rád její děti.... Tahle knížka nemůže selhat, je sestavená, tak že postupem času si je oblíbíte všechny dokonce i Čaroděje s Pochcánkem. Bylo to vtipné, originální - díky jejím dětem a sladké, hodně - ale komu to vadí. Mě rozhodně ne.
"Proč vám to nevyšlo? divím se v úžasu nad její krásou.
Políbí mě na spánek a přitiskne ke mně tvář. Protože jsi to nebyla ty."


bez_prebalu
16.03.2024 3 z 5

Sladká pohádka pro samoživitelky. V knize hlavní hrdinka, samoživitelka se třemi, TŘEMI!! dětmi, najde svého prince na bílém koni. Tak neskutečný příběh, až se člověk musí smát. Ale proč ne? Jako oddechovka super, jen si musím pořád opakovat - je to jen knížka, jen knížka, knížka!
Můj Instagram - bez_prebalu

ivetdos
14.03.2024 5 z 5

Knihy T.L. Swanové jsou inteligentní, plné děje, ale i jiskřivých erotických scén. Od všeho trochu, ale hlavně žádná nuda. Vždycky, když autorce vyjde nová kniha, musím ji mít. Na druhý pokus se řadí mezi ty lepší kousky ze série. Prvně jsem měla předsudky, protože hlavní hrdinka není pětadvacetiletá holka, ale žena, které je přes 35 a má 3 děti, hlavní hrdina je zase mladší, což není něco, co obvykle v knihách vyhledávám. Autorka to ale dokázala pojmout skvěle. Přišlo mi teda trochu divné a úsměvné, že 37letá žena už se považuje za „starou“, ještě když mezi nimi není velký věkový rozdíl, ale ok. Přišlo mi to celkem uvěřitelné a až na pár detailů jsem byla spokojená.

Jako obvykle se výborně četla, místy pro mě byl nepředvídatelný děj, a přestože má kniha skoro 440 stran, měla jsem ji rychle přečtenou.

Doporučuju, doporučuju, doporučuju!

Rapeh
09.03.2024 5 z 5

Jedním slovem skvělé

w.d.taylor
15.02.2024 5 z 5

Erotika, štěstí, smutek, smíření a zase erotika. Je to opravdu dobré čtení. Kdyby to šlo dám tomu 10 hvězd!

petulkapeta
04.02.2024 5 z 5

,,Cítím, že když jsem s tebou,jsem takový, jaký bych měl být."
Tak tady jsem se teda nasmala hodně. Chudáka Tristana děti potrápili pořadně,až na toho nejmladšího. Claire se do něj zamilovala,ale...každopádně tahle kniha se mi snad libila ještě vic než předchozí díl...

keiko33
26.01.2024 5 z 5

Tento diel bol určite lepší, ako prvý. Tristan bol také zlatíčko. Z bujarého života behom chvíle prešiel do pozície hlavy rodiny s tromi chlapcami. Nie každý by túto situáciu zvládol. Aj keď po prvom bláznivom stretnutí s deťmi najprv zdupkal. To sa autorke fakt podarilo. Ešte teraz sa smejem, keď si na tú scénu spomeniem. Claire žila stále v minulosti a mala problém sa posunúť ďalej, aj keď srdce chcelo, rozum ju brzdil. Čo mi v tejto sérii chýba sú bližšie rodinné vzťahy. Občas sa stretnú bratia, ale rodičia, či Clarin brat boli spomenutý len vlažne. Celý príbeh sa točí jednej dejovej linky. Aj keď to malo pár zadrhelov, knihu som si užila.

Papimami
24.01.2024 3 z 5

V tomto díle se pouze rozebírají vztahy. Děj je zpestřen několika vtipnými scénami, ale i tak mi tam chyběla další linka, která by přerušila opakující se myšlenkové pochody.

Laf
26.12.2023 5 z 5

Tenhle díl mne opravdu bavil. Hodně jsem se u něho nasmála. A první setkání Tristana s jejími dětmi? To bylo k popukání. A jsem ráda, že tam dost hráli hlavní roli i její synové, že nebyli odsunuti do pozadí. Celá kniha se mi líbila a ráda jsem se k ní vracela, abych se dozvěděla, co na další stránce čeká hlavní hrdiny. Zatím asi pro mne nejlepší kniha od této autorky. Vřele doporučuji.

KlaraD851
12.10.2023 5 z 5

Pohádky pro velké holky, myšleno v tom nejlepším. 4 díly přečtené za pár dní a už mám absťák. Bratři a jejich příběhy podobné, ale přesto každý jiný. Stejně tak byla jiná i každá vyvolená.

Nejzábavnější a nejroztomilejší díl série. Dlouho jsem se u čtení tak nezasmála. Tristan je prostě boží, jeho dvojsmyslné hlášky nemají chybu. Pro mě pan Miles číslo 1. Je nejvíc lidský, nejvíc jsem mu z duše věřila, že ho mrzí, kým musí být a jeho věta o tom, že když nevidíš nedostatky na povrchu, neznamená, že je člověk nemá, mnou zarezonavala. A s Claire si prostě byli souzeni. Ona byla taky boží, prostě ženská se vším všudy včetně tří dětí.
Vtipných momentů bylo hodně, top pro mě je scéna z baru, kam Claire dorazí s Gabem. Úplně jsem si situaci dokázala živě představit a tekly mi slzy smíchu.
Rozhodně stojí za přečtení. Tenhle a třetí díl jsou moje lásky.

andrea-juli
21.09.2023 5 z 5

Tento díl je neskutečná láska. Za pět dní jsem zvládla celou sérii a tato kniha jednoznačně vede. Jezisi jak já se zamilovala do Tristana.

Co se spicy scén týče, tak tady mi sedly nejlépe. Žádný díl se bez nich neobešel, ale tady mi přišly přirozené nebo jak to říct.
No a nedílnou součástí byli tři malá zlatíčka. Já si kluky naprosto zamilovala. Čaroděj a jeho eskapády byly perfektní.
Celkově se mi na této sérii líbí hlavně to, že to jsou bratři! a mohla jsem krásně číst jejich příběh aj v dalších dílech.
Díly mám seřazené takto 1. místo Na druhý pokus, pak první díl a třetí s čtvrtým se dělí o třetí místo, protože tam si nemohu vybrat.

Ale rozhodně všichni bratři jsou lásky!

A doufám, že se dočkáme finálního pátého dílů o všech bratrech!

LivN
16.09.2023 3 z 5

Beru to trochu od konce. První Eliot a teď Tristan. A tenhle díl mi prostě nesedl. Jsem ráda, že jsem ho necetla jako prvni. Odsoudila bych pak celou serii za špatnou. A to vím, že není. Něco mi tam chybělo. Začatek super, ale pak jsem se musela nutit do čtení a příběh si neužívala.

Ála1968
12.09.2023 4 z 5

Asi jsem výjimka,ale mě se první díl líbil víc.Claire mi občas připadala divná, prostě mi nesedla.Ty její kluci měli větší rozum než ona.Zato Tristana jsem milovala už v prvním díle.

Senza Jenka
11.09.2023 3 z 5

V něčem lepší, než jednička, v něčem ani ne... Kniha je nepopiratelně erotická, ale občas mám (a to z celé série) pocit, že je to moc "chtěné", moc papírové, chybí tomu lehkost a švih.
Tristan je nepochybně příjemnější povaha, než Jameson, ale zase ne úplně diametrálně odlišná. Jeho sbližování s Claiřinými potomky bylo dojemné i vtipné. I tady je ovšem na počátku (s výjimkou tvrdého střetu ohledně firmy) bleskové "namlouvání" cílené do postele. A upřímně - stát se to v reálu mně, dostane po tlamě a podám trestní oznámení za sexuální obtěžování. Některé věci se holt dobře čtou, ale prožívat je netoužím.
Pokud čekáte trochu vtipu a hodně explicitně popsaného sexu s kapkou romantiky a sentimentu, mohlo by vás to bavit.

Kohynka
11.09.2023 5 z 5

To bylo tak moc krásný. I první díl byl moc hezký, ale tenhle se mě dotkl u srdce. Asi jsem se do Tristana taky zamilovala :D Škoda, že takový chlapi jsou jen v knížkách :)

babystar
05.09.2023 5 z 5

Příběh skoro ze života o nelehké cestě za novou partnerkou druhého z bratří Milesových Tristana. Přijít jako nový člen do zaběhnuté rodiny s dětmi není legrace a vyřešit trojúhelník vdova - její nebožtík - nový partner už vůbec ne. Román jsem "slupla jako malinu" a ještě jsem se i docela dost nasmála. Tento díl se mi líbil víc než první a už jsem zvědavá na Eliota.

KajinaH722
28.08.2023 5 z 5

Druhý díl mě bavil ještě o něco víc. Spisovatelka ví,jak na to.
První setkání dětmi a Tristana bylo vtipné podané, hlavně Harry bodoval :D sama mám dva kluky (syny) a vím o čem mluvím :D
Tristan se sám rozhodl udělat pro Claire cokoliv,aby mohli být spolu a mělo to opět šťastný konec.
Tak hurá na další příběh Elliota!

Ešína
12.08.2023 5 z 5

Tak tohle bylo zábavné. Velice zábavné. Moc jsem se u čtení pobavila. Clare byla sebevědomá žena se srdcem na pravém místě a Tristan byl vtipný a elegantní. Líbilo se mi, jak si budoval vztah ke klukům. Ti byli vtipný a Tristanovi to nedali zadarmo. Zatím nejlepší díl.

0197
09.08.2023 5 z 5

Tak tento příběh se povedl. Vlastně se povedl úplně nejvíc jak mohl. První díl ze série mě bavil, ovšem tento? Dokonalost a naprosto perfektní čtenářský zážitek od začátku až do konce.

Hned z kraje vypíchnu, že tu máme ovdovělou ženu se třemi dětmi, která je o pár let starší než její protějšek. To se málokdy vidí. Dále zmíním humor, protože jsem se tolikrát tak nahlas smála a dvakrát mi tekly slzy :-).

Tristan byl dokonalý. Bez debat. Nádherná tvářička, vypracované tělo a šmrncovní účes. Ovšem to, co skrýval za atraktivním zevnějškem bylo několikanásobně krásnější. Laskavý a milující. Vtipná, hravá a něžná povaha. Bože.

Claire to neměla doma ani v práci jednoduché. Cítíte její smutek, to jak váhá, protože se domnívá, že zrazuje manžela. Myslela, si že se k sobě nehodí, ale oni se hodili. Tristan ji dával najevo, jak je krásná, protože po dětech na sobě viděla nějaké ty nedokonalosti. No, kdo by si ho nezamiloval?

Už od začátku přeskočila jiskra. Ve Francii se hlavně Claire pořádně odvázala a vidno, že ji to prospělo. Možná se to seběhlo rychleji, ale chemie tam byla, tak že v pohodě. Ovšem to, co přišlo na řadu později. To byla jízda. Tristan vs. děti. Číst ty kapitoly z jeho pohledu, to byl koncert. Opravdu. To nemělo chybu. Každé dítě Claire mělo jinou povahu a Tris na každého musel jinak. Když jsem v závěru četla, jak ho vnímali a jak jim přirostl k srdci, nešlo neuronit slzu.

V knize byly vybalancované vtipné a smutnější chvíle. Hlavně na konci to byl doják. Naštěstí se to rychle vyřešilo, tak mi to vyhovuje. Převažoval ale vtip. Úplně poslední stránky byly balzám na duši. Sice trochu zrychlené, ale co. Pátý díl v této sérii obsahuje epilogy pro všechny páry a já neodolala a pročítala jsem si komentáře na goodreads, abych věděla, co ty dva bude čekat, i když je jasný, co se tam bude řešit. Erotika se také vydařila a byla snad ještě žhavější než v předchozím dílu. Jedna z nejlepších knih letošního roku.

Štítky knihy

sex láska milostné romány romantika vztahy

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  88%A co bylo dál

Kniha Na druhý pokus je v

Právě čtených5x
Přečtených969x
Čtenářské výzvě21x
Doporučených87x
Knihotéce328x
Chystám se číst185x
Chci si koupit58x
dalších seznamech13x