Příspěvky

Kniha se četla dobře, poutavé vyprávění z pohledů dcery a otce. Stojí za zamyšlení. Doporučuji.

Moc pěkné čtení, napínavé tak akorát, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Doporučuji.

Moc pěkné čtení, dějem se prolíná několik generací, ale vše je přehledné. Příjemný, oddychový román hlavně pro ženy. Četlo se samo.

Příjemné romantické čtení, bylo by fajn, kdyby se tado doba vrátila. U tohoto druhu si každý určitě odpočine, hlavně ženy.

Tak tato kniha neměla chybu, od začátku do konce velice čtivé se zajímavou zápletkou. Prostě pecka, doporučuji. Autorka opět nezklamala.

Knížka mě moc pobavila, příjemné oddychové čtení, doporučuji.

Přečteno jedním dechem, krásné čtení i když o velice smutných a pravdivých událostech. Nikdy by lidstvo nemělo zapomenout na hrůzy, které bohužel dělali "lidé" lidem. Je až neuvěřitelné, co dokáže z člověka udělat neomezená moc nad druhými. Četla jsem již několik knih o holocaustu, ale tato na mě zapůsobila opravdu silně. Doporučuji, určitě si ji přečtěte!

Kniha mě velice pobavila, někdy jsem se musela smát i nahlas. Příjemné, oddychové čtení, už se těším na další díl.

Příjemné pokračování, prostě milá oddychovka. V dnešní době pohlazení po duši.

Kniha mě pobavila, je to oddychovka. Není to cestopis, nepopisuje památky, ale spíše přístup zdejších obyvatel k různým situacím. Splnila mé očekávání , těším se na další.

I když styl psaní autorky je hodně podrobný, nemohla jsem se od knihy odtrhnout, prostě chcete stále vědět, jak se to bude dál vyvíjet. Těším se na další díl.

Příjemné čtení na dovolenou pro ženy, oddychovka, která neurazí, doporučuji.

Kniha se mě moc líbila, do poslední stránky jsem byla zvědavá jak vše hlavní hrdinka zvládne.

Vcelku musím hodnotit docela kladně, i když cca prvních 30 stran mě trvalo se začíst. Pro mě moc vědeckých informací, pak to mělo napínavý spád. No a konec taky trochu neuvěřitelný, prostě z vědce se stal téměř superman.

Úžasná knížka, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Krásný příběh, doporučuji.

Velice dobře napsaná kniha, četla jsem jedním dechem, doporučuji.

Moc hezky napsané, doslova jedním dechem. Opět autorka nezklamala.

Můj názor je, že většinu čtenářů této série nutí jen zvědavost se stále prokousávat až příliš podrobným popisem některých pasáží. Kniha by mohla mít polovinu stran a úplně by stačilo. Ale stejně si přečtu i další díl i přesto, že možná budu některé odstavce opět vynechávat.

Fajn čtení, oddychovka s předvídatelným koncem. Autorku mám ráda a opět mě nezklamala.

Naprosto neuvěřitelné, co musely nejen hlavní postavy vydržet. Velmi silné emotivní čtení. Můžeme snad doufat, že se tyto zrůdnosti nebudou již niž nikdy opakovat.

Od této autorky to byla moje první kniha a určitě si přečtu i další.