Nesnáším tě

Nesnáším tě https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413420/bmid_nesnasim-te-NVs-413420.png 4 1183 240

Od nejprodávanějších autorek New York Times Vi Keeland a Penelope Ward přichází nečekaná love story o odložených srdcích a druhých šancích Všechno to začalo záhadným modrým vzkazem všitým do svatebních šatů. Něco modrého. Vydala jsem se do luxusního butiku prodat své vlastní svatební šaty. Tam jsem zase našla „něco starého“, co patřívalo jiné nevěstě. Do podšívky nádherných šatů s motivem ptačích per tam byla všita ta nejkrásnější zpráva, co jsem kdy četla: Děkuju ti, že jsi mi splnila všechny moje sny. Na modré papírové cedulce bylo vyraženo jméno Reed Eastwood. Očividně to byl ten nejromantičtější muž, jaký kdy žil. Rovněž jsem zjistila, že je to ten nejnádhernější muž na světě. Kdyby jen moje fantazírování o pravé lásce tady skončilo. Později jsem totiž o tom zamilovaném pánovi zjistila ještě další věci. Je arogantní, cynický a má nesmyslné požadavky. Vím, o čem mluvím. Vlivem nečekaného zvratu osudu je z něj můj nový šéf. To mě ale nezastaví, abych odhalila příběh, jenž se za tím milostným vzkazem skrývá. Milostným vzkazem, po němž spolu nežili šťastně až do smrti Ten příběh se však nedá srovnat s tím naším, každým dnem zajímavějším, něžnějším a víc sexy než cokoliv, co bych si kdy dokázala představit. Něco nového. Nemám ale nejmenší tušení, jak to skončí... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Hate Notes , 2018


více info...

Přidat komentář

petraj30
15.04.2024 2 z 5

Moc jsem se na tuhle knihu těšila, ale bohužel mě nijak nezaujala a nedojala. Ukamenujte mě!
Skoro 200 stran jsem čekala na vyřknutí celé podstaty této knihy. Ale žádný kýžený efekt mi to nepřineslo. Ovšem to, co ještě o pár stránek později přišlo pohřbilo všechny moje naděje, že se ke knize ještě vrátím. Velice se omlouvám všem čtenářkám a čtenářům, kterým se kniha líbila, ale působilo to jako parodie oproti ostatním knihám této podobné.
Je to samozřejmě škoda, protože se to opět velmi dobře četlo. Je mi to líto, ale zklamalo mě to.

miruska1
11.04.2024 5 z 5

Moc se mi to líbilo.....


Cucy
28.03.2024 5 z 5

Příjemné oddechové čtení, které jsem přesně potřebovala. Autorky opět nezklamaly.

Jenny46
22.03.2024 5 z 5

Kniha mi sedla do noty!!!
Hlavní hrdinka má srdce na pravém místě, i když byla někdy ztřeštěná, ale moc jsem ji fandila. Její seznam jebat -na - to mě dostal .o))
Příběh byl trochu jiný, který mě bavil obě postavy sympatické až trochu ten konec sladký...
Romantika jak má být, doporučuji

Dom.cacte
14.03.2024 5 z 5

Asi nejlepsi od teto autorky, knihy ma na jedno brdo, ale tahle me fakt bavila.

Rapeh
04.03.2024 3 z 5

Klasika, oddechové čtení, romantika.

LenkaStr
23.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Něco modrého... Nejspíš by to taky nebyl kdovíjak cool název, ale podle mě by, na rozdíl od zavádějícího Nesnáším tě, sednul jak pr.el na hrnec. Ale k příběhu: Asi to bude tou diagnózou, která dává příběhu hlubší přesah, a nejspíš taky mojí vlastní sentimentalitou, ale tohle bylo zatím nejlepší, co jsem od autorek četla. Oficiálně miluju babičku Iris a tu střelenou Zlatovlásku chci za kámošku. Možná bych mohla mít výhrady k hledání biologické matky, které je tu tak trochu redundantní, ale nakonec, něco ten Charlottin úprk přes půl Evropy odstartovat muselo, no ne? No jo. Epilog po letech byl přesně tak sentimentální, jak se dalo čekat, ale koneckonců naprosto v duchu celého příběhu, takže za mě cajk. Aj kroupu jsem uronila. A mimochodně, vřele neděkuju své fantazii za tu scénku se žádostí o ruku, tu představu už nikdy nedokážu odvidět.

Janík61
10.01.2024 3 z 5

Alo jo, četlo se to dobře, nic náročného, ale slza ukápla.

Books_by_Dee
13.12.2023 4 z 5

Nesnáším tě, je mojí druhou přečtenou knihou od dvojice Keelandová a Wardová a rozhodně se mi líbila víc než Můj nejmilejší suvenýr. Vlastně ani nevím proč nehodnotím 5 hvězdičkami, tak moc se mi knížka líbila, a tak moc Vám jim doporučuji.

Tahle love story začíná tak trochu zvláštně – svatebními šaty, které hlavní hrdinka nachází v sekáči a v nich vložený romantický vztah s podpisem autora – od Reeda Eastwooda. Toho, se rozhodne vyhledat, ale hned při prvním setkání zjišťuje, že to není její vysněný romantik, ale arogantní chlápek a čistou „náhodou“ se také stává jejím novým šéfem. Cítí, že za jeho chováním musí být určitý důvod a chce ho odhalit.

Já jsem si čtení užívala. Jak Reed, tak Charlotte mě sedly do noty. Jen Reed mě občas lezl na nervy, ale zároveň s odhalením tajemství jsem ho i chápala.

Slzička mě sice i přes to „drámo“ neukápla, přesto to bylo velmi emotivní čtení. Na závěr měla knížka krásný epilog s větším posunem v čase.

Senza Jenka
16.09.2023 3 z 5

Těžká romantika. Sentiment. Doják.
Obdivuhodná hlavní hrdinka. I když i jeho přístup chápu, asi bych ve stejné situaci byla "sobecká" a vzala si, co se nabízí, na tak dlouho, dokud to v nabídce zůstane. Život, umí být sakra krátký.
Tu scénku s předáním prstenu na konci knihy jsem snad radši neviděla.

Pozn. ke keramice: hliněný střep musí před prvním přežahem (i každým dalším) dokonale vyschnout, takže váza za jeden víkend? Ani omylem!

anavi2009
04.07.2023 1 z 5

(SPOILER) Rovnou řeknu, že červenou knihovnu moc nečtu. Nicméně vzhledem k vysokému hodnocení, jsem měla asi i vysoké očekávání. Které kniha vůbec nesplnila. Neuvěřitelný příběh, nereálné postavy, strasny.
Ona je nádherná blondýna s božskou postavou, on tmavý osvaleny Ken s hromadou peněz. On má roztroušenou sklerózu, kvůli které si k tělu nechce připustit žádnou ženu. Ona je trochu střelena, ale on ji miluje. A nejvíc směšné mi přišlo něco ve stylu "Našel jsem tvou biologickou matku. Zbývá ji týden života".
Nevím, at si kdo čte co chce, pro mě to byla vražda mozkových literárních buněk.

mnohoknih
28.06.2023 4 z 5

Výborný romantický příběh. Charlotte chci za kamarádku. Je šílená, soucitná, optimistická a vřelá. Reed je trochu moc osvalenej, ale má i lepší charakterové vady, takže ho beru taky. Příběh má uvěřitelnou zápletku, úžasnou dynamiku a také kapitolu 26 let potéprostě vyvedený doják.

luci33
21.05.2023 5 z 5

Ze začátku jsem měla pocit, že v tom absurdním začátku není žádný smysl a že jsem šlápla vedle, ale Charlottina vřelost, soucitnost i potřeštěnost mě dostaly.. Reed neměl šanci :-)

Anavi8912
28.04.2023 5 z 5

Wau, za mě super knížka, od které se nedalo odtrhnout. Krásný, emotivní příběh dvou mladých lidí, plný lásky, romantiky, ale i smutku, porozumění a vášní. Bavil mi námět a styl psaní autorek, dokonce i slzičky ukáply. Určitě doporučuji.

Miriam
20.03.2023 5 z 5

Skvělý příběh, který začal svatebními šaty. Charlotte byla zkrátka divoká střela. Pobavila jsem se, bylo to vtipné, milé, romantické a sedlo mi to.

Alexxxka
01.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Vůbec jsem nevěděla do čeho jdu, po knížce jsem sáhla abych splnila téma do Výzvy. A paní! To bylo super. Nejdříve jsem si myslela, že to bude takové plytké, červená knihovna. Ale tajemství Reeda - to byl vážně šok. V podstatě to pro mě byla skvělá jízda a od autorek si ještě někdy přečtu. Takže dík za výzvu!

knihomolka.Lea
21.02.2023 5 z 5

-musím vyzdvihnout jak se postavy příjemně rozvíjely
-krásný příběh, líbila se mi povaha hlavní hrdinky Charlotte
-hlavní hrdina Reed, který skrýval tajemství
-vážně jsem nečekala, o jaké tajemství se jedná. Čekala jsem něco jiného a byla jsem překvapená. Hodně.
-konec byl vážně nádherný.
-za mě doporučuji
-příběh čtivý, odsýpal

Ešína
11.01.2023 5 z 5

Další strašně krásný a emotivní příběh od těchto autorek. Opravdu jsem si čtení tohoto příběhu užila. Reed byl sladký a Charlotte byla správně potrhlá. Velké plus za epilog po 26 letech... To i slza ukápla. Roztomilé.

trynitrix
26.09.2022 4 z 5

Příběh krásný, čtivý, vtipný a na mě ted s hormony moc emotivní :-D
Ale knihu jsem si užila.

Marci_Vaj
22.08.2022 5 z 5

Ne, prostě ne. To nemělo chybu. Dojemné, krásné. Kam na to ty holky spisovatelky chodí? Moc se mi to líbilo…

Přemýšlím, ze si taky udělám “nějaký seznam” :)

Štítky knihy

erotické romány americké romány

Autoři knihy

Penelope Ward
americká, 1975
Vi Keeland
americká

Kniha Nesnáším tě je v

Právě čtených12x
Přečtených1 720x
Čtenářské výzvě124x
Doporučených76x
Knihotéce450x
Chystám se číst401x
Chci si koupit106x
dalších seznamech19x