gnocchi gnocchi komentáře u knih

☰ menu

Quaid Quaid Jay Crownover

Už dlouho jsem nepsala komentář. Tak tuhle knihu jsem vůbec nemohla dočíst, protože mě dost otravovalo nekonečné popisování jedné situace a stálé opakování toho, jak je Avett neschopná. Ani jeden z hlavních hrdinů mě ničím nenadchl, Avett mi připadala hloupá a Quaid, mě nepřesvědčil, že by se do Avett mohl zamilovat. Dala jsem jednu hvězdičku.

10.11.2023 1 z 5


My My Elle Kennedy

Dlouho jsem se ke čtení On a My nemohla rozhodnout. Nemám problém s gay párem, jen jsem si nebyla jistá, jestli chci příběh číst. Ale musím říct, že se mi obě knihy moc líbily, autorka mě nezklamala. Wes a Jamie byli super.

15.04.2023 5 z 5


Jediné pravé lásky Jediné pravé lásky Taylor Jenkins Reid

Kniha se mi líbila. Víc jsem si přála s Emmou Jesse, zřejmě proto, že mi jejich vztah, láska, to propojení, tak jak o něm autorka psala, připadalo silnější, bylo tam víc emocí, citu. Ale jak už tady někdo psal, vůbec si neumím představit, jak těžké takové rozhodování musí být. A právě proto jsou tři dny málo, tedy za předpokladu, že miluješ dva lidi. I tak v těch třech dnech s Jessem zažila Emma citově mnohem víc, než za celou dobu se Samem. Tak to na mě působí a proto u mě vítězí Jess.

05.03.2023 5 z 5


Hriešne očarujúci Hriešne očarujúci Meghan March

Přemýšlím, co napsat. Všechny tři díly se četly lehce, ale kdyby se autorka vyhnula neustálému řešení případných útěku Whitney od Lincolna a také velmi častému, a zdlouhavému ujišťování těch dvou o vzájemné lásce, stačily by jí s přehledem dva díly. Whitney v první polovině celého příběhu pořád fňukala a některé části mi připadaly, že autorka vymýšlí za pochodu, a jsou v rozporu s tím, co už napsala. A samotné rozuzlení vražd a vlastně celého života všech postav je přehnané, zamotané, trochu slátanina. Člověk se téměř ztrácí v tom, kdo je čí bratr, rodič, dítě a požár, který zlikviduje půlku města, to už bylo opravdu hodně. Ale každopádně Lincolna musí člověk prostě milovat, a řekla bych, že pro Whitney je ho škoda ;-))).

26.03.2022 3 z 5


Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Tak po dlouhé době píši komentář. Tentokrát dám dvě hvězdičky., ale ani sama nevím proč tolik. Začátek byl dobrý, byla zápletka, ale dál nic víc. Penelopa je sebestředný ufňukanec, který se buď lituje, nebo si stěžuje, a nezachrání to ani občasná vtipná hláška. Za celou dobu čtení, jsem nepochopila , čím všechny kolem okouzluje. Měla jsem opravdu problém knihu dočíst až do konce.

21.02.2022 2 z 5


Samotář Ryan Samotář Ryan Sherryl Woods

Tak tahle kniha je o ničem. Popravdě, čtu spousty knih a ať se mi líbí nebo nelíbí, snažím se vždycky dočíst až do konce, a někdy se stane, že začátek nic a potom se děj rozjede, ale tahle knížka ...... pokud má být zápletkou vztah hlavních hrdinů, autorka pro mě svým psaním nevyjádřila ani romantiku, ani jiskření a ani sex, pokud je zápletkou hledání rodiny, tak to je opravdu chabé, ale nechci dalším čtenářům prozrazovat celý děj.
Za mě tahla kniha slabá a bez jiskry.

11.04.2021 1 z 5


Kaleidoskop srdcí Kaleidoskop srdcí Claire Contreras

80% ?? Tak tentokrát nevím, za co je 80%. Knihu jsem přečetla, ale pořád jsem čekala nějaký děj. Vždy, když to vypadalo, že se autorka pouští i do něčeho jiného než věčné popisování rande nerande a fňukání hlavní hrdinky, děj nerozvedla. Např. proč byl Oliver v nemocnici smutný, nebo tajemně působící zmínka o stálých odjezdech bývalého snoubence Wyatta .
Dávám tři hvězdičky, ale sama nevím proč.

19.12.2020 3 z 5


Všechno, co dáme Všechno, co dáme Kerry Lonsdale

Tak jsem dočetla třetí díl a vzhledem k tomu, že prostě mám ráda ty šťastné konce, tak jsem spokojená.
První díl se mi moc líbil, Aimee, James i Ian mi byli sympatičtí a měla jsem problém vybrat si, kterému z mužů dát přednost. Ale Carlos mi vlastně vadil a ani Natalya mě nijak nenadchla. Řekla bych, že jejich příběh byl moc překombinovaný a druhý díl byl trochu o ničem, ale autorka potřebovala někam Jamese "uklidit". Ani moc nechápu, proč byl Thomas takový zloduch, když Jamese chránil, jak nejlépe uměl a jak se z jejich otřesné matky stala ta úžasná a chápající matka a babička. Druhý díl zbytečně moc kombinací.
Třetí díl se mi líbil mnohem víc. Aimee jsem měla ještě raději než v minulých dílech, byla k Ianovi upřímná a chápala, že pokud ve vztahu není důvěra, může člověk milovat sebevíc toho druhého, na vztahu se to podepíše.
Ve druhém a třetím díle mi dost vadilo časté přeskakování z přítomnosti do minulosti.
Takže celkově se mi knihy líbily, 5 hvězdiček všem dílům určitě nedávám, ale autorka píše zábavně a pokud narazím na nějakou další knihu od ní, přečtu si ji.

30.10.2020 5 z 5


PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Tak tahle knížka mi dala zabrat, abych ji vůbec dočetla. Ani nevím, co víc napsat. Prostě to nemělo žádný náboj, jiskru.

07.09.2020 1 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Knihy Colleen Hoover miluju a tahle se mi opravdu líbila moc. Někdo už tu psal, že mu vadí slovo šukat, mně vadí také, ale je mi jasné, že nahradit to slovem milovat, nedokáže vyjádřit tu vášeň, momentální potřebu a touhu, jednoduše ten náboj a sílu. Prostě to slovo na Š, ať se nám líbí nebo ne, je výstižné -;)).
S těmi několika málo postavami autorka dokázala udržet moji pozornost celou dobu i když jsem si po pár stránkách říkala, že je děj dost předvídatelný, tak nebyl.. Já si vlastně ani teď nejsem úplně jistá, kde je pravda. Za mě plny počet hvězdiček.

15.06.2020 5 z 5


Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Asi jsem čekala od knihy trochu víc. Zhruba od poloviny jsem tušila, kdo je vrah, jen jsem v hlavě měla jiný důvod, proč zabíjí.
Ke konci mi připadalo, že autorku samotnou už děj nebaví, tak zvolila nejjednodušší a nejrychlejší konec.
Tak proto tentokrát dávám 3*.

29.02.2020 3 z 5


Místo zvané domov Místo zvané domov Deborah Smith

Nedá mi nenapsal komentář. Začátkem knihy jsem se nemohla prokousat a měla jsem naprosto zmatek ve všech příbuzných.
Ale přesto musím říct, že se mi kniha líbila. V jednom okamžiku, jsem byla tak začtená, že jsem si ani neuvědomila, že mi začaly téct slzy.
Rona člověk miluje už jako malého kluka a dospělý je naprosto " k sežrání", ale dospělá Claire mi připadala chvílemi v příběhu tak nějak navíc.
Ale určitě jdu do další knihy od této autorky.

22.02.2020 4 z 5


Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Musím říct, že mě kniha bavila a bavily mě i hlavní postavy. Souhlasím s tím, že ani dnes není žena stejně ohodnocena jako muž a nemusí to být ve vedoucí pozici. Vím, že je tahle knížka oddychovka, ale já dám tentokrát 5 hvězdiček a budu přát nám všem milé dámy v životě víc takových Carterů a mnohém méně Bradů.

08.12.2019 5 z 5


Byla jsem tu Byla jsem tu Gayle Forman

Komentáře ke knihám píšu málo a kniha mě musí něčím dostat. Tahle mě dostala tím, že pro mě byl vůbec problém ji dočíst. Děj by vystačil na povídku. Úplně mám na jazyku "nemastné, neslané". Za mě **.

16.06.2019 2 z 5


Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Opět kniha, která mě přiměla ke komentáři. Nemůžu říct, že by se mi vůbec nelíbila., dobře se četla. Začátek byl slibný, ale pak mi připadalo všechno překombinované včetně některých naprosto zbytečných postav a nevysvětlených skutečností. Prostě jsem knihu přečetla rychle a určitě i s napětím, ale znovu ji rozhodně číst nebudu. Takže za mě ***.

21.04.2019 3 z 5


Pouto Pouto Anna Todd

Tak jdu zase jednou na komentář. Přečetla jsem všechny čtyři díly, ale místo wow musím napsat uf. Nechci říct, že by mě příběh nebavil, ale proč čtyři díly, stačily max dva. Ale každopádně přidávám v hodnocení hvězdičku za styl psaní. Jak už to tady někdo napsal, nemohla jsem se nějak od čtení odtrhnout. Takže první díl dobrý, druhý a třetí otravně dlouhý a čtvrtý díl tak nějak odfláknutý, myslím, že to už se nudila i autorka.
Za mě 4 hvězdičky.

03.11.2018 4 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Už dlouho jsem nepsala komentář, ale tentokrát mi to nedá. Myslím si, že se najde hodně lidí, kteří tuto knihu okamžitě ohodnotí jako " zase červená knihovna". A je to tak. Přesto, že mi bylo od začátku jasné, jak to s hlavními hrdiny dopadne, přečetla jsem knihu takřka jedním dechem. Ale komentář přidávám hlavně kvůli závěru: Všechno to za to stojí.
Krásné chvíle, jako je tahle, vynahrazují celou odvrácenou tvář lásky.
Možná je to hloupé nebo naivní, ale věřím, že každý má takové obyčejné a přesto krásné chvíle, které zaženou ty smutné, které nám život připravil tou odvrácenou tváří lásky. Tak za mě tentokrát 5*.

05.08.2018 5 z 5


Jen ve tvém náručí Jen ve tvém náručí Lisa Kleypas

Zřejmě nejsem jediná, kdo čte knížky nejen podle autora, ale i podle momentální nálady. Takže čas od času propadám "červené knihovně", kam určitě řadím i tuhle knižku. Musím říct, že jsem jednu hvězdičku přidala i za to, že příběh má děj, ve kterém se vše netočí jen kolem křehké hlavní hrdinky v nesnázích, kterou zachrání bohatý krásný chlap.
Tak tedy za mě 4 * a jdu na další ČK, že by na mě už působil podzim ;-)).

17.09.2017 4 z 5


Střípky pravdy Střípky pravdy Lisa Unger

Nemohla jsem se do knihy začíst, po dvaceti stránkách jsem ji odložila a vrátila jsem se k ní po několika dnech a několika jiných knížkách.
Ale pak se děj rozjel, takže za mě 4 *.

10.09.2017 4 z 5


Temná hmota Temná hmota Blake Crouch

První polovina knihy se mi líbí, dá se říci, že jsem ji četla jedním dechem, ale potom začal děj trochu váznout a řekla bych, že autor vše zbytečně zamotává. Za mě 4 hvězdičky.

04.09.2017 4 z 5