Chlap snů

Chlap snů https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468088/bmid_chlap-snu-cvR-468088.jpg 4 682 186

Je to pan Dokonalý. S velkým D. Však víte, koho myslím – hrdinu snad každé romantické knížky. Šíleně bohatý a vlivný chlap, který má vlastní společnost a navíc je zatraceně sexy. Žije v luxusním střešním apartmá. V posteli je zvíře. A má obrovský… gauč. Taky je to trochu cvok, ale na druhou stranu skrývá jedno velké tajemství, po jehož odhalení vám bude jeho chování dávat dokonalý smysl – nakonec zjistíte, že i když jste ho ze začátku jen stěží mohly vystát, teď se vám z něj podlamují kolena. Přesně takového mám na mysli. A přesně takového jsem našla. Jsem spisovatelka, která pátráním po té pravé múze strávila celé roky. Teď, když vím, že existuje, je moje mise jasná. Bude to brnkačka. Jasně, mám svoje mouchy, ale jinak jsem skvělá partie. Problém je, že jsem udělala blbost. A on mě teď nesnáší. Naneštěstí pro něj je to můj pan Dokonalý. A bude mě zbožňovat… Ať už chce nebo ne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

That Guy , 2018


více info...

Přidat komentář

sarhii
31.03.2024 5 z 5

Tak tohle bylo boží. Od začátku měla kniha spád. Bylo to sice plné neuvěřitelných situací ale ta kniha nebo spíš Penelope je tak praštěná až to bylo super. Pohádka pro dospělé. Fakt jsem se nasmála. Knihu jsem zhltla na jeden zátah. Opravdu doporučuji

IvySen
14.03.2024 3 z 5

Taková číčovina! :D Nepravděpodobný, nereálný klišé, který nakonec nebylo ani tak vtipný, jak jsem dle některých komentářů čekala. Penelope byla otravně otravná buranka s příšerně trapnýma kecama a chováním puberťačky po lobotomii. Proč? Proč musí spisovatelky dělat z žen takový krávy? :D Nevím, čím to je, ale já prostě tyhle "hrdinky" fakt nedávám. No, ale ve výsledku mě to nějakým záhadným způsobem bavilo, občas jsem se i zasmála, děj rychle plynul a potřebovala jsem vědět, jak to dopadne. Byla to celkem fajn oddechovka mezi všemi těmi fantasy a morbidními krimi, ale nic moc to nezanechalo. PS: "Mě snad jebne!" :D


Siegrid
11.03.2024 4 z 5

příjemná jednohubka, oddychovka, nenáročná, vtipná

Anna_Malik_Ova
29.02.2024 5 z 5

Nevím, jestli mi kdy kniha sedla do nálady tak, jako se to povedlo Chlapovi snů. Tohle bylo geniální!!! Smála jsem se tak nahlas a tak dlouho, že se na mě musel přijít manžel podívat jestli jsem se nezbláznila. Ta scéna s tím prvním polibkem?! Geniální. Návrat z vězení - geniální. Vůbec - začátek knihy? Geniální. Nutí mě to se ptát, KDE JSOU, SAKRA, OD AUTORKY DALŠÍ PŘELOŽENÉ KNIHY?! Kim Jones se u mě okamžitě vyšplhala na top příčku autorek eroťáren, byť komediálních. Tohle mělo všechno - celej balíček emocí schovaný ve 325 stránkách. A já bych tak chtěla aby to bylo delší… Přijde mi že bych mohla číst o Jakeovi a Penelope donekonečna a nepřestala se nudit. Jedna z věcí co mě mrzí, když pomineme že to není nekonečný příběh, je to, že se znovu na scéně neobjevil taťka Swagger a taky, že nemůžu vzít okamžitě do rukou příběh Cama. Ne fakt, já potřebuji aby nakladatelství Red okamžitě sehnalo další autorčiny knihy. Fakt. Děkuju. A doporučuju všema deseti.

Terka18
28.02.2024 5 z 5

Příjemná romantická komedie. Penelope byla občas na ránu, ale musela jsem se i tak smát. A samozřejmě pan Dokonalý je plné vybavený jak materiálně tak fyzicky. Příjemná romantická oddechovka

Lena79
20.02.2024 4 z 5

První půle knihy byla fajn, bavila jsem se. S druhou půlkou už tak spokojena nejsem. Sice se jedná o erotický román, ale tady se děj odehrává víceméně "na zádech". Přesto musím autorce poděkovat za to, že se vyvarovala různých "aach" a "ooch". Jen tak mě napadá...Proč nemůže mít hlavní hrdina erotického románu průměrnou velikost svého nádobíčka? :-)..To nestačí, že je nechutně bohatý? :-)

adevis
17.01.2024 4 z 5

Tuto knihu jsem vysílala do štafety a jsem moc ráda, že se mi v pořádku vrátila domů a já si čtení užila se vší parádou a hlavně s vtipnými poznámkami od holek.

Název knihy i samotná anotace nám napoví, že se bude jednat o klasické, humorem a chtíčem nabité klišé. A taky že jo. Ale tenhle Chlap snů Vás bude bavit stejně jako hlavní hrdinka Penelope, která polovinu knihy řeší podpálené psí hovno v papírovém sáčku. Když konečně přestane řešit hořící hovno, přijde na řadu chuť na kuřecí křidélka a na samotného Chlapa snů, kterého byste si ve finále chtěly také ochutnat.

Jo, víc k tomu asi nemám co napsat. Kniha mě bavila i přes klasické klišé, které může mnohým z vás lézt na nervy. Dost tomu pomohly již zmíněné poznámky od holek, u kterých jsem se nezapomenutelně pobavila a jsem moc ráda, že knihu mohu zařadit zpět do své knihovny. Na památku :))

Chlapa snů doporučuji, knihu označuji jako skvělou, humornou oddechovku a hodnotím 4/5*.

miruska1
24.12.2023 5 z 5

Perfektní, prostě perfektní

dencazrnu
10.09.2023 5 z 5

Tohle byla naprosto skvělá letní oddechovka plná bláznivého humoru. Hlavní hrdinka je ztřeštěná koza, která dělá jednu blbinu za druhou, ale mě to bylo naprosto jedno. Příběh byl napsaný lehce, stránky utíkaly jedna za druhou a já se u toho doopravdy bavila. Všichni víme, že už je to celkem klišé on bohatý, ona chudá, ale v této knize si to všechno tak dokonale sedlo, že jsem to absolutně neřešila. Musím říci, že autorka má opravdu smysl pro humor a erotických scén se rozhodně nebojí. Jen teda kláda chlapa snů byla opravdu nadpozemská :-D A za sebe musím říci, že bych se nezlobila, kdybychom se dočkali volného pokračování, kdy by hlavní postavou byl Cam, který byl velký sympaťák :-)

Jara.v
07.09.2023 1 z 5

Erotické romány si ráda přečtu jako odlehčenou literaturu, ale tohle bylo úplně mimo a hlavně trapný. Penelope totálně blbá, mimo realitu a ty její kecy. Tohle snad nemohla spisovatelka myslet vážně. Jake i Cam byli sympatičtí a dokonce i okrajové postavy jako Arthur a Ross i Emily v pohodě. Penelope mi vyloženě lezla na nervy. Nesnáším nedočtené knihy a vždycky tomu dávám šanci, tak jsem ji dočetla. Snad už na takovou druhou nenarazím.

Lucie.285
26.07.2023 5 z 5

Sakra to bylo boží. Nechápu, proč jsem knihu tak dlouho odkládala, možná kvůli nižšímu hodnocení zde. Za mě si kniha zaslouží rozhodně pozornost a nemůžu dát jinak, než dát pět hvězdiček. Příběh mi přesně sedl do nálady, chtěla jsem na dovolenou něco oddychového a tohle bylo pravé ořechové. Kolikrát jsem se na pláži smála tak hlasitě, že i manžel se ptal, co se děje. Penelope byla prostě skvělá, co na srdci to na jazyku, absolutně neměla žádný filtr a s Jackem se perfektně doplňovali. Nápis na titulní straně "Sexy romantická komedie", to vystihuje dokonale. Takže pokud přesně tohle hledáte, budete nadšení.

Zlatovlas
26.07.2023 4 z 5

Tohle je šíleně absurdní dílko, ale! já jsem se teda bavila. Ty hlášky mě dostávaly do kolen.
Autorka tu uz poněkud ohranou klasiku- prachatej krasnej chlap a chudá holka odnikud - zpracovala originálně,to se musí nechat. Zatimco prvni polovina knihy vyborna,druha pulka už jela v lehčím stereotypu,přesto hodnotím relativně vysoko.

michaela5515
25.07.2023 5 z 5

Ze začátku mě Penelope docela štvala, říkala jsem si, že ta holka nemá žádnou hrdost. A opak se stal pravdou. Penelope je srdečná, upřímná k sobě i ostatním, skvělá kamarádka a strašně vtipná. Jake je Chlap snů, o tom žádná. Kniha mě slušně pobavila a zase mi dala příklad krásného, ale nereálného příběhu. Mně snad jebne..

katallinka
24.07.2023 5 z 5

Tohle bylo skvělé, dokonalé. Měla jsem záchvaty smíchu a přečetla jsem za jeden den. Konečně hrdinové, kteří se chovají ,,normálně,, a šíleně, navíc se krásně doplňují. Autorka vzala klasické klišé a vytvořila z nich neskutečně vtipnou a ujetou romantiku a celkem fungující erotiku. Skvělá oddechovka!

JanickaP
19.07.2023 5 z 5

Za me teda joo:) bavila jsem se - smala jsem se i nahlas, dej ubíhal a vůbec mi to neprislo nudne ba naopak, prijde mi to originalni a Chlap snu je skvelej. Pen je teda mistama fakt ujeta, ale sedi mi to k ni a prala bych si mit alespon z casti tak prorizlou pusu a schopnost mit na vse odpoved jako ma prave Penelope.

Anička.pa
14.05.2023 1 z 5

Tuto knihu mi vřele doporučovali mě kolegyně, tak jsem po ní jako po knize pro oddych skočila. Nemohu říct, že by mě kniha nějak extra pobavila, místy jsem se pousmála, ale jinak mi kniha moc nesedla. Žádné pozadí, životy hrdinů a ani hlavní postavy nebyli nějak zvlášť sympatické. Počítala jsem spíše strany dokonce a čekala co z toho vyleze, takže za mě už ne.

Lucika002
08.05.2023 4 z 5

První polovina knihy mě neskutečně bavila, až jsem smíchy brečela. Opravdu to byla jízda a Penelope si mě získala. Nicméně druhá polovina už tak skvělá nebyla a postupně se z ní vytrácel šmrnc.
I tak hodnotím kladně, nesmírně jsem se pobavila!

Wisha
01.05.2023 4 z 5

Když mi tuhle knížku kamarádka půjčila, byla jsem skeptická. A teď si říkám, jak jsem byla pitomá :-) U Chlapa snů jsem se řehtala nahlas tak moc, jako snad ještě u žádné knížky! Hlavní hrdinka je totální magor, její myšlenkové pochody jsou napůl komické a napůl úplně pošahané, ale tím jsou ještě komičtější. Když se odprostíte od toho, že takhle to prostě v životě fakt nechodí, stane se z téhle knížky úžasná komedie, která vám zvedne náladu, i když ji zrovna máte pod psa. Z běžných klišé autorka dělá vtipné scény, víceméně vzala jakoukoli romanticko-erotickou knížku a přetvořila ji do neskutečně legrační komedie, která je ale tak nějak sladká. :-)

Lucie846
29.04.2023 5 z 5

Pěkná romantická kniha u které jsem se i zasmála.

TheMelorry
28.04.2023 4 z 5

Místy jsem si trochu klepala na hlavu nad chováním hlavní hrdinky. Ale jinak to byla skvělá odpočinková romantika, která si tak trochu utahuje z obvyklých romantických příběhů a přitom je sama velmi romantická a plná klišé. Vše ale skvěle funguje, prostředí, chemie mezi hrdiny, příběh... Dokonce jsem se chvílemi i pobavila.

Štítky knihy

láska humor pro ženy milostné romány erotika romantika

Autorovy knížky

Kim Jones
americká
2021  75%Chlap snů

Kniha Chlap snů je v

Právě čtených7x
Přečtených925x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených35x
Knihotéce383x
Chystám se číst208x
Chci si koupit34x
dalších seznamech11x